Penis sleeves – duer de virkelig..

sponsor1

—————————————————————————————————————————-

Som en hvilken som helst anden mand, så har jeg aldrig været fuldstændig uimodtagelig over for at læne mig tankeløst tilbage i sengen og blot modtage. Det er indimellem da ret lækkert – og kan helt klart anbefales.

Alligevel finder jeg helt generelt en noget større seksuel tilfredsstillelse ved, at det går begge veje.

Og hvad der i løbet af akten glæder og fornøjer hende, glæder og fornøjer i langt de fleste tilfælde også mig. For her kan jeg jo direkte måle, om jeg umiddelbart gør det godt nok – for hende!

Denne lettere kryptiske indledning for at komme frem til, at jeg ærligt talt ikke havde den helt store tiltro til, at disse her penis sleeves, vi som par nu har leget med, kunne gøre det helt store for mig. Til gengæld kunne rørene måske gøre noget positivt i sengen for Joan, og så ville jeg egentlig være ganske godt tilfreds.

Penis i sort bur – god til G-punkts stimulation

Når man har været sammen med den samme person i SÅ mange år, jeg nu har været sammen med Joan, så er brugen af kondom for længst blevet lagt på hylden.

Undtaget når vi fx tester kondomer her til bloggen

Og når dette sker, så har jeg generelt pænt svært ved at bevare gejsten – i hvert fald til en begyndelse. For selv om kondom i visse tilfælde kan være en nødvendighed, så er det bare ikke det samme som at dyrke sex uden, synes jeg!.

sort-sleeveOg dette oplevede jeg også en smule af under brugen af dette penis sleeves Black Velvet Sleeve.

For som frygtet, så skulle der godt med knofedt og teknisk snilde for at få ”det sorte penisbur” til at sidde på helt rette plads.

Selv evnede jeg desværre ikke at påføre penis sleevet og holde gejsten på samme tid, hvor en rem blandt andet skal rundt om kuglerne. Så som sædvanlig, igen-igen, måtte Joan, inden jeg fuldstændig tabte modet, træde til. Hvorpå det efterfølgende gik ret fint.

I forbindelse med brugen af mit nye penis-bur, var det lidt svært for mig helt at opnå følingen med, hvad jeg egentlig havde gang i. Da penis er indkapslet i silikone fra top til bund.

Til gengæld følte jeg mig større end nogensinde, og det hjalp da noget på sagerne.

Nå, men vi fik leget med ”buret”, og på en stille og rolig og forsigtig facon.

Det skulle jo helst være en god oplevelse, også for Joan.

Og undervejs fandt vi ud af, at netop denne her rør-variant er pænt god til stimulation af G-punktet.

Sleevets ekstra store og gummihårde hoved, jeg pludselig var iklædt, ramte og masserede og stimulerede nemlig hendes G-punkt på en rigtig god måde.

Men altså kun i de tilfælde, hvor jeg som den givende part var lidt mere bevidst om handlingen.

Knaldede jeg i min iver bare hovedløst igennem, så var det så langt fra sikkert, det var lige så blidt og behageligt for hende – fik jeg indtil flere gange under akten høre for, og det lærer man altså ret hurtigt af.

Samtidig er ”buret” velegnet til at yde en lidt mere terapeutisk form for penetration.

Så alt i alt et helt ok produkt, som både gør lidt større (tykkere) og længere.

Samt rent visuelt, som jo også tæller på bundlinjen, opleves pænt imponerende.

Oplevet med både egne og partnerens øjne.

Black Velvet sleeve kan ses her

Tykkere og mere følsom

Lidt ala Jørgen Clevin fra barndommens tv, så skal man med det næste produkt finde saksen frem.pipedream-sleeve

Hvis man altså ønsker at få det bedste ud af penis sleeve produktet Fantasy X-Tensions Real Feel Enhancer.

Fra naturens hånd er vi mænd jo ikke blevet udstyret med lige lange og tykke penisser.

Så for at røret skal passe som hånd i handske, så skal sleevet først klippes til.

Men gå nu endelig ikke i krig med saksen, når det super bløde og fleksible rør først ER blevet påført lemmet. Så risikerer du bare at ende på skadestuen.

Nå, men dette her rør skal altså tilpasses. Og jo mindre længde, man fra naturens side har at gøre godt med, jo mere skal der klippes af produktet. Som i sidste ende skal kunne påføres penis på sådan en måde, at kun glans, der konstant er blottet under brugen, titter ud over toppen.

Men PAS PÅ, igen må du så heller ikke klippe FOR meget af.

Til forskel fra det sorte ”bur”, så har man helt generelt noget mere føling med dette produkt, når man penetrerer. For kun skaftet er kapslet ind. Der uden tvivl er en rigtig stor fordel for den mandlige bruger.

Tror måske at jeg fik oplevelsen af at være omskåret. For skaftet, holde hovedet frit, om så må sige…

Ved at benytte dette sleeve, blev jeg ikke en millimeter længere, men derimod en del tykkere. Som helt klart var et plus for vores fælles leg på lagnerne.

Dette penisrør er da også et af de bedste, vi er stødt på – målt på en fælles bedømmelse.

Fantasy X-tensions Real Feel Enhancer kan ses her

Og da det bløde hylster, nøjagtig som med ”penisburet”, er velforankret i bunden af produktet, omkring kuglerne, så kan sleevet her også benyttes i forbindelse med analsex.

Uden at hverken han eller hun under akten behøves at frygte, at røret pludselig smutter af og forvinder hen, hvor det simpelthen bare ikke skal forsvinde hen.

Sådan undgår du anale ulykker

—————-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud