Fin opstart, nu ”kun” 19 dage med intimitet tilbage

Efter en lille uges tid med projekt ”24 dage med jule intimitet”, hvor mere end 200 par landet over har påtaget sig opgaven at dyrke erotiske samvær hver dag fra den 1. – 24. december, har vi nu modtaget tilbagemeldinger fra de par, du i løbet af hele perioden kan følge her på bloggen.

Parrene har allerede nu modtaget deres goodiebag fra sinful.dk

Selv om de første dage, melder alle par tilbage, helt generelt har været en god og positiv oplevelse, så opstår der ofte også mere uforudsete udfordringer ved pludselig at have intimitet på programmet hver eneste dag.

Her kan du møde parrene Camilla og Aske, Joan og Manden, Trine og John og Michelle og Chris. Som med egne ord fortæller om deres oplevelser og erfaringer med første etape af ”24 dage med julesex”.

intimitetCamilla og Aske, 24 og 28:

Flere venner er hoppet med på vognen!

”Vi er kommet rigtig godt fra start, og nyder (lige nu!) hvert sekund af projektet. Vi har det mega sjovt under vores daglige ritual, og det er helt fantastisk. Vi har haft fire dages AHA-oplevelser og en masse godt humør. Vi har ikke fået andet end positiv respons fra dem, vi har fortalt det til, og der blev til gårdagens julefrokost talt åbent omkring hvor fedt et projekt, det var, og flere er hoppet med på vognen. Vi fortsætter i hvert fald ihærdigt mod de næste 20 dage, også selvom tømmermændene banker på og der skal gøres juleindkøb.”

intimitetJoan og Manden, 41 og 51:

Influenzaen gør nu sit indtog!

Joan pynter op og juler i den helt store stil, og som sædvanlig, som de fleste andre selvstændige, har jeg færre dage i december til at nå det samme stykke arbejde som årets andre måneder. Så selv om det er hyggeligt, så er december også stressende – og nu skal vi så også finde tid og overskud til dagens omgang erotiske samvær. Men det er dæleme ”besværet” værd, oplever vi allerede. Efter de første 4 – 5 dage føler vi os mere knyttede end længe, og der skal mere til, før vi bliver irriteret på hinanden. Der gavner hele familien rundt. Men nu er der også lidt influenza ind i billedet, så de næste dage kan godt blive en udfordring. I mål skal vi dog, og skal nok også komme det. Og troen på, at det erotiske samvær både gavner her og nu og på den lidt længere bane, er fortsat 100 procent intakt.”

Sinful.dk har bla. sendt massageolie og blindfold

Trine og John, 33 og 31:

Den bedste adventsgave!

”Det er svært at sige, om det er eksperimentet eller andre omstændigheder i vores samliv der gør, at vi i dag (mandag) havde en dejlig samtale om mange ting. En af de ting vi i hvert fald helt sikkert snakkede om på baggrund af eksperimentet, var lyst. Det er ikke fordi der i forbindelse med eksperimentet har været problemer med lyst – eller måske er det mere gåpåmod. Det her skal i hvert fald prøves fuldt ud for at vi kan se, om det giver noget uventet tilbage.

Snakken om lyst handlede mere om der hvor vi i dag står i vores sexliv. Måden vi har sex på, kontra “da vi mødte hinanden”. Det virker som den bedste adventsgave, vi endnu har åbnet, at vi kan sidde her og se det lidt udefra.

Hvad er det egentlig, vi tænder på, generelt og hos hinanden? Svaret på det har vi ikke endnu, men der er jo også 19 gode dage tilbage at søge det i.”

Michelle og Chris, 31 og 32:

Skønt med ”tvungen” intimitet!

Vi har haft et par rigtig gode dage. Det har været virkelig dejligt at komme i gang! Og skønt med “tvungen” intimitet. Noget, vi for længe har været alt for dårlige til. Vi er SÅ klar til at komme endnu tættere på hinanden.”

Lærke og Dennis, 22 og 28:

Fredag blev tingene klaret i bilen!

De første par dage har budt på en del udfordringer. Torsdag var Lærke til workshop og var sent hjemme. Så der var træthed fra begge sider. Men vi kom i mål. Dag to bød på julefrokost, så vi måtte finde på noget alternativt. Lærke blev hentet fra arbejde og tingene blev klaret i bilen.

Lørdag og søndag blev klaret uden problemer.”

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud