Lækker sexpude med ekstra fræk feature

 


Mette, min veninde, har testet en lækker sexpude, der hedder Liberator BonBon Toy Mount. En såkaldt positionspude, der hjælper leddegigtramte Mette med at indtage mere behagelige stillinger i forbindelse med sex og onani. Bonbon puden er desuden designet med plads til en dildo eller vibrator, så man som kvinde kan helt selv.

Mette har fundet sin lækre Liberator BonBon sexpude her

Lækker sexpude – med plads til ens dildo

Med alderen, desværre, bliver man helt automatisk både mindre fysisk stærk samt smidig i kroppen. Man nok ikke tænker så meget over som helt ung, men lige så langsomt må erkende, når man selv runder de 40, 50 og 60 år.

En mindre fysisk stærk og smidig krop, når det kommer til at dyrke sex, gør blandt andet, at det ikke længere er så nemt at indtage alle mulige og ”umulige” stillinger i sengen. Og forsøger man alligevel, kan sexakten hurtigt gøre mere ondt end godt.

Læs anmeldelse af Velve Wand som Mette har brugt i sin BonBon sexpude

Her er det så, at en lækker sexpude fra producenten Liberator kommer i spil. Her har vi nemlig at gøre med et -, ja, lidt anderledes man samtidig ret effektivt hjælpemiddel, der rent fysisk kan større kroppen i forskellige typer af stillinger i forbindelse med at dyrke sex.

Samtidig, som Mette, der har testet og fast benytter sig af Liberator BonBon, fortæller, så er de her sexpuder aka positionspuder hverken bløde eller ”for hårde i kødet”, men derimod en god mellemting. Til forskel fra brugen af fx en sammenrullet dyne eller en mere almindelig pude, hvor man i kampens hede hurtigt kan miste støtten i kroppen undervejs i seancen.

Se alle de skønne og lækre Liberator sexpuder lige her

Sex og onani glade Mette

Mette er på ingen måde gammel. Hun har endnu ikke rundet de 40 år. Og når det kommer til lysten til sex, så ligger singlepigen søreme heller ikke på den lade side. Lige som Mette fra Jylland er stor tilhænger – og udøver – af onani på daglig basis. Hvor en god og effektiv klitoris vibrator konsekvent kommer i brug.

Mette har nemlig for længst fundet ud af, hvad sex og onani gør af gode for både krop og sjæl, samt ikke mindst hvad et par orgasmer eller tre gør af godt får en på daglig basis.

-I de perioder, hvor leddegigten blusser op, der kan jeg have problemer med bare at komme ud af sengen. Piller og behandling har da, heldigvis da, en vis positiv indvirkning. Men det har mine daglige morgen-orgasmer i høj grad også. Derfor har jeg i nu flere år begyndt min dag, pænt tidligt om morgen, med at give mig selv en orgasme, og også gerne to. Der udskiller en masse sunde og positive hormoner i kroppen, som simpelthen gør det nemmere for mig at komme i gang med dagen, fortæller Mette – og fortsætter:

Sexpuder er vigtige hjælpemidler

-Udover sexpuden Liberator BonBon, har jeg også anskaffet mig kileformede Liberator Jazz Motion, jeg så skifter imellem. Alt afhængig af, hvad jeg nu har gang i alene eller sammen med en partner.

Du kan købe din egen Liberator BonBon sexpude lige her

Og så er der jo denne her ekstra feature med positionspuden BonBon, at man – fx, at man kan placere en dildo eller en vibrator i puden og så sætte sig overskrævs på den. Eller, som med alle Liberator puderne, ”blot” benytte puden til at støtte og skåne kroppen med, smiler Mette, og slutter så:

-God og lækker sex kræver, at man føler sig godt tilpas i sengen – eller hvor man nu er sammen med sin partner seksuelt. Og er man ikke længere så smidig og mobil i kroppen, så kan de her puder helt klart være en stor hjælp og – ja, bogstavelig talt støtte for en.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud