Vinderen er en wand

20150407_173639

Veronica gæstetester super-vibratorer

“Efter min første gang som tester her på siden, hvor jeg testede begynder vibratorer, er mit ”jomfruelige” gadget sind blevet udvidet – og det samme er ikke mindst min viden om mig selv. Derfor har jeg denne gang haft lidt nemmere ved at spore mig ind på, hvad det lige er der skal til, for at få mig ud over kanten (for forhåbentlig at kunne få en orgasme).

Jeg var derfor meget spændt på at skulle prøve de her nye gadgets, især da jeg fik at vide, at der ville være såkaldt wands imellem disse. Dem havde jeg hørt meget om! Både på godt og på ondt. Så jeg kunne næsten ikke vente med at komme i gang. Og kan godt afsløre allerede nu, at mine wands har vundet en god fast plads her i lejligheden, lige i nærheden af sengen.

Læs også om de tre andre vibratorer som er med i testen her

——-

Bodywand er favoritten – kan næsten give mig forløsning!

bodywandBodywand er en lækker, lille wand – og min favorit her i testen Jeg er vild med, at den er trådløs og genopladelig, men det jeg har sat mest pris på, er nu vibrations-hjulet! I modsætning til mange andre produkter, som har en lille knap til at indstille vibrations- styrken, så har denne wand et lille hjul, man drejer på. Det gør den super nem at betjene i kampens hede!

Det gør også at man nemt kan pirre sig selv lidt ekstra, ved at skrue lidt ned igen. Der er også en lille knap i siden af den, som kan give nogle mere pulserende vibrationer, så denne mulighed er der altså også. Vibrationerne er dog ikke helt så kraftige som de er hos fairy’en (mit valg nummer to), men grundet den er trådløs (og tæt på at være lige så kraftig og næsten kan give mig forløsning), er Bodywand min ynglings.

Pris: 599,00 kr. Du kan købe din egen Bodywand her

———————————————————————————————————————————

roJeg havde mine forbehold, meeen – Småt, men rigtig godt!

Første gang jeg så den, altså Rocks Off, havde jeg mine forbehold. Kan noget, der er SÅ småt, nu også være godt? Men det kan den!

Det er nogle meget kraftige vibrationer som kommer ud af den lille vibrator-bullet, og ved et ekstra ”hårdt” tryk på knappen i enden, så kan vibrationen også fastholdes. Dog, da den er så lille, kan den nemt ”smutte” rundt undervejs, med mindre at man ligger helt stille!

Til gengæld er den rigtig fin til at pirre med – også når man er to. Størrelsen gør også, at den er meget nem at have med i håndtasken. Den er lille, nem, handy og diskret – og kan derfor tages med over alt!

Pris: 129,00 kr. Rocks off er fundet her

———

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud