På bølgelængde med Lyla bækkenbunds æg

sponsor1

 


Lyla bækkenbunds æg fra svenske LELO kårede jeg første gang som testvinder i 2011, og anden gang i 2013. Lyla holder stadig 110 procent

Jeg er en af de heldige – som til tider får lov til at prøvekøre de sidste nye skrig på det danske legetøjs marked. I kraft af mine anmeldelser på side6.dk betyder det, at jeg hver måned eller sådan cirka, bliver beriget med op til fem nye produkter, som så skal testes i hoved og r..

Vidunderligt bækkenbunds æg

Lelo kom for mere end et år siden på markedet med første generation af dette lille vidunder, og jeg var da også den gang duperet af alt ved den.

Det ultimative æg, og Lyla er dens navn.

Smukt eller billigt?? Du bestemmer selv. Men jeg kan ikke lade være med at føle mig lækker, bare ved at pakken den op. Jeg har endda fået en limited designer edition denne gang. Og så endda i sort, super fræk, og elegante lille Lyla i silikone og guld. Ren øjenguf. Må nok hellere gøre plads i skuffen – men det er jo ikke nok, at ægget er lækkert at se på og røre ved, det skal jo kunne hvad Lelo lover – og helst lidt mere.

Lyla skal plantes en vist sted

Jeg mindes, at jeg godt kunne have tænkt mig mere power på vibrationerne i den første Lyla, og bedre rækkevidde, en mere pålidelig fjernstyring. Og det er Lelo kommet rigtig godt efter, synes jeg. Det er altså rimeligt sjovt at hoppe rundt med Lyla plantet oppe et vist sted – hvilket man sagtens kan gøre, da Lyla er 100 % waterproof – og så ellers starte remoten. Jeg er ikke selv god til at styre den, fordi vibrationerne er faktisk så gode nu, at de mærkes tydeligt i hele understellet.

Det svarer måske lidt til at skulle kilde sig selv under fødderne. Get it?? En meget provokerende kilden, så er det bedre at Manden styrer slagets gang. Det er dog meget svært ikke at komme med spontane hyl og hvin. Men er man kvinde, der er godt til at holde på sine lyde, vil den være den sjoveste lille hemmelighed at tage med ud i byen med sin partner.

Køb din egen Lyla her

Rund og tyk remote

Lyla styres med en fin lille rund remote – med Lelos meget fine ”SenceMotion” i de to første programmer. Og hvad er så SenceMotion? Det første man oplever, når man tænder, er et program der udelukkende styres af bevægelserne i den hånd, der holder remoten. Dvs. den skifter styrke og vibrationer i takt med at hånden vipper, ryster, svinger, vinker, ja, alverdens bevægelser, ikke noget der tager lang tid at lære. Andet program er stadig SenceMotion, nu er vi så ude i at den styres ved hastigheden af bevægelserne.

Ryst kraftigt med hånden

Holdes hånden stille, stopper vibrationerne, og rystes hånden meget kraftigt, vibrerer Lyla også det bedste, den kan. Så det kan være en god ide, at stikke ham remoten, hvis han alligevel skal onanere. Du ved – frem og tilbage, kom nu skat – hurtigere, hurtigere HURTIGERE!! Resten af programmerne – og det er de sidste 6, består af forskellige pulserende og ikke pulserende programmer, som så kan skrues op og ned for ved hjælp af plus og minus.

Silent night

Jeg testede bla. Lyla siddende foran computeren da jeg læste Ekstrabladet.dk – super svært at koncentrere sig, da remoten befandt sig i hånden på Manden i et andet værelse. Det klarede den dog fint. Selv med tøj på, som var vi i byen –  gik også rimeligt, og støjniveauet er ok – måske ikke liiige til biblioteket, men ellers super fint og meget pålidelig. Alt i alt var og er jeg faktisk stadig imponeret over Lyla, og den er da også allerede blevet en kær veninde, med bopæl i min natskuffe.   ————————————————————————————

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud