Få klitoris orgasme med trusse vibrator


 

Blogger Helle

Med trusse vibratoren Fairy Boat Vibe kan man som par lege hende til klitoris orgasme. Helle og hendes mand har testet den fjernbetjente vibrator, der kan benyttes både ude og hjemme.

Fairy Boat er fundet her

Noget der kan spice sexlivet lidt op, når man som par har mange år på bagen, er bestemt nyt sexlegetøj. Heldigvis findes der efterhånden rigtig mange variationer af sexlegetøj til par, og denne fjernstyrede trusse vibrator fra Pretty Love med navnet Fairy Boat Vibe, kunne sagtens være et forsøg værd.

Projekt klitoris orgasme

Det der gør den sjov for et par er selvfølgelig, at den betjenes med fjernbetjening.

Manden og jeg har allerede benyttet den over flere omgange – og flere forskellige steder, for at afprøve mulighederne med denne lille, sjove frækkert.

Et lidt udfordrende eksperiment. Specielt når der er børn i huset 24-7, men det lykkedes uden at blive opdaget – og formålet var naturligvis at opnå klitoris orgasme.

Trusse vibrator med 12 mønstre

Allerede da jeg pakkede den ud, var jeg dog lidt skeptisk. Jeg har nemlig et lidt anstrengt forhold til sexlegetøj produceret i Kina. Gennem årene har jeg brugt mange penge på såkaldt ”kinaknald”, der ikke virkede eller levede op til mine forventninger. Så attituden var smurt godt på, allerede da jeg åbnede Fairy boat trusse vibrator. Men selvfølgelig skulle den have en chance for at bevise sit værd. Ville det være muligt at fremtrylle en klitoris orgasme eller ej?

Helle’s 5 ideer til bedre par sex

Kommer i helt almindelig æske

Trusse vibratoren kommer i en almindelig æske. På forsiden ses det tydeligt, hvad æsken indeholder, samt hvad den skal bruges til. Så allerede inden udpakning er du godt informeret.

I æsken finder du trussevibratoren, der med lidt fantasi godt kan minde om en lille hval eller delfin i fin ergonomisk form. USB-kabel til opladning, fjernbetjening, brugsanvisning og et par g-streng trusser medfølger også.

Pretty Love trussevibrator kan købes her

Meget lille g-streng

G-streng trussen sender et tydeligt signal om, at den er designet til små kvinder. Størrelsen er i size F (165/90), hvad svarer til en størrelse 34-36. Jeg er ikke størrelse 34-36, så jeg måtte tage mine egne trusser i brug. Her anbefales det klart at bruge g-streng trusser, da trusse vibratoren er udstyret med små klapper, der med en magnet holder den på plads i trusserne.

Den kan dog også ligge løst i en almindelig trusse. Vælger du at bruge almindelige trusser, kan den godt flytte sig lidt. Specielt hvis du er ude og gå eller bevæger dig omkring i huset.

Brugsanvisning med tegninger

Brugsanvisningen er forholdsvis nem at overskue. Den er på engelsk, men tegninger viser også hvordan du kommer i gang. Det eneste æsken ikke indeholder, er et lille +AAA batteri til fjernbetjeningen. Så det skal du huske at købe eller have liggende i skuffen. Fjernbetjeningen betjenes med en enkelt knap, så her er der ingen udfordringer.

Ifølge anvisningerne er vibratorens opladningstid cirka 60 minutter. Om det passer, er ikke helt til at sige. Min vibrator lyste rødt i mere end 90 minutter. Herefter valgte jeg at afkoble den og teste forbindelsen.

Ved at holde on/off-knappen nede i få sekunder, var der forbindelse – og trussevibratoren snurrede stille. Det blev den dog ikke ved med. 12 forskellige og kraftige vibrationer er der nemlig at lege med, og udover stimulering af klitoris, så får skamlæberne sig også en tur.

Fairy Boat kan købes her

På tur med hunden og trusse vibrator

Da vi har tre børn i huset, var det oplagt, at første test skulle foregå udenfor husets fire vægge. Specielt for at finde ud af, om støjniveauet fra trusse vibratoren ikke var afslørende, så vi kunne bruge den offentligt. Biografen, et restaurantbesøg, supermarkedet, i bilen og hjemme i sofaen eller køkkenet.

De vildeste vibrationer er ikke til biografen eller hjemme med børnene i rummet. Så vælger man at lege derhjemme, vil jeg anbefale at den benyttes, når man har alene tid.

Vibratoren kan nemlig ikke bare slukkes på få sekunder, uden at man skal have hånden ned i trusserne og slukke den manuelt. Med fjernbetjeningen skal alle 12 vibrationer igennem, før den kan slukkes.

Tjek det Lumrehjørne.dk her

Den fik fuld badulje

Men nu var vi alene, ude og i legehumør, så derfor fik den fuld badulje. Desværre uden forløsning, ingen klitoris orgasme til mig i denne omgang. Det kan sagtens være, at den ikke lige sad som den skulle, fordi jeg var i bevægelse – og jeg må indrømme, den fik det til at kilde og skabe glidebane i underetagen.

Pretty Love Fairy boat trusse vibrator har ikke godt af at vibrerer på fuld knald i alt for lang tid ad gangen. Da vi testede den hjemme i sofaen lørdag aften, blev den varm efter 10 minutters konstant vibration. Så indlæg en lille pause engang imellem, hvis du leger med den over længere tid.

I skal helst have visuelt kontakt

Op til 10 meter, kan den række, men ikke gennem vægge. Så skal I have visuel kontakt for at skifte vibrationer. Ønsker man lidt ekstra glidebane, skal der benyttes en vandbaseret glidecreme. Lørdag aften i sofaen gav resultat en klitoris orgasme var i hus, og manden blev glad for sit nye legetøj. Specielt den intense intimitet mellem os, når han valgte at skifte vibrationsmønster og kontrollen over varigheden, gjorde legen spændende.

Han kender mig desuden så godt, at han godt ved, hvornår han skal lade den fortsætte og hvornår, han ikke skal. Når konen er glad, er manden også glad.

Knus fra Helle (og manden)

Fairy Boat kan købes her

Fakta om Pretty Love Fairy Boat trusse vibrator

Bag produktet: Pretty Love

Materiale: 100 procent silikone

Størrelse: 144 – 65 – 28 mm

Stimulations niveauer: 12 forskellige

Strømkilde: Genopladelig via USB, holdbarhed ca. 90 minutter, oplades på 60+ minutter. Trådløs fjernbetjening, bruger 1 stk. AAA batteri (medfølger ikke)

Vandtæt: Ja

Rengøring: med lunkent vand og antibakteriel sæbe, både før og efter brug

Fordele: Godt forspil for par

Ulemper: Medfølgende g-streng er lille i størrelsen, og magnetfunktion passer kun til g-streng trusser

Hvem kan få glæde af trussevibratoren: Primært kvinder – for at opnå klitoris orgasme, men en partner bør indgå i legen, for at det er optimalt

Pris: Er lige i overkanten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud