Sexjulekalender med Lars og Anette

 


sexjulekalender videofilmet hver dag af ægteparret Lars og Anette

Ægteparret Lars og Anette var friske på at videofilme hver dag i december, hvor de åbnede en ny låge i deres sexjulekalender fra danske Sinful. 

Sinful’s Deluxe Julekalender kan købes her

Til inspiration for andre par, har jeg fået min datter, Caroline, min faste video-fotograf, til at lave et sammenklip af ægteparret Lars og Anettes låge-åbninger. Og tro mig: udkommet er blevet både hyggeligt, sjovt og inspirerende. Så håber du har lyst til at kigge med!

Du kan finde de 24 små jule videoer med ægteparret på min Joanb Youtube kanal. Og stor ros til parret for at give den gas fra 1. – 24. december.

Læs anmeldelse af Sinful’s julekalender lige her

Danske par er til sexjulekalender

Lars og Anette er dog langt fra ene om at krydre julemåneden med en voksen julekalender. Aka erotisk julekalender. Og en af de helt store favoritter på det danske marker, er ikke så underligt de sex julekalendere fra danske Sinful.dk: Sinful Classic og Sinful Deluxe

Jeg skal være den første til at bakke op om det populære december tiltag. For er der en tid på året, hvor vi for alvor præges af stress og jag, så er det netop i julemåneden.

Hvor det hurtigt kan blive sådan, at far og mor har alt andet end hinanden at tænke på og tage sig af. Der er super synd, og kan være skadeligt for såvel sexlivet som parforholdet.

I december går flest fra hinanden

Vidste du fx, at december faktisk er den måned på året, hvor flest vælger at gå fra hinanden. Der er pænt tankevækkende, synes jeg.

…og som samtidig er en af årsagerne til, at mange par hygger med en sexjulekalender. Der ikke kun giver nyt at sexlege med på daglig basis.  At man er sammen om en sådan sexjulekalender gør også, at man helt pr. automatik holder gang i kærligheden og ikke mindst sexlysten.

Til slut, så vil jeg gerne sige en stor tak til Lars og Anette.

Samt en rigtig god jul til alle, der her læser med.

Kh. Joan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud