Zestra – humbug eller mirakel?

sponsor1——————————–

zestra

Så blev det så min tur til at prøve denne her olie, Zestra.
Som ingen ringere end Oprah Winfrey, Kris Kardasian, Tyra Banks og flere andre super kendisser har talt så meget om.

Min første oplevelse med Zestra blev dog tromlet lidt over af min forventning om, at olien kunne tænde mig rent fysisk. Uden at jeg samtidig også havde hjernen med.
Men sådan fungerer det altså bare ikke. Man kan bare ikke gøre, som jeg første gang gjorde.
Altså bare lægge sig på ryggen, slaske olien på, massere i de her fem minutter, som det nu anbefales – og så ellers bare tro og håbe på, at denne her kildende fornemmelse af liderlighed, som begynder dybt nede i underlivet, bare kommer helt af sig selv. Alt imens man ligger der og planlægger næste uges madindkøb. Så min skuffelse var til en begyndelse klart stor.

Zestra kan købes her

Tester altid med kritisk holdning

Jeg vil lige huske at nævne, at jeg normalt går i krig med de her tests af nye produkter med en vis kritisk holdning. Men denne gang blev jeg nok revet en smule med af, at disse store, amerikanske navnes omte af olien. Hvilket altså gjorde, at jeg på forhånd havde absurd store forventninger til Zestra-effekten.

Så olien blev lagt på hylden og glemt for en stund, men efter overtalelse af manden bag Zestra i Danmark, som med store armbevægelser fortalte mig, hvad olien gjorde for netop ham og hans partner, tænkte jeg, at jeg og Manden da måtte give det en chance til.
Og denne gang med en forventning om absolut ingen ting. Nul og niks.
Og da Ingen af os på forhånd var specielt tændte, så kunne det kun være den rent fysiske handling, der eventuelt ville gøre udslaget.

Slavisk fulgte vi Zestras instruktion: Fire pump af flasken ned i håndfladen eller på fingerspidserne, masser herefter olien udvendigt og indvendigt på skamlæberne, samt på klitoris. Og til forskel fra første gang, hvor jeg selv stod for at massere olien ind i intim-området, havde jeg denne gang allieret mig med Manden til at stå for indsmøringen.

Det bedste stykke sexlegetøj

Denne gang, altså min anden gang med Zestra, blev en helt anden og meget mere positiv oplevelse. Og ikke kun for mig selv, men for os begge. Efter allerede 2 – 3 minutter begyndte jeg at blive mere varm og sensitiv i området end ellers. Så der skulle heller ikke specielt meget berøring eller anden stimulans til, før det føltes ekstra dejligt. Endda i sådan en grad, at jeg noget nemmere end ellers opnåede orgasme.

Og så skulle Manden naturligvis smage, bare en lille smule, på olien. Som der da heller ikke advares imod. Eller for den sags skyld er noget farligt ved. Men specielt behageligt, det smager Zestra ikke. Hvorfor det kan være en rigtig god ide, når man lige har smurt sig med olien, at man springer oralsex over. Desuden får Zestra det også til at prikke og snurre på tungen, da den, lige som med intim-området, lynhurtigt bliver tanden mere følsom og sensitiv.

Til gengæld, fandt vi også ud af, da vi efterfølgende var sammen, får også manden lidt personlig fornøjelse ud af Zestra. Enten ved at smøre penishovedet med olien, der giver den klart bedste virkning. Og/eller simpelthen ved at tage kvinden vaginalt, når hun er blevet smurt, hvorved penis helt automatisk også får sin dosis lystforstærkende olie.

I dag, hvor vi snart en del gange har leget med Zestra, og kun slapper mere og mere af med den pirrende og lystforstærkende olie, så bliver det meget svært at lægge den fuldstændig på hylden igen. Vi dog heller ikke har planer om. For brugen af Zestra virker jo – helt efter hensigten.
Endda i så stor stil, at jeg føler mig mere end fristet til at påstå, at olien er noget af det bedste sexlegetøj, jeg nogensinde har prøvet. Både henvendt hende solo og parret i fællesskab.

Køb din egen Zestra her

————————————————————————————

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud