Bedre sex med erotisk julekalender

sponsor1


sinful-julekalender

Den ene julekalender, jeg omtaler og anbefaler, er fundet   HER 

Hvorfor ikke benytte den kommende julemåned til at dyrke noget god sex inspireret af en ny, spændende sexlegetøjsgave på daglig basis, fra den 1. – 24. december?

Og samtidig få lidt ekstra varme i krop og sjæl, samt få blodtrykket og stressniveauet en smule ned via hyggelig og afstressende voksentid sammen. Mange voksne bliver heldigvis aldrig for gamle til at glæde sig over en spændende gave i ny og næ.

Og nu, hvor det snart er jul, er den erotiske voksenjulekalender en super mulighed for at glæde hinanden. Den erotiske voksenkalender er også perfekt til dem, som ønsker at tage hul på at lege med sexlegetøj. Jer som nemt og hurtigt ønsker at opbygge en samling af lækkert og godt sexlegetøj.

Læs om erotiske advents kalendere her

 Lækre og stilfulde voksenkalendere

 Personligt er jeg glad for, at vi så småt er kommet væk fra de mere lumre og pornografiske voksenkalendere, som IKKE egner sig til at stå frit fremme. Og hvis indhold sjældent er noget at råbe hurra for. Så er der straks noget mere klasse over en stilfuld og lækker, erotisk parkalender som denne fra Sinful.dk En kalender med 24 spændende og brugbare sexlegetøjsgaver, med mange af sinful eget brandt, men og flere af de kendte mærker og hvor man kommer ud i alle afkroge af det erotiske univers. Her er også tænkt over opbygningen, som i mit univers er ret væsentligt. Desuden er årets Sinful-kalender meget sober. Forstået på den måde, at man sagtens kan have den stående frit fremme på fx kommoden hjemme i soveværelset. Men sørg dog for at placere den så tilpas højt over gulvhøjde, at ungerne ikke bliver fristet af lågerne. For det ER altså ikke til at se, hvis man ikke lige ved det, at den sorte gavefirkant gemmer på lidt frækt.

[embedplusvideo height=”500″ width=”610″ editlink=”https://bit.ly/2fJv8RB” standard=”https://www.youtube.com/v/Y-PskoB1k7s?fs=1″ vars=”ytid=Y-PskoB1k7s&width=610&height=500&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep5912″ /]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud