Lovelife Krush – app styrede bækkenbundskugler

 


krush 3

Test og anmeldelse af de app styrede bækkenbundskugler Lovelife Krush fra OhMiBod – henvendt nybegynderen, den let øvede og hende, der går efter en super stærk og smidig bækkenbund.

Så er det igen blevet tid til et produkt til kvinder til brug ved bækkenbundstræning – en bækkenbundskugle/bækkenbundsæg, der hedder Lovelife Krush og er fremstillet af OhMiBod.

Smarte app styrede bækkenbundskugler

Krush fra OhMiBod er fundet her

Det er egentlig ikke fordi, at Lovelife Krush er et nyt produkt. Jeg har haft det liggende et stykke tid, men nu er det altså blevet tid til at teste det. For at se og opleve, hvad det kan.

Produktet kommer i en rigtig fin æske, meget sober, en smule mønstret og fint dekoreret, og i æsken finder man så dette her bækkenbundsæg, der har en meget lang ”hale”.

Desuden er produktet genopladeligt via en medfølgende USB-oplader.

Herudover indeholder æsken en lille fin satinpose, man kan opbevare Lovelife Krush i, samt en fod til produktet – og det er faktisk denne her fod, der gør, at dette her produkt skiller sig lidt ud.

Lovelife Krush er koblet til app

Ud over at produktet er koblet til en app, så man kan ”spille” sig igennem sin bækkenbundstræning, så gør denne her lille fod, at man kan få placeret sin bækkenbundskugle/æg på det helt rigtige sted oppe i skeden.

krush 1Her skal jeg huske og nævne, at der er flere sensorer i produktet, der kan føle, når man benytter sine bækkenbundsmuskler til at knibe sammen og slappe af omkring produktet.

Nogle gange er det sådan, at en bækkenbundskugle godt kan smutte lidt for langt op i skeden, og så får man ikke helt fat i den muskel, man bør træne sin bækkenbund med.

Foden sørger for, at den sidder rigtigt

Den app styrede bækkenbundskugler er designet på den måde, at når produktet først er blevet sat op, hvor den nu skal sidde, så kan man klikke denne her lille fod/stopklods på, så produktet bliver holdt på rette plads.

Via den tilhørende app til Lovelife Krush kan man vælge imellem en del forskellige træningsprogrammer – og kan samtidig vælge imellem at oprette en konto eller ikke gøre det.

Gør man det ikke, er der enkelte features, man så ikke kan benytte.

Når produktet og appen er koblet sammen, som er super nemt (vildt dejligt, at man ikke skal bøvle med det!), så kan man fx vælge at træne efter et first timer program. Der henvender sig til kvinder, der aldrig tidligere har trænet bækkenbunden.

Træningsprogrammer for os alle

I det hele taget er der træningsprogrammer for os alle – om man er helt grøn, er vant til at træne bækkenbunden, eller hvis man fx går efter at få en super smidig og meget veltrænet bækkenbundsmuskulator.

Fx er træningen af bækkenbunden med de app styrede bækkenbundskugler at anbefale kvinder, der er gravide, da der i forbindelse med graviditet og fødsel kommer et ekstra stort tryk på hele underlivsmuskulaturen. Og her hedder det mest optimale program til Lovelife Krush ”New Mom”. Lige efter fødslen skal du dog afholde dig helt fra at komme dimser op – så her må du pænt vente på at tage bækkenbundskuglerne i brug igen, til du atter har fået grønt lys fra fx egen læge.

Drypper du, når du hoster og nyser

krush 2Hvis du har problemer med at dryppe, småtisse i bukserne, i forbindelse med fx fysisk aktivitet, når du nyser, hoster mv., så er der også specielt træningsprogram for dig, der kan være med til at afhjælpe på dette. Et helt fjerde program er specialdesignet til kvinder, der har brug for at forøge deres seksuelle appetit, samt øge egen evne til at lubrikere – som eksempelvis kunne komme på tale i forbindelse med præ-overgang.

Når produktet er sat op – og den fungerer sammen med appen, så følger og træner man efter det valgte program – og kan på forskellige features løbende følge med i, om man nu også gør det rigtigt og godt nok.

Stemme fortæller, hvordan træningen går

Man kan også få en stemme til at fortælle en, hvordan træningen går, eller bare nøjes med at få det illustreret på sin smartphone. Undervejs i træningen bliver man desuden belønnet med forskelige badges, når man har klaret en eller flere specifikke udfordringer – og når man sørger for at passe sin træning, gerne på daglig basis.

Selve Lovelife Krush ægget/kuglen er fremstillet i silikone, og så er produktet vandtæt. Der er ret rart i forhold til den efterfølgende rengøring.

Flot pris til Lovelife Krush

Lovelife Krush fra OhMiBod har desuden vundet en flot pris, som årets bedste digitale sundhedsprodukt, på en af verdens største sundhedsmesser. Så produktet er nok mere et sundhedsprodukt end et decideret stykke sexlegetøj.

Selv om man sagtens også kan benytte det som et reelt stykke sexlegetøj i ny og næ.

Krush fra OhMiBod er fundet her

Bag produktet: OhMiBod

Materiale: Medicinsk Silikone

Stimulations niveauer: Mange!!!

Strømkilde: Genopladelige, oplader medfølger.

Vandsikker: Ja, 100 %

Fordele: Indbygget sensor, app styring motiverer, anker til at holde positionen.

Ulemper: Ingen umiddelbart

Pris: Lidt dyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud