Fun Factory Cayona gul vibrator-banan

Fun Factory CayonaJeg har fået mig en ny, lille vibrator, og ved første øjekast kunne jeg ikke undgå at tænke frugt. En lille banan måske, nu hvor jeg havde modtaget en banangul Cayona mini vibrator fra Fun Factory.

En af mine yndlings producenter, da Fun næsten altid er garant for god kvalitet – kun sjældent er der noget at brokke sig over omkring deres sexlegetøjs produkter.

Cayona fra Fun Factory kan købes her

Cayona er en lille Rabbit, dog uden helt at være det. Men vibratoren minder da i hvert fald i form og design om en sådan. Selve indføringsdelen peger let opad og vibratorstimulerer G-punktet, og så er produktet monteret med en lille vibratorbold, der er placeret på siden af vibratoren, som er tiltænkt at ramme og stimulere i området omkring klitoris.

Fun Factory Cayona mini vibrator

cayona-3

Selve formen på Cayona er rigtig fin, og vibratoren stimulerer også G-punktet helt fint. Til gengæld kunne ”bolden” efter min mening godt have været en smule større, så den var noget nemmere at ramme plet med.

Cayona har gode vibrationer og fløjlsblød overflade

Jeg vil kort lige vende tilbage til farven igen, altså den banan-gule af slagsen, som godt kan virke lidt afskrækkende. Eller måske rettere en smule afskyvækkende. Men så er det jo heldigt, at den nye Fun Factory vibrator gudskelov også findes i andre farver – udover gul, så fås den også i lysegrøn, lyserød og lyseblå. Så der er heldigvis lidt forskelligt at vælge imellem på den front.

Vibrationerne i Cayona er, som altid med Funs produkter, super gode.

De er både pænt kraftige og meget præcise. Forstået på den måde, at de vibrerer kraftigt lige der, hvor de skal – og ikke alle andre steder i produktet, man ofte desværre godt kan komme ud for.

Cayona Fun Factory

Selve indføringsdelen, ”den gule banan”, er fremstillet i meget fleksibelt silikone, med en blød og ikke helt glat overflade. Overfladen er derimod en smule fløjlsagtig, som er lækkert nok, men som desværre lidt for nemt tiltrækker skidt og støv, der sætter sig fast på produktet.

Der er noget af det eneste negative, jeg generelt har at sige om Funs produkter.

Opbevar vibratoren i posen

For at undgå at produktet bliver beskidt og nusset at se på, er det derfor en rigtig god ide at sørge for at opbevare vibratoren i en pose, hvor den ikke bliver beskidt. Samt selvfølgelig altid vaske produktet, når den har været i brug.cayona fun factory

Cayona er rigtig nem at betjene, med en simpel startknap og plus og minus for kraftigere og svagere vibrationer. Den har seks forskellige vibrationsmønstre, og så er produktet supernemt at oplade, via en medfølgende magnetoplader.

Cayona fra Fun Factory kan købes hos her

Fakta om Cayona

Producent: Fun Factory

Materiale: Medicinsk silikone

Vibrationer: 6

Antal programmer:

Genopladelige: Ja med USB

Vandsikker: Ja, 100 %

Pris: Meget fin pris, meget kvalitet og Brand for pengene.

Fordele: Sjov at bruge, god størrelse, rejse venlig,  Lækker kvalitet.

Ulemper: Overflade er støv samler

Hvem kan få glæde af Cayona

Kvinder som allerede har glæde af rabbits, men også kvinder som måske er lift forskrækket over de store rabbits vil få meget ud af Cayona.

 

læs også om denne mini vibrator her på side 6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud