Sexlegetøj i topklasse med orgasme garanti

 


Zalo Queen er en ægte dronning – og samtidig et stykke multi sexlegetøj i topklasse, der både kan stimulere G-punktet samt fremkalde lynhurtige klitoris orgasmer. Derfor får produktet også “Orgasme Sikkert Stemplet” fra mig.

Via Zalo appen kan du desuden måle forbrændte kalorier i forbindelse med din vibrator onani, som dog er mere sjovt end brugbart. Jeg tildeler dog under alle omstændigheder Zalo Queen et flot og velfortjent 12-tal.

ZALO QUEEN er fundet her

Sexlegetøj med anderledes app

For få dage siden blev jeg af Sex og Samliv på eb.dk bedt om at kommentere på en app, der hører til en ny type sexlegetøjsprodukter fra et firma, der hedder Zalo. Årsagen til, at jeg her blev bedt om ekspert-ord, udsprang af, at de her vibratoror – ved hjælp af en tilhørende app – angiveligt var i stand til at beregne og registrere det antal af kalorier, man forbrænder i forbindelse med brugen af en Zalo vibrator. Så i huj-høj-hast måtte jeg have fat i både appen og i mit tilfælde blev det til multi vibratoren Zalo Queen, for på egen krop at finde ud af, om det her nu også kunne passe.

Pænt imponeret fra første sekund

Og allerede, da jeg får den kombinerede G-punkts stimulator og klitoris stimulator i hænderne, er jeg pænt imponeret. Og at produktet er blevet døbt Queen, er inspireret af intet mindre en dronning Cleopatra. Man rent fysisk da også kan se af den måde, Zalo Queen er designet og formet på. Sexlegetøjet har denne her stoiske og meget royale udformning og udsmykning.

Zalo Queen er dog ikke blot et smukt produkt, multi vibratoren kan rent faktisk, ved jeg nu, gøre rigtig meget for os kvinder.

G-punkts stimulator og pulse-wave stimulation

Hovedproduktet er en G-punkts stimulator/vibrator. Her udover er dette stykke sexlegetøj med såkaldt pulse-wave stimulation – en pulserende og bølgende bevægelse ude i selve den lille plade, der ved indsæt i vagina rammer og stimulerer G-punktet oppe imod skambenet. Vi taler her om en lille plade, der bølger/pulserer frem og tilbage under et tyndt lag af silikone. En ekstra fed bonus er desuden, at man i forbindelse med sin G-punkts stimulation med Zalo Queen kan aktivere en varmeknap, der kan få produktet helt op på 42 grader. Der er en ret lækker fornemmelse og oplevelse, der, i hvert fald for mit vedkommende, helt klart øger sanseligheden ved at blive stimuleret på G-punktet indvendig i skeden.

Når man har aktiveret vibratoren, kan man så vælge at benytte enten vibratordelen eller den pulserende bølgebevægelse til den form for stimulation, man nu mest har lyst til.

Du kan købe din egen ZALO QUEEN her

Sådan finder du knapperne

Med hensyn til produktets knapper, så kan det være lidt svært at se, hvor de overhovedet befinder sig. Her vil jeg klart opfodre til, at man læser vejledningen, inden man giver sig i kast med at bruge produktet. For, som sagt, er det lidt svært at se, hvor de nu lige sidder, men de altså placeret oppe omkring det gyldne Cleopatra smykke, der snor sig rundt om toppen af produktet. Mens varmeknappen er placeret oven på toppen af sexlegetøjet.

Zalo appen med kalorietæller

Og så til appen, man kan koble Zalo Queen op på. Den hedder ganske enkelt Zalo remote, og man finder den på App-store, i hvert fald til iPhone, som jeg nu har. Appen conecter lynhurtigt, og den er heller ikke særligt avanceret, og den fungerer lidt i stil med de moderne motions-apps, der er så udbredte og brugte i dag. Og via Zalo remote vil man løbende kunne aflæse, hvor mange kalorier, man under sin vibrator-onani har forbrændt. Samt i hvor lang tid, man har onaneret med produktet, og så over tid, hvis man vil, logge historisk data for at tjekke op på, hvor mange kalorier man på denne her facon har forbrændt over tid.

Selv fandt jeg ud af, at jeg forbrænder 3,33 kalorier i minuttet, når jeg bruger min Zalo Queen.  Helt generel, bliver jeg dog nødt til at sige, så forbrænder man dog ikke specielt mange kalorier på denne her facon. For når man onanerer, så bevæger man sig ikke specielt meget. Desuden, som dog er et luksusproblem, så er Zalo Queen lige lov effektiv i forhold til at give en orgasme.

Særligt når man benytter sig af denne her specielle klitoris stimulator hætte, der følger med produktet.

Læs her anmeldelse af app-styret bækkenbundstræner

Lige så effektiv som en Womanizer stimulator

Med hætten på kommer klitoris orgasmerne for mit vedkommende stort set lige så nemt og hurtigt, som når jeg benytter en Womanizer eller en Satisfyer klitoris stimulator. Men der er altså også en smule Womanizer teknologi med inde over denne stimulator – som klart er et stort plus.

Vælger man at benytte denne her silikone-hætte, så bør man først komme lidt glidecreme på G-punkts-delen af sexlegetøjet, hvorpå ”klitoris-hætten” efterfølgende trækkes ned over produktet. Hvorpå hættens snude, når den er på sin rette plads, vil være placeret lige over denne her lille og pulserende plade – og vupti, så har man pludselig super effektiv klitoris stimulator.

Med denne her snude på, der kommer man bare lynhurtigt. Jeg gør i hvert fald – i det foregår lidt i stil med, som sagt, som når man benytter en Womanizer eller en satisfyer Via dette stykke sexlegetøj opnår man i hvert fald fuldstændig den samme oplevelse og følelse. En næsten helt berøringsfrie stimulans, der frembringes via små og intense trykbølger, der er super fokuseret direkte på klitoris.

Mega flot stykke motivations sexlegetøj

Design mæssigt, er Zalo Queen et mega, mega flot produkt, men om man ligefrem har brug for at tælle og beregne sine kalorier i forbindelse med sin onani, synes jeg personligt lidt er noget pjat. Til gengæld er selve appen ret fed – og minder ret meget om de apps, blandt andet smartphone styrede bækkenbundskugler i dag kobles op på. Der i den helt store stil virker og fungerer som en effektiv motivator for overhovedet at få trænet. En slags personlig træner i cyberspace, der giver en et tiltrængt los bagi, når det atter er blevet tid til at træne.

Men også når man onanerer og klimakser, altså får orgasme, så får man (faktisk helt automatisk) trænet sin bækkenbund. Så er man i forbindelse med sin onani bare en lille bitte smule bevidst om sine muskler i bækkenbunden, også når man benytter sin Zalo vibrator, så kunne man samtidig ligge og arbejde med sin bækkenbund. Der giver en 10 gange sjovere og mere inspireret bækkenbundstræning end ellers. Altså slå to fluer med et frækt smæk – og resultaterne af ens ”anstrengelser” med sexlegetøjet bliver naturligvis fortsat logget i Zalo appen. Nøjagtig som når man benytter et moderne bækkenbunds-æg med tilhørende app.

Køb ZALO QUEEN til nedsat pris her

Ikke billigt, men du får to produkter i et

Produktet er lidt mere dyrt end gennemsnittet. Men husk i den forbindelse på, at du altså her får et to-i-et produkt, og hvor begge udgaver i den helt store stil sparker røv.

På G-punktsdelen er der en lille bitte smule lyd, når produktet kommer højt op i intensitet, og med hensyn til at styre og kontrollere stimulatoren, der er det klart nemmest, er min personlige oplevelse, hvis man benytter appen som remote. Her kan man nemlig bruge nogle af de mange forskellige stimulationsmønstre. Lige som ens partner, hvis man leger sammen, duper nemt via smartphonen kan kontrollere produktet.

Lækkert og effektivt allround multiprodukt – med orgasme garanti

Muligt er det fx at vælge et program, hvor man ved køre fingeren rundt på skærmen styrer hvordan og hvorledes, man enten selv eller kæresten nu engang skal stimuleres. Herudover kan man også, blandt meget andet, downloade musik ind i selve appen, så musikken eller rytmerne i princippet styrer stimulationen.

Så vi har virkelig at gøre med et super effektivt allround produkt, et multiprodukt, som samtidig er et af de ganske få produkter, jeg vil gå så langt som til at kalde orgasme-sikkert.

Derfor får Zalo Queen også et flot 12 tal her fra mig!

Læs mere og ZALO QUEEN lige her

Fakta om ZALO QUEEN

Producent:ZALO

Materiale: Medicinsk silikone og abs plast

Vibrationsstyrker: 8

Programmer: 8

Genopladelig: ja, via medfølgende usb

Vandsikker: Nej stænkesikker, dog må den ikke komme under vand

Pris: Lidt pricy

Fordele: To super produkter i en, virkelig effektiv.

Længde/størrelse: 21,6  centimeter lang, 4,3 cm bred med 5,5 cm på det bredeste stykke

Ulemper: Suger lidt fnug.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud