Dansk silikone glidecreme – til erotiske lege

 sinful-silokoneTil diverse former for erotiske lege ser jeg og Manden en god glidecreme som Sinful Silk Silikone Glidecreme som et stykke sexlegetøj i sig selv. Og så gør det jo heller ikke spor, som i dette tilfælde, at produktet er dansk.

Silk glidecremen kan ses her

Jeg har med garanti nævnt det før: Manden er vild med næsten alt slags sport i tv, og det er jeg ikke. I hvert fald ikke i SÅ heftige mængder. Så frem for at diskutere om han nu absolut skal se den tiende fodbold indenfor samme uge, så er det indimellem muligt at lave det kompromis, at jeg får en afslappende tur på massagebriksen, mens han ser bold.

Og så kan det rent faktisk ske – jo, det kan det altså, at jeg et stykke inde i den kombinere kamp og massage af mig, at hans interesse for, hvad han har imellem hænderne pludselig overgår hvad der foregår oppe på skærmen. Og så er det, at tingene heldigvis hurtigt kan udvikle sig i en mere seksuel retning med diverse former for erotiske lege. For en flaske Sinful Silk Silikone Glidecreme  er rigtig god at have ved hånden.

Silikone glidecreme til erotiske lege

Men husk nu, hvis I skulle vælge at gå os i bedene: Nul sexlegetøjsprodukter produceret i gummi og silikone, når I kaster jer ud i erotiske lege med en silikonebaseret glidecreme. Silikonecremen interagerer nemlig med silikonelegetøjet, der risikerer at blive ødelagt på den konto.

Så I må her ”nøjes med” hænderne og fingrene.

Erotisk massage med Sinfuls silikone glidecreme, om det er mig eller Manden, der er den modtagende part, behøves for den fingernemme ikke kun at være et pirrende og for begge parter ophidsende forspil. For os er det fx lige så ofte sex i sig selv. Eller ender i hvert fald med at være det.

Begge tænder vi på at lade hænderne glide hen over hinanden kroppe, der ved hjælp af en lækker silikoneglidecreme bare bliver så meget nemmere og mere indbydende. Og selv om man som kvinde ingen problemer har med at blive naturligt våd, så er det fortsat tanden mere blidt, lækkert og pirrende for både ham og hende, når det kommer til penetration.

Og der findes med garanti ikke den mand, der ikke værdsætter en god gang glidecreme i forbindelse med erotiske lege, hvor han er den modtagende part. Og da slet ikke, når det kommer til at massere hans stolthed.

Drøj og god glideevnesinful-silikone-1

Som par, der oplever glidecremer som sexlegetøj i sig selv, har vi altid en flaske Sinful Silk Silikone Glidecreme liggende i natbordsskuffen i soveværelset – og anbefaler rigtig gerne produktet.

Både i forbindelse med erotisk massage og samleje. Og nej, det går heller ikke med gummi, altså kondom, hvis glidecremen er silikonebaseret. Hvis I benytter gummi, så skal I have fat i en vandbaseret glidecreme.

Danske Sinful.dk’s silikoneglidecreme er pænt drøj, der gør, at man ikke hele tiden skal stoppe op for at pøse mere på. Samtidig er cremens glideevne rigtig fin, der også giver pluspoint i regnskabet. Og så klistrer den heldigvis heller ikke. Der er nemlig næsten ikke noget værre end at få en gang klisterstads mellem hænderne, når man skal gøre kæresten ekstra glad og fornøjet.

Prisen, et stykke under 100 kroner, er også helt ok.

Silk glidecremen kan ses her

Et sidste godt råd til alle kvinder – og mænd, for den sags skyld, der ynder at intimbarbere sig. Fx inden byturen, der kunne ende ud i et frækt one night stand: smør det nybarberede område med en omgang silikonebaseret glidecreme. Silikonen danner nemlig en beskyttende hinde og gør huden i området blødere og mere lækker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud