Smuk Klitoris Vibrator og kugler i Lamourbox

 


Smuk Klitoris vibrator, bækkenbundskugler og brystklemmer mv., indeholder den seneste månedsboks fra danske Lamourbox – og det hele er fra hollandske Rianna S, hvis sexlegetøj til kvinder er blandt det smukkeste på markedet.

Jeg holder af smukke ting, og dette ikke kun i forbindelse med fx tøj og sko, jeg skal have på – eller smykker, møbler og nips til hjemmet. Sexlegetøjet, jeg skal benytte, skal helst også være smukt og lækkert – udover at produkterne naturligvis skal virke efter hensigten.

Jeg får min L’amourbox herfra

Smuk klitoris vibrator hjerte fra Rianna S

Derfor er det også vildt positivt, at Lamourbox her i efteråret 2019 er gået i smuk-mode med denne her smukke kasse aka månedsboks. Denne gang i samarbejde med en sindssyg sød og dygtig kvinde, der hedder Rianne S, og som er fra Holland.

Jeg første gang mødte for nok snart en 14 – 15 år siden, hvor hun var på messe for at præsentere og lancere sit dengang allerførste stykke sexlegetøj: En lille og fin og smuk klitorisvibrator.

Flot, lækkert og smukt – som vi kvinder nu ønsker det

Rihanne er ret speciel i forhold til udtrykket i sine sexlegetøjs produkter. Hun går nemlig ekstremt meget op i, at produkterne ikke mindst er smukke. At hendes sexlegetøj er flot og lækkert og i det hele taget tager sig indbydende ud, fra inderst til yderst. Udover at produkterne naturligvis også skal være funktionelle.

Og de produkter, hun nu har valgt til danske Lamourbox, er helt sikkert primært henvendt singlekvinder – og dem er der jo ikke så få af her i Danmark anno 2019. Dermed ikke sagt, at kvinder i parforhold ikke kan få lige så stor glæde og fornøjelse ud af legen med sexlegetøjet.

Gennemgang og instruktion i brugen af sexlegetøjet

Men nu kommer en lille og hurtig gennemgang af boksens indhold. Hvor alt er fra Rianne S.

Samt en lille instruktion i, hvordan specielt boksens tre bækkenbundskugler, hvor hver kugle vejer lidt forskelligt, bedst og mest effektivt benyttes.

Har man aldrig prøvet at benytte bækkenbundskugler før, så vil jeg anbefale, at man til en start lægger ud med den lyserøde kugle, der vejer mindst. Og her er det altså vigtigt, at man in forbindelse med at placere produktet oppe i vagina, benytter noget vandbaseret glidecreme. På den måde kan man uden problemer smutte bækkenbundskuglen op.

Måske er du til to kugler på samme tid

Desuden medfølger der en lille holder, hvor der er plads til to kugler på samme tid, hvis dette på et tidspunkt skulle blive nødvendigt i forbindelse med træningen af bækkenbunden.

Du kan abonnere på din egen L’amourbox lige her

Når jeg selv træner vægttræning, altså i fitnesscentret, jeg holder meget af, så kan jeg godt finde på at have en bækkenbundskugle siddende oppe imens. Og her benytter jeg altid en kugle uden snor i. For når jeg laver nogle af de her lidt heftige øvelser, fx for balderne, som er en meget stor muskelgruppe, så er det nemlig super vigtigt at trække op i sin bækkenbund imens, samt også spænder mavemusklerne. Som dog godt kan være lidt svært hele tiden at huske på. Men har man en lidt tung kugle siddende oppe i vagina imens, så er det meget nemmere at få spændt op samtidig med at træne.

Smuk klitoris vibrator – en rigtig kvindeting

Boksen indeholder denne gang også et sødt lille vibrator hjerte, en super smuk klitoris vibrator, naturligvis også fra Rianne S. En vaskeægte kvindeting, der er fin, flot og ikke mindst effektiv i brug, og så er den lille vibrator genopladelig.

Hjerteformen på vibratoren er desuden flad, så man har mulighed for at have den liggende på håndfladen, hvorpå man kan benytte vibratoren overalt på kroppen af sig selv. Eller sin partner.

Brystklemmer med lilla perler

Brystklemmer fra Rianne S er der også med i denne udgave af Lamourbox – et stykke sexlegetøj, smykke, jeg helt personligt ikke selv er kæmpe fan af. Da jeg har mega følsomme brystvorter. Men andre kvinder, ved jeg, kan have meget stor fornøjelse ud af et sæt brystklemmer, lige som mænd naturligvis også kan have det. Også brystklemmerne, der er super smukke, og rigtig fint er det, at der er små gummibelægninger der, hvor man strammer klemmerne/smykkerne (der er pyntet med små og lilla perler) rundt om brystvorterne. Et sådan sæt kan også være fint at overraske partneren med, forestiller jeg mig. Fx i forbindelse med en fræk date.

Massagelys og gavekort

I min udgave af boksen, der varierer fra person til person, er der desuden også et såkaldt massagelys, samt gavekort til ”My Selfie”, hvor man sparer penge i forbindelse med at booke et Selfie-apparat til festen sammen med vennerne eller familien. Jul og nytår venter som bekendt lige rundt om hjørnet.

Lige som Lamourbox har lavet et samarbejde med firmaet ”Du glemmer det aldrig”, der sælger specielle og uforglemmelige oplevelser, hvor man altså kan opnå ekstra rabat.

Se tidligere L’amourboxe her

Dejligt at der tænkes på singlerne også

Sidst men ikke mindst, som næsten altid, så er selve boksen, alle Rianne S produkterne kommer i, vildt lækker og flot i sig selv. Desuden er det vildt fedt og positivt, synes jeg, at der helt generelt nu også bliver tænkt lidt mere på singlerne – det kan jeg rigtig godt (også) lide!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud