Kasper: Ikke fair, at jeg har en lille penis

I forbindelse med min efterlysning af mænd til projekt penisforlænger  ,hvor mere end 50 mænd ønskede at deltage, blev jeg kontaktet af Kasper, der bor på Sjælland og er i midten af 30erne. Kasper er en af de mænd, der med tiden har lært at leve med at have en lille penis (4 centimeter i slap tilstand, 8,5 centimeter i erigeret tilstand).

Kasper anbefaler, at du forlænger din penis med et sleeve

Manden skrev dog ikke til mig for at deltage i projektet, men simpelthen for at give videre til andre mænd, at man – i hvert fald med tiden – godt kan lære at leve med tingenes tilstand.

Penisforlængere kan købes her

Kæreste hjalp Kasper på ret køl

Herunder fortæller Kasper med egne ord om nogle af sine erfaringer og oplevelser med at have en penis, der længdemæssigt er langt under gennemsnittet. Samt om hvordan en tidligere kæreste hjalp ham med at få det en smule bedre med ”noget”, han alligevel ikke kan gøre så sørens meget med. Der er dog fortsat dage, indrømmer manden hudløst ærligt, hvor det er svært at se lyst på at have en ekstra lille penis. Hvor det er meget svært ikke at forbande langt væk, at man ikke er blevet udstyret som langt de fleste andre mænd.

Lille penis hindrede mig i sex

”Da jeg læste om Projekt Penisforlænger, så overvejede jeg et kort øjeblik at melde mig. Men slog det hurtigt ud af hovedet igen. For jeg gider simpelthen ikke bruge flere hverken fysiske eller mentale kræfter på ”mit problem” længere – og dette meget takket være en nu ekskæreste.

Det var hende, der fik mig samlet op, da jeg var længest nede.

Jeg var 31 år, da jeg mødte hende – og hvor hun nærmest voldtog mig.

Forstået på den måde, at det var hende, der igen og igen pressede på for at være seksuelt sammen med mig. Jeg ville naturligvis også hende seksuelt, men havde slet ikke modet til at vise mig nøgen foran hende. Og sådan havde jeg på daværende tidspunkt haft det med kvinder i næsten 10 år.

Men Iben, som hun hedder, hun evnede at arbejde mig mør, og da jeg først havde åbnet op over for hende med hensyn til, hvad der afholdt mig fra at være fysisk sammen med hende, så gjorde hun det hurtigt til sit projekt at overbevise mig om, at længden ikke betyder det store. I hvert fald ikke for hende.”

Kasper anbefaler denne penisring, der både gør tykkere og lidt længere

Pinligt, men også positivt med lille penis

”Den første gang, vi var sammen, da kunne jeg simpelthen ikke. Det var jeg alt, alt for nervøs til – og samtidig var jeg fortsat vildt pinlig over størrelsen af min penis. Selv om hun havde overbevist mig 100 procent om, at det var helt ok.

Men bare det, at hun så mig uden tøj på, og at vi i lang tid lå nøgne sammen, var et kæmpe og meget afgørende skridt i den rigtige retning for mig.

Jeg havde jo reelt mange gange tænkt tanken, at jeg aldrig mere ville komme til at have sex.

Jeg ved selvfølgelig ikke, hvad hun inderst inde tænkte og følte, men det var i hvert fald ikke noget, hun i situationen lod sig mærke af. Eller for den sags skyld, skræmme væk af.

Så allerede anden gang, vi seksuelt var sammen, lykkedes det mig både at få rejsning og udløsning, men mindreværdskomplekset var jeg naturligvis ikke kommet over af den grund. Det var noget, der skulle arbejdes meget mere på. Vi så sammen gjorde de næste par år, indtil vi besluttede os for at stoppe forholdet.

Og nej, det var ikke på grund af hverken størrelsen – eller mangel på samme af min penis, eller det seksuelle, vi havde sammen. For vi havde et rigtig godt sexliv sammen. Hvor både jeg og hun eksperimenterede med og lærte, hvordan vi begge, i sengen, fik det bedste ud af situationen.”

Gymnastik og svømning var et helvede

”I folkeskolen gjorde jeg alle mulige og umulige krumspring for at slippe for at komme til gymnastik og svømning. Helt specielt svømning, hvor jeg ikke kunne undgå at komme en tur under bruseren, ville jeg for alt i verden undgå. Så udover, at jeg fik en masse ballade for at pjække, så kan jeg den dag i dag kun svømme små 25 meter.

Når det er sagt, så blev jeg faktisk aldrig drillet af de andre drenge i skolen med, at jeg havde en lille stump. Målt op i mod de andre. Men nok kun fordi, jeg aldrig smed tøjet.

Og det var da også først, da jeg blev de her 12 – 13 år, at jeg for alvor begyndte at tænke nærmere over, at jeg mellem benene ikke helt lignede de andre drenge.

Men da jeg først var blevet bevidst om det, så blev det også for alvor et stort problem for mig – ikke mindst mentalt.

Piger og sex skræmte mig

Når jeg ser tilbage på min tid som teenager, så er det ikke med specielt stor glæde. For hvor jeg burde have brugt min tid og kræfter på skolen og lektier og score piger, så isolerede jeg mig kun mere og mere. For jeg var jo ikke indrettet som de andre drenge – og min største frygt var at blive latterliggjort over de få centimeter, jeg havde at gøre godt med.

Men for satan hvor jeg til stadighed ærgrer mig over, at jeg endte i denne destruktive boldgade, hvor tingene dag for dag kun bliver værre og værre.

Hvor ”mit lille problem” bogstaveligt talt kun voksede sig større og større i min bevidsthed.

Og som endte med at være den primære årsag til, at jeg først debuterede seksuelt som 20-årig – og hvor et par nederlag i sengen gjorde, at der skulle gå mere end 10 år, før jeg atter turde smide tøjet foran et andet menneske.”

Fint med lille penis, meeennn!!!   

”Generelt, så synes jeg ikke, det er fair, at jeg er blevet tildelt en SÅ lille penis, som jeg nu har. Tænkt bare at have 3 – 4 centimeter mere. Men sådan er tingene for mit vedkommende bare ikke faldet ud. Og det har jeg ikke kun med årene lært at leve med. Jeg har også nødtvungent lært at acceptere det. Men, som sagt, så oplever jeg indimellem fortsat dage, hvor det mildest talt er mindre morsomt.

Og som regel udløses det for en stund tilbagevendende mindreværd af en specifik situation. Som da jeg på en sexdating side på nettet i et par uger havde skrevet med en sød og flot pige, jeg rigtig gerne ville møde irl. Bare til en kop kaffe, om ikke andet til og begynde med. Så det fik jeg til sidst, da også endelig taget mig sammen til at spørge hende om.

Hvorpå hun sådan nærmest ud af det blå skrev til mig, at hun altså havde et krav omkring længden på penis. Længden betød nemlig rigtig meget for hende. Som minimum skulle man, altså jeg, være lidt over gennemsnittet. Hvorpå jeg måtte krybe til korset – og så sluttede den netflirt.

Det var godt nok et nederlag, jeg brugte en del tid på at komme mig over igen.

Men i virkeligheden, kan jeg efterfølgende godt se, så var hun jo bare ærlig. Endnu værre havde det da været, hvis afsløringen først var sket hjemme i hendes eller mit soveværelse.

Så jo, det er fint med en lille penis. I langt de fleste tilfælde. Meeeennnnn!”

Læs test af Sleeves her

Er spændt på lille penis projektet

”Jeg har tidligere overvejet kirurgi og også brugen af en penisforlænger, men har aldrig for alvor sat mig ind i, hvad brugen af et sådant produkt kræver af en. Og i dag, hvor jeg har besluttet mig for at få det bedste ud af, hvad jeg nu er blevet tildelt af penis, så hopper jeg ikke på den vogn.

Men jeg er da spændt på at følge med i, hvad de her andre mænd får ud af deres penisforlængere. For om nogen, tør jeg godt sige, så kan jeg levnede sætte mig ind i, hvorfor man bruger tid og kræfter på at få bare en lille smule mere længde.

For lige gyldigt hvad andre siger og tænker – eller måske IKKE gør det, så er det svært ikke at blive påvirket af, at man bare ikke er som de fleste. Hverken i egne eller andres øjne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud