XOXO klitoris vibrator – til begynderen

sponsor1


 

Anmeldelse af XOXO Baymax klitoris vibrator – “What you see, is what you get!”

En klitoris vibrator bør alle kvinde eje, hvis man spørger mig. Og denne gang har jeg fået fat i en ægte begynder vibrator i genren, er min helt klar opfattelse.

Jeg har fået denne her søde, lille – ja, hvad skal jeg egentlig næsten kalde den?

Den minder mig en lille smule om sådant et stykke legetøj, jeg havde, da jeg var barn. En tumling, hed den vist nok, som stod på gulvet og vippede frem og tilbage, uden at den kunne vælte helt rundt. Og denne her klitoris vibrator er formet på næsten samme måde.

Baymax fra XOXO er fundet her

XOXO klitoris vibrator

I øvrigt kunne denne også minde om en overdimensioneret Ludo-brik.

Når jeg siger en klitoris vibrator for begyndere, så handler det dels om, at produktet fremstår meget uskyldigt, og samtidig ret simpelt at gå til. Dels er vibrationerne ikke specielt kraftige.

XOXO klitoris vibrator, som er navnet, kommer i en fin æske – og igen, som jeg godt kan lide, så er produktet vist i sin fulde størrelse uden på æsken. Så ved man da, hvad man har med at gøre.

Genopladelig klitoris vibrator

Baymax 2Denne klitoris vibrator er genopladelig. Der hører en lille fod med, man kan placere vibratoren på, og opladeren er med magnetfunktion, og med et USB-stik i den anden ende. Opladeren følger med produktet.

XOXO klitoris vibrator er ikke et super luksus produkt, som da helt klart også afspejler sig i prisen. Den er ret meget ”What you see, is what you get!” – altså: hvad du ser og får, er også det, du betaler for.

Silikone produkt med lys

”Tumling” vibratoren er et silikoneprodukt, og med hård plastik i bunden.

Vibrationerne er desværre en smule for milde til mig, men nu er ingen af os kvinder jo helt ens. Så i sidste ende naturligvis en smagssag. XOXO klitoris vibrator går lidt mere over i de snurrende vibrationer – og når man tænder for den, der er ret simpelt, så lyser produktet indeni.

Vibratoren har en ret simpel kontrolfunktion. Man holder plusknappen inde, i nogle få sekunder, og så går den så i gang – og lyser altså samtidig. Som da kan være meget hyggeligt, hvis der fx er mørkt i soveværelset. Og så kan man ellers bare køre de forskellige vibrations programmer igennem, XOXO klitoris vibrator nu er udstyret med. Via plus/minus knapperne.

Er man til de vilde vibrationer, så vil jeg ikke anbefale dig denne – men prisen, som er pænt lav, taget i betragtning, så er det et ret fint produkt.

Fin at kombinere med en dildo

baymax 3XOXO klitoris vibrator ligger rigtig godt i hånden. Den er nem at holde omkring, på grund af sin runde bund. Dette gælder for både hende og ham, hvis han altså får lov til at bruge den på en. Vibratoren er også ret nem at ramme plet med, da selve vibratorhovedet har en pæn stor berøringsflade.

Og så sender denne klitoris vibrator ikke alt for voldsomme og irriterende vibrationer ud i fingrene under brug. Desuden er ”tumlingen” god at kombinere sammen med en dildo eller en dildovibrator, så man kan stimulere sig både indvending og udvendig på samme tid.

Så alt i alt en ok klitoris vibrator – ikke mindst den forholdsvis lave pris taget i betragtning.

Baymax fra XOXO er fundet her

Bag produktet: XOXO

Materiale: Silikone, hård plast.

Stimulations niveauer: 7

Strømkilde: Genopladelig, oplader medfølger.

Vandsikker: Ja.

Fordele: Super begynder vibrator, pæn og sober.

Ulemper: Lidt plastik-agtig.

Pris: Meget god pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud