Crystal Lover – nostalgisk vaginal og anal dildo


Nostalgiske og legendariske Crystal Lover, er en vaginal og anal dildo, der har 20 år på bagen, men stadig holder max her på tærsklen til år 2019.

Jeg har fundet CRYSTAL LOVER her

Da jeg for noget tid siden besøgte Maria fra Alor.dk i Jylland, blev jeg sindssyg nostalgisk. For da vi sammen gik rundt og kiggede på forskellige produkter, stødte jeg simpelthen på gode, gamle Crystal Lover. Og dildoen så ud og føltes fuldstændig som jeg huskede den, da jeg begyndte i sexlegetøjs-branchen for cirka 20 år siden. Hvor jeg var med til at grundlægge den første danske webshop med sexlegetøj, nemlig Rapport Shoppen.

Anal dildo og wow-produkt

Crystal Lover var på daværende tidspunkt et virkeligt wow-produkt. En dildo, hvor alle vi begejstrede tænkte nyskabende, lækkert materiale, fedt design osv. Men det var også et stykke sexlegetøj, hvor fx emballagen, altså æsken, dildoen blev leveret i, var super meget tidstypisk – og heller ikke indpakningen er der siden blevet ændret en tøddel på.

Nå, men tilbage til, hvad Crystal Lover nu er for en størrelse – og her vil jeg lægge ud med at slå fast, at produktet ikke er blevet mindre godt af, at det nu har 20 år på bagen.

Multi-dildo i hård acryl-plast

Crystal Lover er denne her helt gennemsigtede og drejede multi-dildo i hård acryl-plast, der kan benyttes til både vaginal- og anal-stimulation, og som fx også kan bruges til at stimulere G-punktet med. Altså et ægte stykke ”multi-værktøj” til hende og parret – og i og med, at dildoen er drejet, så er det også helt uden kanter og støbemærker, der kan genere i forbindelse med penetration.

Der blandt andet gør Crystal Lover mega velegnet til fx nybegynderen udi anal-stimulation, da dildoen, på den anden side af den første ”kugle”, har en super smal hals, der gør den velegnet til at prøve sig lidt frem i genren på.

Men husk nu, som altid, når det handler om anal penetration, altid at benytte godt med glidecreme. Det skal jo helst gøre mere godt end ondt!

Du kan købe din egen CRYSTAL LOVER lige her

Velegnet som G-punkts dildo

Crystal Lover, som allerede kort nævnt, er også rigtig, rigtig velegnet som G-punkts dildo, da produktet, hvis design minder mig lidt om en kvindekrop, har ret meget tyngde.

Hvis man smutter dildoens øverste kugle/hoved ind i vagina, mens man ligger på ryggen, så kan man ved skiftevis at spænde op og slappe af i bækkenbunden få dildoen til at ramme og stimulere G-punktet. Hvis man så samtidig stimulerer klitoris med enten fingrene eller en klitoris vibrator, så bliver det ikke meget bedre. Skal prøves!

Stimulation i begge indgange

En anden mulighed er, at Crystal Lover dildoen benyttes analt i forbindelse med at dyrke sex med sin mand i missionærstillingen. Så er der nemlig stadig god mulighed for, at han kan komme til vaginalt. På den måde bliver man som kvinde stimuleret både analt og vaginalt på samme tid.

En tredje mulighed går på, at man i stedet benytter sig af, hvad jeg kalder for den nederste del af Crystal Lover. Altså benytter sig af den anden ende af dildoen. Her kan skaftet fx benyttes som en lidt større og mere udfordrende buttplug – lige som skaftet naturligvis også kan benyttes til at penetrere sig selv vaginalt med.

CRYSTAL LOVER kan købes her

Crystal Lover holder stadig hele vejen

For mig er Crystal Lover et både godt, lækkert og – som sagt – et ret så nostalgisk produkt, som fortsat holder 100 procent her i 2018, på tærsklen til 2019.

Og så endda til en ualmindelig fin og overkommelig pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud