Det ER størrelsen, det kommer an på…!

sponsor1

størrelsenJeg er sådan en pige, som styres meget af mit humør, når det gælder mine seksuelle behov, og mange elementer, spiller ind og er ret afgørende for hvad jeg har lyst til, når jeg har lyst. Det kan være stressniveau, hormon-niveau der afgør, om jeg synes at Manden er lækker på det pågældende tidspunkt, men det ved du jo selv. ALT skal jo lige som spille sammen. Derfor er det også langt fra altid at jeg synes at en stor dildo, eller Mandens p.. er den lige præcis størrelsen for mig at nyde. Faktisk har jeg i mange år, også før Manden kom ind i billedet, holdt lige så meget af en lille pik, som en stor, og måske nok en lille i rigtig mange tilfælde. Fordi, for mig at skulle tage en stor, kræver voldsom meget opvarmning, hvilket der ikke altid er tid til.

Mandens kan ikke vibrere – endnu!!!

Og når det kommer til erotiske gadgets, er det, at mange dimser, kan vibrere, og det kan Mandens p.. altså ikke – endnu!!!! Og lige netop er det jo vibrationerne, der gør forskellen. For mig har det aldrig været svært at finde nydelsen i den lille penis eller dildo-vibrator. Jeg kan bare mærke den meget bedre, når ikke jeg føler mig udfyldt. Det stimulerer på en eller anden måde bare anderledes, og mere sanseligt, hvilket for mig, i sidste ende, giver temmelig stor nydelse.

Så kære mænd!

Vær ikke ked af, at være udstyret med en standard (12 – 16 cm i erigeret tilstand) eller mindre, og her taler jeg lige så meget om omkredsen. For set med mine øjne, ER det både størrelsen OG gørelsen, det kommer an på. I mænd skal bare huske at skynde jer….langsomt!!!!

Jeg har valgt at teste disse sexede dildo-vibratorer, som egentlig repræsenterer en standard udstyret mand meget godt. Ingen af de testede er længere eller tykkere end ”normal-pikken”, nok snarere kortere og tyndere.

————————————————————————

Svakom AmyHermed en Joanb Favorit og Testvinder

Se Amy fra Svakom HER– Smuk og prisvenlig

Til den kræsne pige, uden uanede midler

Amy overrasker ret meget, og så alligevel ikke, da det jo et tydeligt på indpakningen, at det er et lækkert stykke legetøj, der her er pakket ind. Overraskelsen kommer måske nok mere, når du ser prisen på produktet, men lad nu det være for et øjeblik. Amy er slank, med kun 14,5 centimeter i brugslængde, og cirka tre centimeter i diameter på tykkeste sted. Derfor må man sige, at Amy ligger i den lave ende af den mandlige standard størrelse. Og vi kan måske også kalde hende lidt en krummerik, hvilket på ingen måde dog gør noget, da de fleste pikke jo i virkeligheden sjældent er snorlige.

Konklusion: Helt igennem lækker og gennemført, fuld længde er 17 centimeter, tre centimeter i diameter på tykkeste sted, to centimeter på tyndeste sted. Lavet i medicinsk silikone. Amy er genopladelig, 100 procent vandtæt, er temmelig lydløs, er med seks forskellige vibrationsprogrammer. Lækker pose og oplader medfølger.

Amy kan købes her

————————————————————————————

Hermed en Joanb Favorit

Lelo BillySe Billy fra LELO HER– til både ham og hende

Til kvinden, hvor design spiller en stor rolle – og prisen, ingen

LELO er og bliver for mig: Luxury, Esthetique, Lust, Orgasm. Jeg elsker LELO, det kan jeg ikke komme uden om, og vil til enhver tid anbefale mærket. Ja, det koster, men 9 ud af 10 gange er produktet aboslut pengene værd – som med Billy. Bum! Godt nok designet til mænd oprindeligt, men det skal jo ikke afholde en kvinde fra at prøve. Med sit tynde skaft, kun tre centimeter i diameter og 10 centimeter i brugslængde, giver han mange muligheder for leg. Det at han er lidt en krummerik, giver kun mere nydelse, synes jeg, og så kan jeg godt lide, at der er en stopkrans på, da han jo oprindelig er designet til mænd (prostata-vibrator). Det giver en form for tryghed, at Manden, hvis det nu er ham, der styrer slagets gang, ikke bare kan trykke i bund. Som altid er LELO’s produkter udført i lækkert silikone og designet gennemført.

Konklusion: Unisex dildo-vibrator, kan både bruges vaginalt og analt. Skaftet er i medicinsk silikone, og betjeningsdelen i hård plast. Billy er naturligvis genopladelig, og der medfølger, som altid hos LELO, oplader og opbevaringspose. Han er 17,4 centimeter i fuld længde, og 2,9 – 3 centimeter i diameter. Rent vibrationsmæssigt hører han til i den kraftige ende. Me like!!! Helt præcist har han seks programmer, med mulighed for at skrue op og ned i styrke.

Kan købes her

————————————————————————————————————————————————-

Funfactory Little Paul

Hermed en joanb favorit

Se Little Paul fra Fun Factory HER– når humor og erotik går hånd-i-hånd

Til kvinden, der sætter pris på fleksibilitet og lækkert materiale

Little Paul er bare lille, og så er han sød. Modsat de andre i testen, er han den eneste, der er udstyret med en rillet krop, som jeg godt kan lide giver lidt mere massage i indgangen. At ”snuden” så samtidig krummer lidt, er kun en fordel, da han med sin korte krop fint rammer G-punktet. Han er meget betjeningsvenlig – med kun plus- og minus-knap, som de fleste, der har gået i den danske folkeskole, trods alt er bekendt med. Han har både trinløs styrke samt tre forskellige vibrations-programmer. Og sidst, men ikke mindst, en ret fed feature. Ved Fun’s genopladelige produkter bliver han opladet med magnetoplader, som sikrer 100 procent, at han også er sikker som badedyr, altså vandtæt.

Konklusion:

Fremstillet i medicinsk silikone, med fuld længde på 14 centimeter, og tykkelse/diameter på 3,1 centimeter. Oplader medfølger. Vibrationerne er gode og kraftige, og han er faktisk også den eneste i test, der er blød og fleksibel, bøjelig.

Kan købes her

————————————————————————————————————————————————–

RO-150 mmSe Rocks Off 150mm HER– Kraft og elegance

Til kvinden, der ønsker at starte lidt forsigtigt ud

150mm fra Rocks Off er testens tyndeste, med sine kun 1,5 centimeter i diameter. Hun minder mig mest af alt om en lækker kuglepen, faktisk ligger den så godt i hånden, at Manden nærmest skrev mig mellem benene. Dog er den lidt for tynd til mig, jeg har jo trods alt født tre unger, ved du. Men som ganske almindelig klitorisvibrator gør hun sig ganske fint. Nu er det jo bare ikke klitorisvibrator, testen denne gang handler om. 150mm skal have ros for at være temmelig lydløs – og diskret i design, og det er egentlig utroligt, at en SÅ tynd vibrator kan indeholde 10 vibrations-programmer.

Konklusion: Vibrator egentlig designet som klitoris-vibrator, men set med mine øjne, meget velegnet som begynder dildo-vibrator, måske nok især til den meget forsigtige pige. Fuld længde er 15 centimeter, 1,5 centimeter i diameter, 100 procent vandtæt og batteridrevet. Der er 10 forskellige vibrationstyper, fra blide til middel, men nu er jeg jo også en på det punkt lidt hardcore pige. Fin pose medfølger, så den kan opbevares i sengeskuffen eller lign.

Kan købes her

————————————————————————————————————

 

2 tanker om “Det ER størrelsen, det kommer an på…!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud