Efterårshygge med Magic Wand Vibrator


Her kommer min anmeldelse af en super lækker Magic Wand Vibrator, der tilhører Fifty Shades Freed serien af sexlegetøj. Vibratoren er til dig, der nemt og hurtigt ønsker at komme i mål med klitoris orgasmen – og som samtidig ønsker sig et effektivt massageapparat til de ømme muskler.

Jeg har fundet min FIFTY SHADES FREED WAND her

Fifty Shades Freed Magic Wand Vibrator

Sfaldende blade, lune aftener, ild i ovnen, hygge og….ja, dansk efterår.

Denne her Magic Wand vibrator, stammer fra fra Fifty Shades Freed serien med sexlegetøj. Der er kendt og elsket for denne her flotte, mørke-lilla farve med gyldne kanter – og hvor produkterne helt generelt er ret lækre og af en meget høj kvalitet. Men samtidig ikke koster vildt meget.

Stort, effektivt og fleksibelt vibratorhoved

Vibratoren her er i princippet en ganske almindelig Wand vibrator– men det, der gør denne her lidt mere lækker i finessen, efter min mening, handler om selve vibratorhovedets efter min oplevelse og opfattelse rigtig gode størrelse. Vi taler om denne her store ”vibrator-bold” på toppen af produktet, der er meget fleksibel og afgiver nogle super kraftige vibrationer.

Denne Magic Wand Vibrator er desuden super nem at betjene, og der foregår via tre forskellige knapper – og så er produktet desuden udstyret med forprogrammerede vibrationsmønstre, som vi kender det fra mange andre vibrator-typer. Der højner vibratorens effektivitet i forhold til den klitorisstimulation og massage, sexlegetøjet her nu en gang er udviklet til at præstere.

Du kan læse mere om FIFTY SHADES FREED WAND her

MEGET kraftig vibrator med ledning

Vibratoren her er MEGET kraftig, og er til plug-in i væggen. Den kører altså på el, hvorfor produktet heller ikke er genopladeligt. Heldigvis er denne Magic Wand udstyret med en meget lang ledning, så man altid kan komme til med vibratoren, hvor man nu engang har brug for den.

Men hold den for gud skyld nu langt væk fra badeværelset og vand. Vand og el er ikke en fed kombi.

Noget andet, denne Wand vibrator til gengæld (også) er fed og god til – og som vibrator-typen i snart meget gamle dage oprindeligt blev udviklet til at kunne, det handler om at massere egne eller måske partnerens ømme muskler med.

Læs anmeldese af FIFTY SHADES FREED fjernstyret æg her

God til at massere mine ømme balder med

Personligt holder jeg især af at få vibrator-masseret mine balder med en sådan her vibrator, også kaldet et stavmassageapparat. For Magic Wand vibratoren kommer virkelig godt i dybden med sine kraftige vibrationer. Noget ens partner, hvis vedkommende ikke ligefrem er massør, måske ikke altid er lige god til at præstere med sine fingre.

Vær her dog blot opmærksom på, at ham eller hende, der giver dig kropsmassage med dette her produkt, ikke skal give vibratoren fuld skrue. For det er kun dig, der modtager, kan mærke, hvor hårdt de her vibrationer nu engang kan slå – og dette gælder i høj grad (naturligvis!) også i forbindelse med intimmassage.

Læs anmeldelse af mege lækker FIFTY SHADES FREED stål penisring her

Pas på med at overgøre brugen af vibratoren

En helt tredje ting, du også bør huske på, når du benytter en så kraftig Wand vibrator, handler om ikke at overgøre din massage/stimulation af klitoris med den. Ja, typen af vibrator – herunder i høj grad også denne her udgave, er ret fantastisk til at opnå orgasme med. Men begynder man at overgøre brugen af sexlegetøjet – her taler vi altså flere gange om dagen – så kan man risikere at bedøve nerveenderne ude i klitoris, så det kun bliver mere og mere svært at komme helt i mål.

Alt i alt, er denne Magic Wand Vibrator fra Fifty Shades Freed serien dog et mega godt bud på netop den Magic Wand, du bør satse på.

Læs Mill’s Anmeldelse af FIFTY SHADES FREED bullet vibrator lige her

Ligger fast under sengen – altid klar til brug

Produktet kommer i en rigtig fin æske, og der medfølger en lækker silkepose, du kan opbevare vibratoren i. Hos mig har den i noget tid egentlig bare fast siddet i stikkontakten, mens selve vibratoren har ligget under sengen. Så er den nemlig super nem at fiske frem, når lysten til lidt efterårshygge næste gang melder sig.

Du kan købe din egen FIFTY SHADES FREED WAND lige her

Fakta om FIFTY SHADES FREED MAGIC WAND

Producent: Fifty Shades Freed

Materiale: Silikone og ABS-plast

Vibrationer: 10 hastigheder

Programmer: 20

Genopladelig: Nej, benytter stik i vægge/elnettet 220W

Vandsikker: NEJ MÅ IKKE BENYTTES NÆR VAND

Pris: Lidt pebret, men meget kvalitet og produkt for pengene.

Fordele: Mange anvendelses muligheder, tæt på orgasmesikker

Længde/størrelse: 33 centimeter lang (inkl. håndtag) 6,2 cm i diameter

Ulemper: Meget kraftig, ingen super lav hastighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud