Kinky og sexet lingeri fra danske Nortie


Jeg har testet, og manden har kigget på – og begge er vi heldigvis rørende enige om, at sexet lingeri fra danske Nortie er sagen til parret, der ønsker at booste det fælles sexliv. Nortie klæder kvinden på til lige så frækt at blive klædt af i dag.

Jeg har fundet mit NORTIE LINGERI her

Så har jeg taget et lille og meget personligt kig på det danske lingeri mærke, der hedder Nortie – og som sjovt nok er stavet fuldstændig, som man udtaler det: Nortie.

Vi taler om et dansk udviklet, lad os kalde det for sexet lingeri – eller måske endnu mere korrekt: Lingeri, der giver sex.

Sexet lingeri – knalde-lingeri

Først vil jeg dog lægge ud med at fortælle, at jeg er ret så positivt overrasket. For normalt, så vil sådan noget knalde-lingeri som regel være en lille smule kradsende og fremstillet i en mindre god kvalitet. Men sexet lingeri fra Nortie er overraskende rart at have på, og kvaliteten er fin.

Lækker og elastisk og med blød blonde, man naturligvis dog ikke bør rive og flå i. Og nej, vi taler trods alt heller ikke Femilet-standard. Men Nortie er, hvad Nortie nu engang skal være – nemlig kinky og sexet lingeri til hende, der skriger langt væk af erotik og sex.

Bundløst og kropsafslørende

Jeg har fået to bunde, hvis man kan kalde trusserne det, og herudover to sæt, hvor det ene er en body, mens det andet er en chemise/babydoll. Og det første, jeg tænkte, da jeg lige så lingeriet, det var sexet lingeri anno engang i 1970-erne. En type af frækt lingeri, jeg måske rynkede en lille smule på næsen af, da jeg var helt ung. Men ser noget anderledes og mere positivt på i dag.

Men lad os lægge ud med de to underdele/bunde, der faktisk sidder forbavsende godt.

Ingeborg kan justeres

NORTIE INGEBORG kan købes lige her

Der er desuden mulighed for at justere på den, der hedder Ingeborg – og Ingerborg-trussen er sådan en slags ”mormor-trusse” fortil, mens den udelukkende er med to tynde snore bagtil.

Så i princippet er Ingerborg bundløs. Lige som ens balder er fuldstændig ude i det fri. Man jo kan synes om, hvad man vil. Manden min synes i hvert fald, at synet var pænt interessant.

Den anden trusse er en bundløs såkaldt string med en perlekæde ned langs midten, hvor der normalt er et stykke stof. Denne Nortie-trusse hedder Marlin – og som jeg også snildt kan passe. Normalt er jeg en størrelse 38 – 40 – og har da også valgt denne her trusse-model i størrelse small/medium, som var ganske udmærket.

Bred, blød og elastisk blonde

Marlin-trussen sidder fint uden at skære ind i siderne, da blonden er bred og blød og meget elastisk. Og det, der er rigtig sjovt ved de her orgasme-perle-G-strengs-trusser er, at tage dem på, når man fx skal en tur i byen. Og så sørge for, at de er trukket godt til. Når man så bevæger sig omkring, så kan man simpelthen mærke de her perler køre frem og tilbage hen over skamlæberne og klitoris – og resten kan man nok selv gætte sig til.

Du kan finde din egen NORTIE MALIN lige her

En god ide er dog lige at smøre sig med lidt olie, inden man smutter ud af døren med sin perle-trusse – dog ikke med en sådan mængde, at olien trænger igennem ens bukser og lign.

Amanda og hende pearl-string

En del kan nok huske scenen fra Sex in the city, hvor Amanda bærer sådan en pearl-string – og hvor hun skal rende op og ned af en masse trapper med de her trusser på. Hun naturligvis har ualmindeligt svært ved, da hun hele tiden er ved at få orgasme.

Nå, men hastigt videre til lingeri produkterne Gro og Vilja – der henholdsvis er en chemise med en bundløs trusse til, samt en såkaldt body med åbninger hele vejen ned foran an.

Mine bryster er måske lidt for store

Disse havde jeg en lille smule mere svært ved helt at passe. Vilja var ok – men da jeg er en pænt storbarmet pige, så blev ikke meget af mit bryst dækket. Men heldigvis da nok til, at brystvorterne trods alt blev skjult. Med hensyn til Gro, der er jeg en smule udfordret – og igen på grund af mine bryster. Jeg kunne knap nok få den lukket og dækket, hvad der nu dækkes skulle.

Se NORTIE VILJA og andre bodier her

Men begge, altså både Gro og Vilja, er jo rigtig fine til formålet – nemlig at indbyde til sex.

Hvorpå jeg, meget apropos, her til slut vil lade Manden få ordet – og kan her på falderebet da roligt afsløre, at han er pænt begejstret for denne her lingeri-serie her.

Inden han dog selv fortæller, vil jeg slutte af med at sige og slå fast, at du får ualmindeligt meget for dine penge, hvis du går efter sexet lingeri fra danske Nortie.

GRO fra NORTIE kan erhverves her

Og så får Manden ordet

Når Joan tidligere har spurgt mig, om jeg kunne tænke mig at opleve hende i noget sexet lingeri, så har jeg de fleste gange svaret ”ikke for min skyld”. Men jeg er så småt ved at være omvendt – for synet af hende i de her Nortie-produkter gjorde sgu (undskyld at jeg bander) helt klart noget ved mig. På den positive og ophidsende facon – og det er jo det, det hele handler om. Altså når man på denne her måder klæder sig frækt på for hinanden.

At lingeriet, både top og bund, er super gennemsigtigt og/eller er designet med åbninger de helt rette steder, det både tænder og tæller – i hvert fald oplevet med mine nysgerrige mande-øjne.

Hertil kommer, at denne her type af lingeri kun yderligere både understreger og fremhæver de kvindelige former på den mest kinky vis – så også thumps up herfra mig!!!

Se hele NORTIE serien her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud