Orgasme for fred 2015

 

“In my next life I want to live backwards. Start out dead and finish off as an orgasm.”

Woody Allen
[embedplusvideo height=”500″ width=”610″ editlink=”https://bit.ly/1RylJeG” standard=”https://www.youtube.com/v/4bqn8zoLpvU?fs=1″ vars=”ytid=4bqn8zoLpvU&width=610&height=500&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep1366″ /]

Der var engang en orgasme. Den er lige så gammel som mennesket. Den hjælper sædcellerne med at nå endemålet, så flere mennesker kom til sammen med flere orgasmer. Orgasmen er en ret, mener jeg.

Og jeg er en af de heldige, som kan få orgasmen. Det lærte jeg i en meget tidlig alder, og fra starten af vidste jeg bare helt ned i maven, at den var en meget personlig og privat oplevelse at have med sig selv. Ikke noget, jeg råbte højt om. Herre gud, jeg var jo kun et barn. Men for helvedet hvor var jeg stolt af mig selv hver eneste gang, uden egentlig at vide hvorfor. Det var jeg bare. Det er så blevet markant anderledes i mine voksne år. Orgasmen blev også hurtigt en god handling for mig. Den blev brugt til alt, hjalp mig til at sove, til at ”være” sammen med mine crush i fantasien. Gjorde verden lettere at håndtere, når tingene ikke gik den vej jeg gerne ville. Når jeg var ked af det. Ja, i det hele taget blev Orgasmen og jeg vel bedste veninder, helt fra vores spæde start. Hvordan fandt jeg så ud af at få orgasme? Ved det faktisk ikke. Men mon ikke, jeg bare lyttede til min krops signaler på noget godt, jeg gjorde for mig selv.

Lidt sjov info fra Fun Factory, Klik på billedet 🙂

FUN_FACTORY_World_Orgasm_Day_12_2015_EN

Orgasmekrise som teenager

Som stor teenager fik jeg en orgasme krise. At opleve, at en anden kunne gøre for mig, hvad jeg ellers kun selv kunne, var så grænseoverskridende, og vitterligt skræmmende. Orgasmen havde jo altid været i min kontrol. Noget jeg kunne styre og mærke dybt i min sjæl. Stoppe hvis jeg ville, blive ved når jeg kunne mærke springet. Men pludselig sad en anden i føre sædet, og ikke altid var jeg parat til at tage springet.

Faktisk slog jeg op med min første ”rigtige” kæreste hver eneste gang, han gav mig en orgasme.

Vildt at tænke tilbage på. Hold da op, han var en tålmodig mand. Han må have elsket mig….!

I dag er orgasmen en naturlig ting for mig og mit parforhold. Ikke noget jeg higer efter, men lytter jeg til min krop, arbejder jeg da for sagen. For fred, min fred med mig selv. For orgasmen er en vild ting at opleve med sig selv. Den giver mig ro, den giver mig mulighed for at have noget helt specielt med mig selv, og den gør samtidig manden min glad. Den sender mig ind i mig selv, væk fra den fysiske verden jeg lever i til dagligt, blot for en kort stund.

orgasme for fredOrgasmen gør godt for sind og krop

Orgasmen gør godt for mit sind og min krop. Orgasmen gør det muligt for manden at give mig mere nydelse. Jeg slapper af i hvert atom, jeg består af. Vibratoren hjælper mig med at møde orgasmen, hvis jeg er stresset eller syg. Og evnen til at multi-orgasme har jeg lært at opnå med mine elskede rabbits. Så er der andet end at sige: Orgasme for fred!

Vigtigt: Er du kvinde eller mand, som ikke kan eller endnu ikke har opnået orgasme (for giv for guds skyld aldrig op!), er der ikke mindre grund til at hygge med sig selv eller sin partner.

Berøring og kærtegn frigiver mange af de samme hormoner, som igen giver mange af de samme fordele som ved en orgasme. Her er af de hormoner frigivet ved orgasme, berøring, nærhed og kropslig stimulering, udtalt af en meget klog mand:

”Under orgasmen frigiver hjernen vores ’knytte-bånd hormon’, oxytocin. Oxytocin kan dog også blive frigivet i andre sammenhænge, for eksempel når en mor ammer sit barn, eller hvis man nulrer sine brystvorter.

Derudover udløser en orgasme også en masse endorfiner – også kendt som kroppens eget morfin, fordi de virker smertelindrende, afslappende, udløser behag og gør os trætte.

Endorfiner bliver frigivet under fysisk anstrengelse og er det, der kan gøre os høje, når vi dyrker sport. Men endorfinerne er nok også den væsentligste grund til, at vi bliver trætte efter en orgasme” forklarer Troels Kjær.

Kilde: Hjerneforsker Troels Kjær

Under en orgasme frigives hormonet prolaktin i hjernen, der blandt andet udløser følelsen af seksuel tilfredsstillelse. Prolaktin findes naturligt i kroppen hele tiden, men prolaktin-niveauet er højere, når man sover. Dette tyder på en stærk forbindelse mellem prolaktin og søvn, så det er sandsynligt, at frigivelsen af hormonet under orgasme, får mænd til at føle sig søvnige.

KIlde. Videnskab.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud