Vind erotisk voksen julekalender

 


I samarbejde med www.lokalavisen.dk sætter jeg nu tre styk erotisk voksen julekalender fra danske www.sinful.dk på højkant i en lille før-jul-konkurrence.

25/11-2017 – Så er vinderne fundet og vil få tilsendt en Sinful.dk Julekalender – Tillykke til Tina, Jette og Lars

For at deltage i julekalender konkurrencen, skal du/I svare rigtigt på et spørgsmål, du her på bloggen flere steder kan finde det korrekte svar på.

Nederst i indlægget kan du læse mere om, hvordan du vinder 24 dage med erotiske udfordringer og overraskelser gemt bag låger, der gør julemåneden tanden mere spændende og mindre stresseende at komme igennem.

Erotisk voksen julekalender – 24 dage med erotik

Mange af jer husker sikkert, at jeg og Manden og en lang række andre par rundt om i landet, i december 2016 kastede os over projekt 24 dage med sex i streg – fra den 1. – 24. december.

For på egen krop og sind at finde ud af, om en daglig dosis nærhed/erotik i løbet af årets mest hektiske måned kunne lægge en lille dæmper på stressniveauet. Den overordnede konklusion blev, at det helt klart kan betale sig at klemme en god dosis intimitet ind i december programmet.

Voksen julekalender kan også gøre tricket

Ideen med en erotisk voksen julekalender, naturligvis primært henvendt par – med 24 låger, der gemmer på alle typer af erotiske overraskelser og ditto udfordringer, kan minde en lille smule om sidste års projekt 24 dage med sex.

Via den daglige låge i julekalenderen bliver man nemlig også mindet om – på en endda meget konkret måde, at man på daglig basis bør sætte tid af til lidt nærhed sammen.

Samtidig gemmer Sinfuls erotisk voksen julekalender på en lang række produkter, der pr. automatik får parret til at gå helt nye veje i sengen. Lidt afveksling og nytænkning har nu heller aldrig skadet. Heller ikke op imod jul!

Her kan du købe og læse om julekalenderen

Husk nu: Kun en låge om dagen

Og lige så snart, man i hyggeligt fællesskab er kommet frem til at skulle åbne fx låge nummer 10, 12 eller 15, har man allerede fået opbygget en hel lille samling af erotiske produkter, der kan benyttes på kryds og tværs af hinanden. Så jo tættere på juleaften, man nu kommer, jo mere krydderi på sexlivet. Men lad nu være med at snyde jer selv. Kun en låge pr. dag. Nøjagtig som vi prædiker over for ungerne.

Vind din egen Sinful.dk kalender

Som sagt, så foregår denne før-jul-konkurrence i samarbejde med Lokalavisen.dk – og præmierne, tre styk voksen julekalendere, er sponsoreret af danske Sinful.dk – og ja, jeg ved godt, hvad der befinder sig bag alle 24 låger.

Uden at løfte sløret alt for meget for ting og sager, der naturligvis skal forblive en julehemmelighed, så gemmer Sinful-kalenderen på rigtige mange spændende, interessante og smagfulde produkter, der kommer mere eller mindre hele den erotiske genre rundt.

Derfor tør jeg også godt anbefale: Vinder du ikke selv en kalender, så overvej at investere i en – her får du/I nemlig rigtig meget for dine kroner.

Sådan deltager du – og vinder måske

For at deltage i konkurrencen om en voksen julekalender fra Sinful.dk, skal du svare korrekt på følgende spørgsmål: I hvilken by var jeg på EroFame messe i oktober 2017?

A) Berlin

        B) Hannover

        C) Flensborg

Du bedes e-maile mig dit svar på joanb@privat.dk senest fredag den 24. november – og du kan deltage i konkurrencen 100 procent anonymt. Navnene på de tre vindere bliver ikke offentliggjort – og de tre vindere vil modtage deres julepræmie direkte fra Sinful.dk.

Mange knus Joan 

One thought on “Vind erotisk voksen julekalender

  • november 19, 2017 at 7:13 pm
    Permalink

    Hannover

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud