Wicked Klitoris Orgasme Gel Med Urter

 


Awaken er en klitoris orgasme gel fra amerikanske Wicked, der evner at give mig mere dybe og intense orgasmer – både med og uden brug af sexlegetøj.

Awaken Klitoris orgasme gelen fra Wicked er fundet her

Klitoris cremer aka klitoris serummer er et af de produkter, der har rykket sig helt vildt meget igennem de sidste 10 – 15 år. Fra og være de her produkter fx tilsat pebermynte eller chili.

Som indimellem gjorde, at man måtte flyve ud under bruseren, hvis man havde benyttet lidt for meget – og som, særligt hvis cremen var med chili, han absolut ikke måtte slikke af, da det i værste fald så kunne fremkalde blister på tungen.

Klitoris Orgasme gel – flydende sexlegetøj

Nutidens orgasme stimulerende cremer fungerer naturligvis fortsat efter hensigten. Men med mange af produkterne får man først glæde og fornøjelse af dråberne eller gelen, når man efterfølgende rent fysisk stimulerer og masserer det indsmurte område.

Dette gør sig i høj grad også gældende med Awaken – en orgasme stimulerende klitoris gel fra Wicked. Et amerikansk brand, der blandt andet (også) står bag nogle ret lækre glidecremer med smag.

Sammensat af ekstrakter fra urter

Awaken gelen er sammensat af en hel masse forskellige ekstrakter fra urter, og så bryster producenten sig af, at produktet også er veganer venligt. Lige som orgasme gelen er helt uden glycerin og parabener. Hvorfor denne klitoris gel altså også kan benyttes i forbindelse med sexlegetøj og kondombrug. Der jo kun er ekstra fedt.

Men hvordan benytter man så denne her amerikanske klitoris gel?

En rigtig god ide, til en start, er at være helt ren omkring klitoris og på skamlæberne, så hverken glidecreme eller andet kan virke forstyrrende i forhold til at få gelen til at virke 100 procent.

Du kan læse mere om Wickeds produkter her

Ha´ god tålmodighed

Vigtigt er det også, at man ikke er for utålmodig. Man skal altid tage sig god tid til, at gelen for alvor begynder at virke. I forbindelse med min test af Awaken benyttede jeg en lille ærtestørrelse portion gel, som jeg masserede ind i området lige omkring klitoris. Og så gælder det ellers om tålmodigt at vente på, at den virker – også selv om man i situationen synes, at 2 – 4 minutter måske er lidt lang tid. Desuden bør man heller ikke forvente, at man oplever et brag af fx kulde, eller at det pludselig begynder at brænde helt vildt. For det gør det nemlig ikke.

Som at blive berørt af en varm tunge

Det jeg synes er specielt fedt ved Awaken klitoris gel er, at berøring at det indsmurte område opleves som om, at det lige så langsomt tilføres varme. Lidt svarende til, hvis man fx skyller sine fingre i varmt vand. Eller at man bliver berørt mellem benene af en varm tunge.

Når man så igen holder op med at massere og stimulere området, så falder temperaturen i området helt automatisk igen – sådan opleves det i hvert fald.

Tjek anmeldelsen af Durex orgasme gel ud her

Testede gelen sammen med en Womanizer

Awaken valgte jeg at teste solo – og brugte, udover mine fingre, rent faktisk også en Womanizer stimulator. Jeg jo kender til hudløshed og samtidig ved, hvor god og effektiv den er – også uden brug af en klitoris gel.

Womanizeren kombineret med Awaken gelen evnede rent faktisk at fremkalde en mere dybdefølende orgasme hos mig. Alligevel bør man altså ikke tro, at produktet er universalt stykke værktøj til nemt som ingenting at komme hele vejen i mål. Vi taler jo ikke om en mirakel creme – men for mig personligt, så hjælper gelen mig altså frem til mere dybe og intense orgasmer.

Langtidsvirkende effekt

Herudover bør man være opmærksom på, at produktet virker i forholdsvis lang tid efter påsmøring. Producenten anfører i op til 20 minutter, jeg vil sige i omegnen af 30 – 45 minutter. Medmindre man altså skynder sig ud for at vaske sig forneden – og få det fuldstændig skyllet af.

Så forsvinder effekten nemlig en hel del hurtige.

En anden ting, man også bør gøre, inden brug, det er at læse om de urter, produktet indeholder. Selv har jeg ikke fundet noget, der er dybt alarmerende – og hele årsagen til, at Awaken virker så effektivt, må helt klart handle om de tilførte ekstrakter fra mint, lakrids og kanel. Og så er der også tilført stevia, der giver produktet en sødlig smag.

Læs anmeldelse af glidecreme fra Wicked lige her

Lidt snurren i tungen ved oralsex

I forbindelse med at give oralsex, når kæresten har smurt sig med Awaken, kan man godt risikere at opleve en lille smule snurren i tungen, men det er altså til at holde ud, har Manden meldt tilbage. Så på med Awaken og få nogle gode, dybe og mere intense orgasmer!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud