Super effektiv dildo vibrator – tysk topkvalitet

 


Af blogger Helle

Test og anmeldelse af Stubby Moody G5. En super effektiv dildo vibrator fra tyske Fun Factory – en lille men meget vågen vibrator, der evner meget mere end den syner.

Jeg har fundet min MOODY her

Endnu engang har jeg haft fornøjelsen af at teste og anmelde et lækkert stykke sexlegetøj – og denne gang sender jeg igen et thumbs up til Fun Factory, for et udsøgt produkt.

Fun Factory Stubby Moody G5 dildo vibrator, er beviset på, at nogen her har tænkt ud af boksen og været kreative til den frække side. Se et behov, dæk et behov. Ikke så meget Georg Gearløs her. Her har størrelsen INTET med gørelsen at gøre. Produktet er lille, men undervurder ikke Stubby Moody. Småt kan bestemt også være godt.

Læs min anmeldelse af et Must Have produkt – Rabbit vibratoren Miss Bi fra Fun Factory

Opgraderet version af ældre effektiv dildo vibrator

Fun Factorys Stubby, en noget ældre og meget vellidt udgave af denne mere nye Moody dildo vibrator, har fået en lille beskeden, men vigtig opgradering. Med nye funktioner som ergonomisk håndtag med hul i håndtaget, der gør det nemmere at holde den.

Hertil kommer en kraftigere motor til de dejlige vibrationer, samt en ombygning, så den er genopladelig. Det hele giver lige et par trin op ad dildostigen – og nu hedder den så Fun Factory Stubby Moody G5 dildo vibrator, og min har allerede været i brug MANGE gange.

MOODY kan købes her

Sådan stimulerer og tilfredsstiller Stubby Moody

Når du først har fundet dit G-punkt og ved, hvad det kan trylle frem af lækkerier, så bliver du afhængig. Sådan har jeg det i hvert fald. Mine G-punkt orgasmer kan være forskellige, men dog alle skønne. Når manden eller jeg selv rammer den spot on, og med tålmodighed og udholdenhed kan trække den lidt længere, bliver det enormt følelsesladet.

Stubby Moody får mig ganske enkelt til at græde i orgasme. Den rammer nemlig spot on, på mit G-punkt, og de kraftige vibrationer, der stimulerer skedevæggen og skedeåbningen, får det hele til at eksplodere.

Spidsen af denne dildo vibrator har et lille knæk, der bestemt rammer, hvor den nu skal, direkte på G-punktet. Bunden af Stubby Moody er med stopklods, der spreder vibrationerne på et stort område uden på skedeåbningen og ved indgangen til skeden. Dette er helt klart med til at få englene til at synge. Den er desuden forholdsvis støjsvag, når motoren kører… indtil den rammer plet – så bryder nemlig DU lydmuren.

Cayona fra Fun Factory har gode vibrationer og en fløjlsblød overflade

Klitoris orgasme er også en mulighed

Faktisk er Stubby Moody en unisex, multi dildo vibrator. Der udover vibrator stimulering af G-punktet og stimulering af skedeåbningen, også kan benyttes til stimulation af klitoris. De kraftige vibrationer i motoren kan bestemt få det til at spille, også på klitoris.

MOODY kan fås i flere farver her

Jeg kan godt blive lidt stresset over, hvor jeg skal placere Stubby Moody, når den er i gang, for den er lækker over det hele. Brystvorte pirring er den også god til, hvis du altså er til vibrationer på babs og nutte. Alt er i spil, det handler bare om at vælge den rigtige rækkefølge… uden at blive stresset. På skaftet er der lækre runde og bløde kurver, der kan massere alt i og omkring skeden.

Analt med P-punkt stimulering

Da produktet er udstyret med stopkrans, er der derfor også anale muligheder. Som mand vil du have stor fornøjelse af stimulering af prostata med denne dildo vibrator, da det lille knæk ude i spidsen hurtigt vil ramme og massere dit P-punkt. Så kan du vælge om du vil bruge vibrator eller ej. Husk dog at tilføje en god klat vandbaseret glidecreme til fornøjelserne.

Manden herhjemme er ikke til vibrationer analt, men en slukket Stubby Moody siger han ikke nej tak til. Jeg har også selv prøvet den analt, og det fungerer, men jeg vil helst have den vaginalt. Dog kunne jeg godt forestille mig, at med lidt tålmodighed, så ville produktet kunne stimulere A-punktet fra den anale indgang.

Se videoen fra mit (Joans) mindeværdige besøg hos Fun Factory i Bremen

Nem betjening og håndtering

En af de ting, der tiltaler mig ved Fun Factorys produkter, det er, at du ikke behøves at læse brugsanvisningen. Det er nemlig nemt! Tænd og sluk på den røde FUN knap, og (-/+) er styrke og skift af de 10 forskellige vibrationer.

De to små metalprikker fortæller hurtigt, at man her placerer sin Click´N´Charge magnet USB- oplader – og så er den efter kort tid ellers klar til brug. Det gør håndteringen under brugen SÅ nem.  Der er nemlig ikke noget værre end at fumle med knapper, når man midt i kampens hede ligger der og hygger.

Det kræver heller ikke højteknologi at rengøre Stubby Moody. Lidt vand og antibakteriel sæbe klarer opgaven, da produktet er vandtæt. Men den tiltrækker fnug, så lad produktet lufttørre eller brug en fnugfri klud.

Fun Factorys mest smarte, tekniske gimmick er deres KeyLock funktion. Den forhindrer, at dildo vibratoren starter af sig selv i tasken, kufferten eller i skuffen. Man holder blot FUN og (+) nede samtidigt i 3-5 sekunder, så låser produktet.

God fornøjelse med Stubby Moody G5 – en super effektiv dildo vibrator.

Knus fra Helle

Køb din egen MOODY her

Fakta om Stubby Moody

Producent: Tyske Fun Factory

Længde/størrelse: 18,8 cm i alt. Indførbar ca. 10 cm Diameter: Hoved 2,9 cm og bund 4,2 cm

Materiale: Medicinsk silicone

Vibrationer: 10 forskellige

Udvalg: Fås i sort, orange og lyselilla

Genopladelig: Ja, med USB/magnet

Vandsikker: Ja, 100 procent

Fordele: multistimulerende

Ulemper: Fnug- og støvsamler

Pris: Rigtig god

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud