Wicked Masturbation Creme – Onani Booster Til Mænd


Højre- og/eller venstrehånden er mandens bedste ven, når det kommer til selvtilfredsstillelse. Krydrer du oplevelsen med Masturbation Creme fra Wicked, kan du lynhurtigt optimere sin onani yderligere – og hvad med også at få kæresten til at give en kærlig hånd med i projekt forløsning?

Manden har fået sin WICKED CREME her

Overhovedet intet forkert i eller galt med diverse former for onani produkter til såvel mænd som kvinder. For en vibrator til hende kan trods alt præstere noget, hverken man selv eller en anden person evner. Lige som, for nu at tage et andet godt eksempel, penisringen (der gør manddommen større og mere hård end ellers) også kan være pænt svær at konkurrere med.

Masturbation Creme som effektivt krydderi

Når det er sagt, så har vi som bekendt og helt bogstavelig talt intet mindre end 10 effektive og super brugbare fingre lige ved hånden. Et super nyttigt og effektivt medfødt værktøj – ikke mindst i forbindelse med og klare paragrafferne selv. Altså til at masturbere os selv og hinanden med.

Et godt krydderi til at bruge højrehånden er desuden at benytte smørelse – og endnu bedre, har undertegnede nu på egen krop oplevet, er det at bruge en pirrende og onani-optimerende masturbations creme fra producenten Wicked.

Du kan købe WICKED CREME lige her

…men virker det nu også???

Skepsis er sundt og godt – og jeg er altid en lille smule skeptisk, når jeg står over for noget nyt. Men er dog også typen, der gerne springer ud i nyt og spændende. For det kan jo være, at det virker – og virker, har jeg nu oplevet mellem egne ben, det gør altså denne her onani creme.

Og for mit vedkommende fungerede Wicked cremen ekstra godt, da jeg fandt på at benytte den i forbindelse med et andet nyt produkt til mænd, jeg også lige har testet og anmeldt – nemlig masturbatoren Spinner Shell fra japanske Tenga.

Optimerer følesansen i glans

Nå, men tilbage til, hvad Wicked Masturbation Creme i sig selv evner at gøre for os mænd – og vores partnere. Cremen er rimelig drøj, og man skal i begyndelsen arbejde en smule for sagen, før tingene for alvor kører som smurt i olie – eller måske rettere i creme. Og heller ikke lige i begyndelsen kan man mærke den store forskel. Men lige så langsomt, så arbejder cremen sig – om man så må sige – inde under den tynde hud på penishovedet, og pludselig er man noget mere følsom og samtidig meget mere modtagelig for stimulation end normalt.

Hvorfor det pludselig også handler om at stramme balderne, hvis man ikke ønsker at komme i utide – men sådan er gamet jo også. Har man sagt a, så må man også sige b.

Prøv Wicked Creme med et SEX SHOT

 

Få hende til at give dig den optimale penis-massage

Seksuelt samvær handler ikke nødvendigvis udelukkende om penetrering, penetrering og atter penetrering – i hvert fald ikke hjemme hos os. Det er nemlig også fedt og super givende at kunne tilfredsstille sin partner på andre og mindre hardcore måder. Som fx ved at give ham eller hende en hjælpende hånd eller to i forbindelse med onani.

Og her kommer Masturbation Creme fra Wicked igen sejlende ind i billedet fra højre. Et er nemlig, som de fleste også ved, at klare sig selv. Noget helt andet og ofte meget mere lækkert og tilfredsstillende er det, når partneren tager hånd om det – og samtidig måske heller ikke forventer at få noget til gengæld.

Prøv dig frem – og så bare nye det

WICKED CREME kan købes lige her

Med hensyn til dosering, når den onani boostende creme findes frem, så må man prøve sig lidt frem. Læg dog umiddelbart fra land med ikke så meget creme. Så kan du jo altid føje mere til undervejs i processen, hvis du eller kæresten føler for det.

God og cremet fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud