Fræk weekend adventskalender – søndage med sexlegetøj


Fræk weekend. De fire sidste søndage op til jul. Det er, hvad danske Sinful.dk står bag. Via online sexlegetøjs shoppens erotiske adventskalender 2020. Jeg nu kommer med min anmeldelse og anbefaling af.

Jeg har fundet min adventskalender her

Fræk Weekend med sexede overraskelser og udfordringer

…dog uden, trods alt, og løfte julesløret alt for meget for indholdet, der nu engang venter en. Måske lige ud over, at vi her taler om et super godt køb, Samt at den hotte, danske adventskalender i den grad kan spice julemåneden op. For langt de fleste sexlegeglade par.

Helt i bunden af blog indlægget fortæller jeg en lille smule (mere) uddybende om, hvad der gemmer sig af voksenguf bag de fire låger i årets Sinful advents julekalender.

Måske har I, som sexlegeglad par, tidligere forsøgt Jer med en eller flere erotiske voksen julekalendere. Men vil så nu, her i år, prøve noget andet. Dog gerne lidt i samme genre. Så er danske Sinful’s fræk weekend adventskalender et super godt bud, jeg nu klart anbefaler.

En erotisk adventskalender, traditionen tro, kommer selvfølgelig udelukkende i spil weekenden. Nærmere bestemt søndag, hvis det skal være helt korrekt. Men det bestemmer man jo helt selv. Hvis fredag eller lørdag passer bedre. Eller man bare ikke kan vente, så er det helt ok at ”snyde”.

Køb din egen adventskalender til jeres frække weekend

Fire gange sexet weekend hygge

Nå, men fræk weekend med fire gange sexet weekend hygge, det er i hvert fald, hvad der venter forude med denne her voksenjulekalender. Og vanen tro, når det kommer til Sinful shoppen, så er dette juletilbud anno 2020 helt ned i mindste detalje gennemarbejdet og sidder lige i øjet.

Både hvad angår det æstetiske og lækre. Samt når det, der jo også tæller, kommer til indpakningen. Altså selve advents kassen. Lige som det nok så væsentlige indhold. Sexlegetøjet. Gemt rigtig godt væk inde bag fire store låger, rammer rigtig fint plet. Ikke mindst med tanke på, at fræk weekend advents kalenderen i høj drag er blevet sammensat med øje for, at denne type af julekalender i langt de fleste tilfælde handles af par.

Fræk weekend: Pris, kvalitet og sammensætning

Om man vælger at investere i en af Sinful’s erotisk julekalendere eller online sexshoppens erotiske adventskalender, så er der rigtig mange penge at spare pr. køb. Indhold af sexlegetøj og erotiske produkter holdt oppe imod, hvad produkterne i kalenderne koster i køb pr. styk.

Hvorfor en hel del både par og singler, der reelt er fløjtende ligeglade med jul, helt enkelt køber for at spare en masse dejlige kroner. Altså her øjner et ekstraordinært godt og billigt køb af sexlegetøj via en erotisk kalender. Eller måske to. Samt – og ”nu bliver det rigtig groft”, endda høster læsset af sexlegetøj og andre erotiske produkter i selv samme øjeblik, posten har været forbi med julepakken.

Du kan også tjekke den traditionelle 24 dags kalender ud her

Investerer man i årets fræk weekend aka adventskalender, så er prisen lige under 1000 kroner.

Dette målt op imod, at lågerne gemmer på produkter for 2100 kroner, så er den gode handel ikke så sørens svær at få øje på. Også selv om, der jo kan forekomme, at der eventuelt skulle gemme sig et stykke sexlegetøj, man allerede har i skuffen derhjemme. Eller, som ligeledes kan ske, at en af advents gaverne simpelthen bare ikke er sagen. Som dog, når alt gøres op i kolde og kontante kroner, fortsat burde være til at leve med.

Med hensyn til kvaliteten af det sexlegetøj, der i løber af december måned viser sig bag de fire søndags-låger i årets advents julekalender, så er den helt i top. Vi befinder os på et leje, heldigvis da, hvor det hele bare spiller.

Læs også gerne min test af Den lækre julekalender fra Orion lige her

Fræk weekend efter weekend med sexlegetøj

Med hensyn til sammensætningen af det sexlegetøj, der nu venter en. De fire gange advent i mente. Så er vi ude i en meget fin balanceagt. For vi mennesker er jo bare så forskellige, også seksuelt. Men også her, hvor man for alvor kan risikere at brænde nallerne, rammer den danske online sexshop med sexlegetøj ret meget plet. Efter min mening. Så nej: Intet er overladt til tilfældet. Og nu her til sidst, som lovet, vælger jeg at løfte sløret en lille smule for, hvad der fræk weekend efter weekend gemmer sig bag lågerne i årets Sinful advents kalender. Ønsker du/I overhovedet intet at vide om dette, så er det altså nu, man pænt bør dreje fra.

Skal du forkæle dit parforhold i december, anbefaler jeg Sinfuls luksus kalender

Far og mors hotte sexlegetøjs jul

For yderligere at sløre gave indholdet tanden mere, så kommer jeg heller ikke nærmere ind på låge numre. Altså bag hvilken af de fire låger, man fx finder en række produkter til at udfordre sig selv og det fælles sexliv med lidt mere blide bondage lege. Hvor det heller ikke altid behøves at være manden, der er den dominerende. Mange par får overraskende meget ud af indimellem at bytte roller i sengen, såååå!!!

En af de andre advents låger gemmer på en seriøs lækker vibrator. En multivibrator, der både kan benyttes af ham og hende. Og på ham og hende. Ligesom produktet er perfekt til hot sololeg.

Bag en tredje låge finder man – ja, et pænt stort sæt sexlegetøj. Hvor vel kun fantasien sætter grænsen for, hvordan man kan stimulere sig selv og hinanden med fræk weekend sexlegetøjet. Hvad der gemmer sig bag den sidste af kalenderens fire låger, vil jeg pænt tie stille omkring – sådan næsten da. Jeg videregiver dog kun, at der gemmer sig et stykke sexlegetøj, mange kvinder ville blive pænt vilde med at få i gave. Her er nemlig tale om et stykke sexlegetøj, der virkelig kan gøre noget for en.

Se eller gense Anette og Lars lille video om sidste år julekalender

Sexlegetøjs bruger-guide og glidecreme medfølger

Følgende fortæller Sinful shoppen meget kort selv om årets hotte advents julekalender:

”I det medfølgende inspirations hæfte finder I guides til, hvordan I med produkterne får en julemåned, der i den grad bliver de bankende hjerters fest. Vil I have den bedst mulige oplevelse med jeres nye Sinful julekalender, er det vigtigt, at I bruger en vandbaseret glidecreme sammen med produkterne. Sinful Advent Julekalender er en limited edition og findes kun i et begrænset antal. Køb jeres i dag og få en jul, I aldrig glemmer.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud