Dark Desire – Fifty shades Darker

sponsor1

 

—————————————————————————————

fifty 1Med den spritnye Fifty shades of Gray film, som har fået titlen Darker (Også titlen på bogen) bliver der nu igen sat fokus på den noget mere mørke og avancerede del af det omfattende sexunivers.

I skrivende stund har Darker ikke haft premiere. Men jeg glæder mig rigtig meget til at se filmen i forbindelse med pressefremvisningen i København den kommende uge. Håber at 2’eren lever op til mine forhåbninger og forventninger. Meget mere om dette, når jeg atter har været en tur i biomørket med Christian Grey og Anastasia Steele.

Dark Desire sættet kan købes her

I forbindelse med samme verdensopspændende bio-begivenhed, er jeg blevet introduceret for Fifty Shades of Grey parsættet ”Dark Desire, advanced couples kit”.

En vifte af ”mørke produkter”, samlet i en æske, og til en pris, jeg mener er meget rimelig.

Et nyt, mørkeblåt sæt med forskellige typer af sexlegetøjsprodukter, der er sat i verden for at inspirere os til at gå i de mere avancerede fodspor på Grey-universets karakterer. Men som nemt kan booste og inspirere parret, der aldrig har set et sekund af filmene eller læst et eneste ord af Fifty Shades of Grey bøgerne.

Til gengæld, tror jeg ikke at Dark Desire bliver det store hit blandt mere garvede udøvere af s/m og bondage. De ynder nemlig at efterspørge lidt mere seriøse og luksuriøse produkter.

Mere om dette i et kommende Fifty Shades of Grey indlæg, der henvender sig til BDSM feinschmeckeren. Ham, hende og parret, der går efter det bedste af det bedste.

Fifty Shades Darker, så hjem til Dark Desirefifty 2

Dark Desire æsken og løsningen består af bondage-reb, bondagetape, paddle, blindfold, penisring, bullet-vibrator og en buttplug. Så der er lidt af hvert spændende og pirrende at gå i krig med.

fifty 3Produkterne er alle i den simple ende, altså ikke problematiske at finde ud af, penisring og bullet betjenes med en enkelt knap. Og Butt pluggen er af en relativ lille størrelse. Rebet har satin look og føles glat og rart. Tapen er sort og kan genbruges, hvis man husker at rulle det pænt op igen. Masken er polstret og strammer fint uden at trykke øjnene. Padlen har satin på den ene side og et læderlook på den anden side, og giver god lyd, uden at der behøves meget slagkraft.

Og kvaliteten af produkterne, målt op imod prisen, der ligger på lige over 500 kroner, er helt ok.fifty 4

Da fantasien og det mentale betyder lige så meget som det rent fysiske, når man bevæger sig ind i verdenen af dominans, bondage, rollespil mv., så må man ikke underkende vigtigheden af, at sættet netop udspringer af Fifty Shades of Grey universet.

En fed måde at introducere Fifty shades intimitet i parforholdet, kunne starte med filmen, og derefter gå hjem og lege Christian og Anastasia. Lade sig inspirerer til brugen af disse produkter.

Og hvor Dark Desire sættet så kommer på banen og er i fokus.fifty 5

Vigtigt i den forbindelse er bare, at den fælles leg med Dark Desire produkterne aldrig foregår med hovedet under armen. Specielt hvis bondage og lettere s/m er fuldstændig nyt for en.

Så tal på forhånd om ønsker og fantasier stille og roligt, inden blindfold og reb findes frem. Det er vigtigt at begge føler sig 100 procent trygge og har en god fornemmelse af, hvordan og hvor langt, det skal gå.

fifty 6Sidst men ikke mindst, for at være helt bombesikre på, at ingen grænser bliver overtrådt, så sørg for at få aftalt et såkaldt stopord. Ordet skal være af sådan en karakter, at det ikke normalt benyttes i forbindelse med sex. Som fx ”egern”, ”sodavand” eller ”knallerthjelm”. Og bliver stopordet af den ene eller anden part først brugt, så stopper legen naturligvis med det samme.

s/m er ikke et must

Dark Desire sættet opfordrer og inspirerer til forskellige grader af bondage, s/m og mere avancerede sexlege. Men ingen siger, at det ene er mere rigtigt eller forkert end det andet.

Det er fuldstændig op den enkelte – og den form for sex og erotik, man er til og tænder på.

fifty 7Du kan købe Dark Desire her

Ja, en paddle er til at slå med. Men der findes mange grader af at slå. Fra det helt blide til den super hardcore. Og er det fx grænseoverskridende for ham at få begge hænder bundet til sengen, så læg i stedet ud med at binde kun hans ene hånd. Føles det rigtigt og fungerer, så er det sådan, det kan gribes an.

fifty 8Og fjerner man både reb og paddle og i stedet koncentrerer den fælles leg om klitorisvibratoren, penisringen og det mørkeblå blindfold, så er vi straks ovre i en helt anden og mere mainstream boldgade. Mere mørkt og avanceret behøver man altså heller ikke gøre legen med Dark Desire.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud