Veronica gæste-tester tre styk begynder vibrator

sponsor1

————————————————————————–

Veronica

Har du nul erfaring med vibratorer, så læg fra land med en begynder vibrator

I takt med, at kun flere og flere erotiske gadgets kommer på hylderne, bliver det også kun sværere og sværere at vælge og vrage – og har man på forhånd intet eller meget lidt kendskab til, hvilket produkt der virker bedre for en end andre, så er man ret meget på herrens mark.

Så ikke så sjældent bliver det for nybegynderen/legetøjs-debutanten mere eller mindre et valg i blinde, og ender man med at ramme helt ved siden af, er der en risiko for, at det både er første og sidste gang man smider fx 300 kroner eller mere efter en vibrator. Der er lidt synd – for en lidt anderledes vibrator, med lidt andre typer af vibrationer, kunne måske have gjort tricket. Man opgiver vel ikke hele den mandlige race, fordi den første mand, man falder over, ikke lige fungerer optimalt på lagnerne???

Veronica tester begynder vibrator

28-årige Veronica fra Aalborg, der har kæreste og læser til fysioterapeut, havde inden hun sagde ja til at gæste-teste her på Joanb.dk, kun et yderst begrænset kendskab til erotiske gadgets/sexlegetøj. Men var i markedet for at finde sig en vibrator, der kunne gøre orgasme-tricket. Veronica er nemlig en af de kvinder, der endnu aldrig har oplevet at få en orgasme. ”Det er altså ret problematisk at vælge imellem de mange muligheder, der nu engang er, når man reelt ikke har noget at sammenligne med. Så derfor var det da helt fantastisk, at jeg fik mulighed for at teste hele fem gode, synes jeg selv, begynder vibratorer – og helt specielt den ene af dem, kan jeg på et tidspunkt måske endda opnå orgasme med. Der ville være ret vildt, smiler Veronica, der overordnet synes om alle fem vibratorer, men to af produkterne skiller sig dog ekstra positivt ud.

Her følger Veronicas ord om de to favorit vibratorer

Update……Key NYX er udgået i den danske handel

Rocks Off 80 mm, som du kan se her, er absolut lige så anbefalelsesværdig. nyx

Key Nyx fra Jopen ( Favorit) – Gode, summende og dybe vibrationer!

”Da jeg skulle vælge favoritter, kunne jeg kun pege på Key Nyx og Joupie – helt fra starten skilte disse sig positivt ud, og er også disse, jeg fremover vil være mest i selskab med.

Mini-vibratoren kommer i en virkelig lækker emballage, der klart trækker op, og man bliver heller ikke skuffet, når man har fået pakket den ud – designet af vibratoren er virkelig flot. Og så er den ikke mindst, der jo er nok så vigtigt, rigtig god i brug. Key Nyx har nogle rigtig gode vibrationer – summende og dybe, der som sagt virker for mig. Når man efter leg når frem til rengøring af produktet, så trækker det en smule ned med dette her silikoneomslag, der sidder rundt om vibratoren – men det er altså til og leve med. Man kan jo også sagtens, hvis man vil, med stor fornøjelse benytte vibratoren uden omslaget på. Igen, som med Joupie, så ser Key Nyx ved første øjekast heller ikke ud af meget. Men igen tog jeg heldigvis fejl! – og har nu lært, at det altså ikke altid er størrelsen, der tæller. Heller ikke når det kommer til vibratorer. Med hensyn til prisen, så er 100 kroner jo et rent røverkøb, synes jeg – ikke mindst set i lyset af, hvad en god vibrator i dag hurtigt kan koste. Så en rigtig god anbefaling af denne model til andre, der lige som jeg selv er lidt ny i gamet.”

Konklusion: 12,8 centimeter lang og 3 centimeter i diameter. Er med femtrins-vibrationer, omslaget/overtrækket er produceret i silikone, og vibratoren er vandtæt.

Pris: 99,00 kroner

Køb Rocks off 80 mm her 🙂

————————————————————————————————————–

joupieJoupie fra Fun Factory (favorit )

Joupie gav mig næsten orgasme!

”Når man intet kender til produktet på forhånd, så betyder indpakningen/emballagen altså en del – i hvert fald for mig, og på den front springer Joupie måske ikke så meget i øjnene som andre produkter gør. Til gengæld er emballagen pæn og sober, som helt klart tiltaler mig. Og lad det være sagt med det samme: Joupie er en klar favorit!!! Faktisk har jeg været ret tæt på at opnå orgasme med denne vibrator – som i sig selv er en blåstempling, da jeg jo aldrig har fået en sådan tidligere, men desværre kun været tæt på. Men måske kan denne vibrator, når jeg lærer den endnu bedre at kende – og specielt når kæresten leger med, på et tidspunkt gøre tricket for mig. Det ville da være ret så fantastisk! Vibratoren har netop den type af vibrationer, pænt kraftige og summende, der virker bedst for mig, har jeg fundet ud af, og så er enden skaftet, altså vibratorhovedet, dejligt blødt og bøjeligt. Der gør det muligt – også når man leger solo – at ramme de helt rigtige punkter. I det hele taget er Joupie både god indenfor og udenfor. Til at begynde med, så den mig dog lidt lille ud, men det glemmer man altså ret hurtigt, når man først begynder at benytte den. Vibratoren kan nemlig helt klart, hvad den skal kunne – og så betyder den fysiske størrelse altså mindre, eller slet intet. Så i min verden er Joupie helt klart alle pengene værd.

Konklusion: Testvinder. Dildo vibrator fra Fun Factory, 17,6 centimeter lang, 2,3 centimeter i diameter. Produceret i medicinsk silikone og ABS plast. Let at betjene og har et konstant og pirrende/summende vibrationsniveau. Vandtæt. En rigtig god begynder vibrator.

Pris: 189,00 kroner

Få din egen Joupie her 🙂

—————————————————————————————-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud