Veronicas tre gode bud på en begynder vibrator

sponsor1

——————————————————————————

veronica 2

Efter at have testet fem forskellige begynder-vibratorer, var 28-årige Veronica fra Aalborg helt overordnet ret imponeret over, hvad man i dag kan få for under 300 kroner.

Her følger Veronicas ord om tre af de vibratorer, hun havde med i testen – tre meget forskellige bud på, hvad du som kvinde kan forkæle dig selv med.

Læs også her om Veronicas to absolutte favoritter

Eller måske endnu bedre: Få kæresten til at begave dig med. Det er jo snart jul!!!!

smileSmile Easy – Stor, men slet ikke så ringe

”Indpakningen af Smile Easy, der ikke er specielt tiltalende, trækker lidt ned. Er nok den indpakning af de fem, der sådan umiddelbart tiltaler mig mindst. Og så virker vibratoren også enormt stor – i hvert fald målt op imod de fire andre. Men den er faktisk helt ok at bruge, fandt jeg hurtigt ud af. Så (igen-igen) bør man altså ikke altid lade sig skræmme af størrelsen, men derimod give produktet en reel chance.

Vibrationerne i Smile Easy er meget varierede, men kan altså ikke helt måle sig med mine to favoritter. Til gengæld er vibratoren rigtig god til ramme G-punktet med, på grund af produktets let buede spids, og ekstra positivt er det også, at Smile Easy er så blød og bøjelig. Det trækker helt klart op. Lidt mere ærgerligt er det så, at kontrolpanelet, hvor man tænder og slukker og skifter imellem de syv typer af vibrationer, vibratoren nu har, sidder helt ude i enden af produktet. Af den årsag er jeg et par gange kommet til at slukke for apparatet i stedet for at skifte vibrationer – der jo er ikke så lidt ærgerligt, når man er midt i kampens hede.

Under alle omstændigheder, prisen ikke mindst taget i betragtning, så får Smile Easy en pæn tredjeplads. For efter at være kommet mig oven på ”chokket” over størrelsen, så blev jeg langt hen ad vejen faktisk positivt overrasket.”

Konklusion: 22 centimeter lang og 3,9 centimeter i diameter, er fremstillet i blødt og let bøjeligt silikone. Er med syv forskellige vibrationer, er god til at benytte både indvendig og udvendig på kroppen.

Smile Easy er fundet her 🙂

—————————————————————-

cry babyCry baby – Skal snart prøves sammen med kæresten!

”Cry Baby vibrator-æggets vibrationer er desværre ikke lige mig, de er ikke helt kraftige nok, synes jeg, og så er det også lidt svært at få det helt store ud af ægget, når man benytter det alene. Derfor glæder jeg mig da også rigtig meget til at lege med det sammen med kæresten. Det vil med garanti give oplevelsen en helt anden dimension, når man er to – specielt med tanke på, at Cry Baby er fjernbetjent.

Oven i dette havde jeg lidt problemer med i det hele taget at finde ud af, hvordan ægget virker, og hvordan man kan benytte det – det skal man helt klart lige sætte sig ind i. Men positivt er det, at der hele tiden er kontakt imellem remoten og ægget. Til sidst kunne jeg godt have tænkt mig, at ægget havde været tanden blødere i ”kødet”. Prismæssigt er det også i et leje, hvor man som nybegynder, førstegangskøber, begynder at tænke over, om man nu også bør købe eller ej. For er ægget nu ikke lige sagen, så er små 300 kroner da også lidt af en udskrivning. Specielt når man studerer.”

Konklusion: Fjernbetjent vibrator-æg med 10 forskellige vibrationer. Remoten er 10 x 5 centimeter, ægget otte centimeter langt og tre centimeter i diameter. Er vandtæt.

Køb din Cry Baby her 🙂

————————————————————————————————-

bgoodBgood Deluxe – Savner krumning ude i enden!

”Indpakningen af Bgood Deluxe er virkelig lækker, meget tiltalende, lige os kvinder. Desværre er vibratoren bare ikke helt så blød, som jeg helt personligt godt kunne have ønsket mig – og så savner jeg denne her gode og effektiove krumning ude i enden der gør, at den også er god til stimulation af G-punktet.

En anden ting, der er lidt ærgerligt ved min Bgood Deluxe, er, at vibrationerne er kraftigere i skaftet end ude i enden af vibratoren – og så har jeg oplevet, at produktet et par gange er stået af midt i det hele. At vibratoren simpelthen er slukket, og det er jo ikke så fedt.

Størrelsen er helt fin – Bgood Deluxe er lidt stor i det, men dog ikke helt så stor som Smile Easy. Et rigtig godt træk er, at der medfølger en vildt lækker opbevaringspose, der helt klart trækker op. Måske jeg havde bedømt denne lidt mere positivt, hvis vibrationerne havde været lige så gode ude i enden som i skaftet – og den ikke var slukket midt i det hele.”

Konklusion: 17, 8 centimeter lang og 3,2 centimeter i diameter. Vandtæt multivibrator med seks forskellige typer af vibrationer. Er fremstillet i ABS-plast og overtrukket med silikone. Ok til prisen.

Køb din egen Bgood Deluxe her 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud