Dodil dildo – til det kreative par

 


Den nye, moddelbare svenske dodil dildo kan vrides, drejes og strækkes til nøjagtig den form for dildo, du tænder på. Men først skal den grønne ”pølse” koges blød og bøjelig.

dodil er fundet her

Dodil dildo – lidt langt ude, meeeennn!!!

Indimellem støder jeg på et produkt hvor jeg umiddelbart tænker, at det simpelthen er langt ude, det her. Men så, når jeg har fået kigget lidet nærmere på produktet, så kan jeg alligevel godt se ideen med det. Og i det her tilfælde handler det om et helt nyt, svensk produkt, man har valgt at kalde for dodil – altså en ombygning af ordet dildo.

Det med at reshape er samtidig hele konceptet bag dette stykke sexlegetøj, denne dildo til både parret, kvinden og manden. En dildo man igen og igen kan om-modellere til nøjagtig den form, man nu engang ønsker, den skal være. Om den i aften skal være en almindelig dildo? Eller måske en G-punkt dildo, en dildo til prostata stimulation eller noget helt fjerde eller femte i kategorien.

Stor og hård ”pølse” som udgangspunkt

Fra fabrikanten får man denne her forholdsvis store, tykke og hårde ”pølse” – og det er ligesom udgangspunktet. Det, man så gør, er, at man tager sin svenske dodil og putter ned i den container, der medfølger. En termo-container, man så fylder med kogende vand, hvorpå man lader sin dodil stå i det varme vand i en rum tid.

Kernen bliver blød som modellervoks

Så sker der lige så langsomt det, at hele kernen i dildoen bliver blød som modellervoks. Lidt som mange af os husker det, fra vi var børn, hvor man kunne skabe og genskabe alle mulige, mærkelige faconer – og sådan også med den nye dodil dildo. I princippet er det kun fantasien, der sætter grænser.

Desuden medfølger der en stærk snor, man kan sno rundt om produktet, når det er blødt, hvis man fx ønsker et smukt mønster eller lidt relief i sin dildo. Denne her snor kan man på kryds og tværs binde rundt om og stramme mere eller mindre til.

dodil kan købes her

Kom så din dodil dildo i koldt vand

Når man så er kommet frem til den form, man ønsker at fastholde, så skal ens dodil dildo i koldt vand. Hvor den hærder og stivne i den form, man nu engang har frembragt – og så kan man ellers bare benytte dildoen. Og når man på et tidspunkt så ønsker sig en anden type dodil dildo, så er det bare med at finde containeren eller en gryde med varmt vand (lidt som at koge pølser) frem igen.

Det, jeg synes, er helt specielt fedt ved den nye dodil dildo er, at konceptet er ekstra velegnet hende og parret, der ikke helt kender sit behov.

Til dig, der er lidt usikker på form og størrelse

Måske er man usikker på, hvor stort et stykke sexlegetøj, man har lyst til at have og lege med.

Eller hvordan dildoen skal se ud eller være bøjet? Eller måske er det svært at finde lige netop det produkt på markedet, der passer som hånd i handske til ens anatomi. Her har man med sin nye dodil dildo mulighed for hele tiden at prøve sig frem med nye og anderledes former – indtil man kommer frem til det helt rigtige.

Der samtidig også giver en mulighed for at lære sig selv bedre at kende – lære sit indre, sin vagina, bedre at kende. Eller, som mand, stimulation af sin prostata bedre at kende.

Vrid, drej, bøj og stræk

Som lidt tidligere nævnt, så synes jeg helt personligt, at dildoen, som udgangspunkt, er lidt tyk.

Men nøjagtig som man kan vride, dreje og bøje den, lave den bulet eller rillet, så kan man naturligvis også trække sin dodil dildo lang og tynd. Eller, hvis man ønsker det, skubbe og presse den lille og tyk.

Den grønne, svenske dildo er fra ende til anden overtrukket med silikone, og så har dodil denne her kerne, der består af et termoplast materiale, der under opvarmning/kogning bliver mere og mere modellerbar.

Økologisk og biologisk nedbrydelig

Desuden er denne nye frembringelse indenfor sexlegetøj anno 2017/2018 et næsten 100 procent økologisk og biologisk nedbrydeligt produkt.

Dodil dildoen er uden vibrationer eller andet ekstra smart, og så kommer den i denne her fine termocontainer – som uden tvivl også kan benyttes til at medbringe en god, varm suppe på skovturen. Deb er lige så fin som alle andre typer af termobeholdere, man kan få på markedet.

dodil kan købes her

Fakta om dodil

Bag produktet: dodil

Materiale: Silikone og ABS-plast og Termoplast

Stimulations niveauer: Ingen

Strømkilde: Ingen

Vandsikker: Ja, 100 %

Fordele: Kan modelleres igen og igen og igen og…….., gode materialer.

Ulemper: hmmmm, kan ikke komme i tanke om nogen

Hvem kan få glæde af dodil : Alle som ønsker at lege sig til bedre kropskendskab og mulighed for forandring.

Pris: Super god pris

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud