Kraftig finger vibrator – Fin er fin

 


Jeg faldt over en kraftig finger vibrator på EroFame messen 2017. Nu har jeg så testet og anmeldt det lille, men rigtig gode vibrator produkt. Han kan benytte finger vibratoren Fin på hende, og hun kan benytte den på ham.

Fin er fundet her

Lille men kraftig finger vibrator

Parprodukter er der rigtig, rigtig mange af, og nu har jeg så valgt at anmelde denne her lille fætter Fin. Vibratoren hedder rent faktisk Fin, og Fin er fin, synes jeg.

Produktet kommer fra en producent, der hedder Dame Products, som kom på banen i sexlegetøjs- branchen for snart tre år siden. Dengang med en ”lille vibrator bille”, som hedder Eve.

Fin bæres lidt anderledes

Nu har Dame så designet og fremstillet Fin, der i princippet ikke er nyskabende. Det er mere måden, man bærer og benytter den lille finger vibrator på, som er lidt anderledes.

Fin er en ret kraftig finger vibrator, der er monteret en elastikanordning på, så produktet kan blive siddende imellem de to fingre, man vælger at spænde Fin på – uden der er den helt store risiko for, at man under stimulationen af sig selv eller partneren taber den.

Er med lidt stor vibrator-klods

Fin er skabt med en lidt stor klods/klump, hvorfra produktets vibrationer udspringer, og det nye stykke sexlegetøj til både hende solo og parret, er med meget brummende vibrationer.

Og så er den forholdsvis nem at benytte. Man trykker blot på knappen, hvor elastikken er monteret, og der er tre forskellige hastigheder/intensiteter at vælge imellem. Så ikke noget med 27 forskellige programmer og vibrationsmønstre, der ofte forvirrer mere end det gavner.

Fjernbetjening eller ej?

En fjernbetjening til produktet kunne måske have optimeret brugen af Fin yderligere – omvendt skulle man så til at jonglere med to produkter på en gang, som også kunne gøre det mere besværligt.

Det har vist sig, har jeg erfaret, at Fin vibratoren også kan benyttes til andet og mere end at stimulere klitoris med. Finger vibratoren primært er blevet sat i verden for.

Jeg/vi har også fundet ud af, at Fin er ganske effektiv til massage af ryggen og skuldrende, for det ikke er løgn. Specielt hvis man sørger for at kridte ”banen” op med en god glidecreme, så man undgår alt for meget friktion under massagen.

Med den type af vibrationer, Fin nu er skabt med, er produktet rigtig god til kropsmassage – specielt, naturligvis, hvis og når partneren orker at give en den helt store omgang.

Fin kan købes her

Kan også benyttes til G-punkt stimulation

En – indtil videre – sidste ting, vi har fundet ud af, finger vibratoren Fin også kan benyttes til, er vibrator stimulation af G-punktet indvendig i vagina. Her skal kvinden dog være rigtig godt afslappet og varmet godt og grundigt op, altså være helt klar, inden det går løs.

Med finger vibratoren er det nemmere at få et rigtig godt tryk på G-punktet, uden at partneren skal bruge en masse kræfter. Selv at gøre tricket, indvendig i Vagina, er nærmest en umulighed – så skal man i hvert fald være utrolig smidig og have nogle meget, meget lange fingre.

Men med lidt tålmodighed og god opvarmning, så er Fin altså god og dejlig at blive stimuleret med på G-punktet. Og man bør helt klart benytte elastikken, der holder produktet fast.

Aftagelig elastik

Elastikken kan også tages af, så man kan skifte produktet fra hånd til hånd – eller eventuelt lade partneren tage finger-styringen over den lille vibrator.

Allover taler vi om en god, allround og ret kraftig finger vibrator – i den lidt mere pebrede ende af skalaen rent prismæssigt. Som uden tvivl hænger sammen med, at vi er ude i et designerprodukt.

Fin er lavet af silikone

Den fine finger vibrator Fin er lavet af silikone, og med en knap af ABS-plast, så produktet er helt sikkert at benytte. Vibratoren kommer i en lille og neutral æske, og bliver genopladet via et USB-stik. Og så er produktet 100 procent vandtæt og super nemt at gøre rent efterfølgende.

Fin kan købes her

Fakta om Fin

Bag produktet: Dame Products

Materiale: Silikone og ABS-plast

Stimulations niveauer: 3 styrker

Strømkilde: Genopladelig via USB

Vandsikker: Ja, 100 %

Fordele: Nem og simpel.

Ulemper: Strammer lidt på et par store mandefingre.

Hvem kan få glæde af Fin : Par som gerne vil have lækkert design og funktionalitet.

Pris: Lidt dyr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud