Fræk box med fjernbetjent vibrator æg og klit-gel

 


Sensommer udgaven 2019 af den erotiske sexlegetøjsboks Lamourbox, indeholder blandt andet et super effekt og fjernbetjent vibrator æg. Til solo- og parleg både ude som hjemme. Boksen afslører også andre produkter, der kan benyttes sammen eller hver for sig. Godt køb til en meget billig penge. Læs også om glidende og sensuel perlekæde massage til både ham og hende.

God størrelse fjernbetjent vibrator æg med silikone hale

L’Amour box kan bestilles her

For langt de fleste, så vil fræk leg uden for hjemmets fire vægge næsten altid være en udfordring. Men at tage legen ud af huset, det kan gøres i mange forskellige afskygninger.

Nogle af de ting, jeg i den forbindelse har oplevet på egen krop, har typisk foregået i begyndelsen af et forhold. Som at man holder ind med bilen et eller andet sted for at hygge sammen lidt på bagsædet. Eller at man eksempelvis lader vinduerne på sommerferien i Spanien stå åbne, når man lige havde scoret ham den lækre i baren, så andre kan høre, hvad det sker inde i soveværelset.

At tage legen ud af huset kan dog også være at man som par benytter et stykke sexlegetøj sammen. Fx et fjernbetjent stykke sexlegetøj, en vibrator, der kan styres og kontrolleres på afstand. Et sådan produkt er lige præcis med i sensommer udgaven (august måned 2019) af Lamourbox. Og ikke nok med, at man har valgt at komme et sådant produkt i kassen/boksen – Lamourbox har i den forbindelse fået udviklet deres helt eget stykke sexlegetøj, et trådløst og fjernbetjent vibrator æg, aka bækkenbunds æg, man både kan benytte ude som hjemme, solo og som par.

Læs om L’Amour box konceptet lige her

Passende størrelse vibrator æg

Vi taler om et rigtigt fint og brugbart æg, og noget af det bedste ved produktet er faktisk størrelsen. Det er nemlig ikke for lille, og det er heller ikke for stort, og så er det udstyret med en ret kraftig motor. Så man kan rigeligt mærke hvad der foregår, når man som kvinde har dette her vibrator æg siddende oppe i skeden – og man så selv eller partneren fyrer op for det med den medfølgende fjernbetjening.

Lamourbox har dog bare lige glemt at lægge en vejledning ved. Men heldigvis er dette vibrator æg ret simpelt at betjene og benytte. Og produktet er allerede opladet, når man modtager det i kassen. Ellers er det altid en god ide lige at gøre det, når man lige har brugt det – og sexlegetøjet oplades via den medfølgende USB-ledning/oplader, hvor man første gang punkterer silikonen over ledningshullet, der er placeret på bagsiden af ægget. Her står DC, og her placerer man så ledningen, når produktet skal oplades. Opladning kan blandt andet foregå via computeren, og lad det meget gerne sidde i nogle timer.

Tjek lige L’Amour shop ud her

Med hensyn til fjernbetjeningen, så husk, den første gang, lige at åbne bagklappen og tage det lille hvide stykke papir ud. Hvorpå fjernbetjeningen fungerer som den nu skal.

Man tænder for selve hovedproduktet, altså vibrator ægget, via tænd/sluk-knappen, der er placeret en lille centimeter fra silikonesnoren i enden af produktet. Knappen skal holdes inde i et par sekunder, hvorpå produktet begynder at lyse, og så kan man ellers gå i gang med sine små og hyggelige stimulations lege.

Ikke alle får det samme i kassen

I august måneds boks finder man også en lille glidecreme – men faktisk er det sådan med denne måneds kasse, at ikke alle abonnenter får helt det samme. Indholdet afhænger blandt andet af præferencer og interesserer. Men jeg har, som sagt, altså også fået en lille glidecreme – og det er faktisk super vigtig i forhold til netop at benytte det fjernbetjente vibrator æg.

Brug godt med glidecreme – dog heller ikke ALT for meget (for så kan ægget nemlig risikere at smutte ud igen). Men smør altså for med glidecremen, og så ellers op i vagina med vibrator ægget – og har du/I tænkt jer at lege udendørs, så tjek lige hurtigt, om der er kontakt imellem fjernbetjening og æg. For ellers kan det bliver det hurtigt blive en noget mindre spændende udflugt.

Rækkevidde op til cirka 13 meter – som er fint

Lamourbox vibrator æg, jeg naturligvis har testet i hoved og r.., kan fjernbetjenes på op til cirka 13 meter – og det er faktisk rigtig fint. Dog må der ikke være solide vægge imellem sender og modtager. Og er man fx på en natklub eller en pub, hvor der er mange mennesker, så holder de her 13 meter nok heller ikke helt. For lige så snart, der spærres for signalet, så mindskes afstanden.

For helt at sikre, at ingen uvedkommende skal finde ud af, hvad i som par nu har gang i, så er det en god ide at ”styrmanden” har fjernbetjeningen i lommen, mens der trykkes løs på knapperne.

Dette vibrator æg er med tre forskellige vibrations styrker – og den mest heftige af dem, er altså meget heftig. Herudover er vibrator ægget med en række vibrations programmer, i alt 12, skriver Lamourbox selv. Så her er en hel del forskellige muligheder at vælge imellem, når hende, der nu bærer ægget, skal pirres og tirres og vibrator stimuleres.

Læs her om hvorfor L’Amour box kan give et bedre parforhold

Pænt lydløst – et stort plus

Lamourbox vibrator ægget, og det overraskede mig faktisk lidt, er ret så lydløst. Og et stort plus for det – ikke mindst med tanke på de steder rundt om i det offentlige rum, en del par rigtig gerne vil benytte et sådant stykke sex(lege)tøj.

Helt generelt, når det hele lægges sammen, så er Lamourbox vibrator æg mega sjovt at hygge og lege med – og så kan dexleget rent faktisk også, naturligvis, benyttes til stimulation af klitoris med, hvis man ønsker og lyster. Lige som vibratoren selvfølgelig også kan bruges solo, uden brug af fjernbetjeningen.  Her tænder man blot for ægget ved at holde tænd/sluk-knappen inde, hvorpå man trykker sig frem til den type af vibrationer, man nu ønsker.

Pirrende stimulations gel

Et helt fjerde produkt, der også er med i sensommer udgaven af Lamourbox, udvalgt til mig, er en såkaldt stimulation gel. Til intimbrug. Vi taler om en gel, der gør, at man bliver tanden mere følsom end ellers. Jeg har dog denne gang valgt at benytte gelen på en lidt anden måde. Personligt holder jeg nemlig ret meget af såkaldt perlemassage. Hvor man simpelthen tager en perlekæde og lægger den i hånden, eller eventuelt snor kæden rundt om sine fingre, hvorpå perlekæden er klar til at massere og stimulere med.

Vigtigt: Perlekæden skal være uden lås, der kan risikere at rive og flå i huden – og perlerne skal helst også være helt glatte. Om de er ægte eller ej, betyder dog intet.

Læs mere om den lækre perle massage her

Men ved at blande denne her stimulations gel med noget glidecreme og så smøre med det i intimområdet, så øges ens sensitivitet en hel del. Vi taler indre og ydre skamlæber, klitoris mv.

Når man så benytter de her perler som et massageprodukt, så føles det som en hel masse fingerspidser, der dupper rundt i området – og det er super stimulerende og også ret afslappende.

Perlekæde-opskriften kan også benyttes på manden

Man kan også bruge samme opskrift på ham – altså hvor hun vikler perlekæden rundt om hånden, hvorpå man så benytter den på ham. Op og ned ad skaftet og rundt på penishovedet – og igen: brug masser af glidecreme, også gerne, hvis muligt, blandet op med denne her stimulations gel.

En rigtig, rigtig fed oplevelse for langt de fleste både kvinder og mænd, tør jeg godt sige.

Læs mere om L’Amour box her

Toycleaner og gavekort til oplevelser medfølger også

August måneds udgave indeholder desuden også en lidt mere ”kedelig” ting, vil de fleste nok mene. Men er dog samtidig også en pænt vigtig ting, synes jeg selv, nemlig en såkaldt toycleaner. En spray, man kan benytte til lynhurtigt at rengøre sit/sine sexlegetøjs produkter, inden man benytter det/dem næste gang.

Min helt personlige anbefaling går på, at man sørger for at få vasket sit sexlegetøj grundigt efter brug, inden man igen lægger det væk. Så kan man så benytte sin toycleaner til lige at spraye med, inden man næste gang bruger sin dildo, vibrator mv.

Og helt i Lamoubox ånden, så finder man også et fint lille gavekort med en unik rabatkode til en værdi af 300 kroner som tilskud til en fælles oplevelse ud af huset, alle par engang imellem, kan jeg og Manden godt skrive under på, burde tage sig tid, råd og overskud til.

Helt til sidst, men slet ikke mindst – nu, hvor jeg har været hele indholdet af boksen igennem: kom ud og leg! Få skærpet sanserne på både den ene og den anden facon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud