Fifty Shades Bullet Vibrator – bedst af de bedste

 


Af Blogger MILL


Mill har test og bedømt den nye Fifty Shades Freed Bullet Vibrator som et af de bedste stykker sexlegetøj, hun nogensinde har haft. Denne her vibrator burde ALLE kvinder have, mener blogger Mill.

CRAZY FOR YOU vibratoren fra “Fifty Shades Freed” er fundet her

Crazy for you bullet vibrator, til stimulation af klitoris, og som er cirka to læbestifter høj, har simpelthen det mest lækre design. Produktet har denne her meget mørklilla og varme farve, der tangerer hen imod det sorte. Med et flot bronzefarvet skruelåg ude i enden, der både fungerer som start- og stopknap og til at skifte imellem de forskellige vibrationstyper. Under låget er der, hvor man oplader Crazy for you bullet vibrator.

Læs også Mandens anmeldelse af Fifty Shades Freed penisringen, der forgylder manddommen

Super simpel bullet vibrator

Bullet vibratoren fra den helt nye Fifty Shades Freed serie er super nem og simpel at benytte. Den er med tre forskellige vibrations hastigheder og syv forskellige vibrationsmønstre, så der er lidt af hvert at vælge imellem. Og i modsætning til mange andre vibratorer, er min erfaring, så er første vibrationshastighed i denne vibrator også den kraftigste. Hvorpå den bliver den mindre og mindre kraftig. Hvilket jeg helt personligt ret godt kan lide.

 

Romantisk og sød hjerte-vibrator

Denne Fifty Shades Free vibrator desuden helt lige, altså uden bøjninger, og vender man den om, så er den formet som et fint lille hjerte helt ude i spidsen af produktet. Hvilket både er ret sødt og romantisk, men måske også skudt en lille smule ved siden, når man kender Fifty Shades historien. Ja, der er meget kærlighed i, men det er fandeme også ret hård og dyr kærlighed – for de her to mennesker, Anastasia Steel og Christian Grey. Men hjertet er altså en del af vibratoren – og det er så op til en selv, hvad man ønsker at lægge i det.

Du kan købe CRAZY FOR YOU vibratoren her

Ligner IKKE en penis

Formen af denne bullet vibrator gør også, at den ikke er intimiderende. Den ligner på ingen måde en penis. Man kan derimod tydeligt se, at den er designet til at stimulere klitoris – og så kan manden i sengen være med på alle de andre måder, han nu engang plejer at være med på.

Så også på den led er denne vibrator helt perfekt – oplevet med mine øjne og min krop.

Samtidig er historien bag den med til at give lidt spænding. Det der med, at der ligger en række bøger og film bag tilvirkningen af produktet – og af alle de andre produkter i Fifty Shades Freed sexlegetøjsserien. Uanset hvad man synes om fortællingerne eller ej, så giver det noget mystik og noget dybde, som det er svært ikke at komme til at tænke på, når man har den i hånden – eller benytter den. Det fremkalder bare sådan en dejlig og perfekt vibe!

Crazy for you har den perfekte størrelse

Med hensyn til størrelsen, så er denne vibrator bare helt perfekt. Den er lille, men ikke FOR lille. Visse klitoris vibratorer er så små, at de ikke kan frembringe en kraftig nok stimulation. Men dette gælder heldigvis ikke for Crazy for you. Og har man den med i håndbagagen på flyveren, så kan man faktisk også sætte den på såkaldt flight-mode – der ganske egentlig gør, at den ved et uheld ikke begynder at vibrere i fx tolden eller ombord på flyet. På den måde sikrer man sig 100 procent, at man ikke risikerer at sætte hele lufthavnen på den anden ende på grund af sin vibrator – som jo er set et par gange eller tre før.

Og skulle jeg helt personligt ”risikere” at blive opdaget med min Fifty Shades Freed bullet vibrator i håndbagagen, så vil jeg bare stolt tage den frem og vifte med den – så lækker, på alle mulige måder, er den bare, synes jeg.

De bedste vibrationer, jeg nogensinde har prøvet

Vibrationerne på denne her lille fætter er bare SÅ stærke og helt tilpasse, at jeg aldrig har oplevet nogen lignende med andre klitoris vibratorer.  Crazy for you har seriøst gode vibrationer.

Dette stykke sexlegetøj røg da også direkte fra min kurv med ”prøve vibratorer” og hen i min private skuffe, hvor kun de bedste vibratorer havner. Efter endda kun at have prøvet/testet den en enkelt gang. Ned i skuffen med den!

For selv om den er lille, så er den super dejlig kraftig – og er samtidig meget præcise i sine vibrationer. Uden at de er slående hårde. Det er bare de bedste vibrationer, jeg nogensinde har prøvet, i nogen helst vibrator.

Så jeg kan bare på alle mulige måder anbefale netop dette produkt, denne klitoris vibrator – jeg er simpelthen bare crazy med Crazy for you!

Alle kvinder burde bare have en sådan – ALLE!!!! Bum!!!

Læs mere om den lækre CRAZY FOR YOU vibrator her

Fakta om Crazy for you bullet vibrator

Producent: Fifty Shades Freed, The Official Pleasure Collection

Materiale: Silikone

Vibrationer: Tydelige og perfekte, gode og kraftige (de bedste)

Antal programmer: 3 speeds og 7 variations-programmer

Genopladelig: Ja

Vandsikker: Ja

Lydniveau: Normalt

Pris: God pris

Fordele: Perfekt rejsestørrelse, fylder ikke så meget i natskuffen, skøøønne vibrationer, let at betjene

Ulemper: Ingen

Hvem kan få glæde af Crazy for you bullet vibrator: Alle!…ALLE kvinder burde have en sådan

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud