Mads og Monopolet og Womanizer

sponsor1


womanizer w500

Lørdag den 20. maj var Mads og Monopolet og Womanizer hovedpersoner i landsdækkende radio – takket være en norsk mand

Lørdag (20. maj) modtog jeg meget pludselig og fuldkomment uventet en storm af mails fra mænd og kvinder rundt om i Danmark. Og langt de fleste af disse spurgte ind til, om sexlegetøjstypen Womanizer og satisfyer nu også er SÅ orgasmesikker, som blandt andet jeg selv oplever og flere gange har skrevet om – og dette kunne jeg jo kun bekræfte. Resten af henvendelserne gik bla. på hvordan hylen den skulle bruges, og om man, hvis man er i parforhold, behøver frygte og/eller betragte sexlegetøj som en konkurrent i parforholdet, mens et par mænd direkte skrev, at de var jaloux på hustruens vibratorer.

UPDATE – Womanizer Pro40 produceres og sælges ikke længere, Men Womanizer + size har 100 % de samme funktioner som Pro40

Womanizer + Size kan købes her og anmeldelse kan læses her

Se Womanizer PRO W500 her

Et lidt billiger alternativ til Womanizer er Satisfyer som du kan se her

womanizer-pro40-2Mads og Monopolet og Womanizer

En vifte helt fair spørgsmål, men pænt overraskende for mig, at de kom lige oven i hinanden og ”ud af det blå”. Og det var først, da jeg nåede til ny mail nummer et eller andet, at jeg så småt fandt ud af, hvor lavinen af spørge-mails havde sit udspring.  Som viste sig at være dilemma programmet Mads og Monopolet på radioens P4, der sendes hver lørdag formiddag.

Her havde en fast lytter igennem mange år af Mads Steffensen og hans panel af eksperter, bragt en problematik omkring Womanizer stimulatoren på bane – og nu blev jeg altså også spurgt til råds. Kender du ikke denne nye type af klitoris stimulator henvendt os kvinder (og par), så læs eventuelt min anmeldelse her

Øivind er jaloux på konens Womanizer womanizer w5002

Inden jeg kommer frem til, hvad jeg har svaret de mænd og kvinder, der har problemer med at partneren benytter forskellige former sexlegetøj – og samtidig føler sig sat en smule på sidelinjen seksuelt, så vil jeg lige kort skitsere Øivinds problem.

Øivind er manden, der lørdag formiddag var en af de lyttere, der fik sit dilemma læst op og debatteret i Mads og Monopolet. Du kan høre podcastet her

Helt ind til benet, så fortæller Øivind, der er sammen med sin hustru på 18 år, at han for et års tid siden fandt ud af, at konen bag hans ryg havde bestilt et nyt stykke sexlegetøj, en såkaldt Womanizer. Og for kort tid siden, hvor konen troede, at Øivind var ude af huset, overhørte han hende få to lynorgasmer ude på badeværelset ved at benytte sit sexlegetøj.

Der både gjorde manden ondt og endnu mere jaloux på hendes ”lille hjælper”.

Oven i dette så har parret næsten ikke noget sexliv sammen længere, der selvfølgelig ikke gør tingene bedre. Så hvad gør man så nu????

Læs om Womanizer + Size her

Grib nu chancen, Øivind!

Nu har norske Øivind jo ikke skrevet til mig. Men havde han nu gjort det, ville mit råd være, at han skulle gribe chancen i stedet for at bliver ærgerlig, føle sig jaloux og måske endda bakke ud af forholdet. Nej, i stedet burde han fluks sætte sig lidt mere ind i, hvad denne her Womanizer er for en størrelse. Og når han så har fået en rimelig ide om, hvad stimulatoren kan gøre for hans kone og rigtig mange andre kvinder verden over (herunder mig selv!), så bør han komme ind i kampen. Ved simpelthen lige ud at spørge konen, om han ikke han næste gang skal give en hjælpende hånd med Womanizeren. For i stedet for at hun kører solo og gør det i hemmelighed, så kan de indimellem måske være sammen om legen og stimulationen med den. Og måske kommer hun til at opleve, at legen med den så er ENDNU federe for hende. Når Øivind er med i sengen eller på badeværelset og fører ”værktøjet” for hende.

womanizer-w100-klitoris-stimulator-2Mere onani, mere sex

Ifølge Øivinds brev til Mads og Monopolet, så handlede det dog ikke udelukkende om, at konen benyttede sexlegetøj, og helt specifikt denne her Womanizer. Han skrev nemlig også, at hun aldrig havde lyst til sex, når han havde lyst til sex med hende. Og de aftaler, de forsøgte at lave om sex, de røg som regel også i vasken.

Jeg skal på ingen måde gøre mig klog på, hvorfor det norske par er havnet i denne situation. Dette kan der være tusindvis af forskellige årsager til. Så det holder jeg mig pænt fra at gøre mig klog på.

Men når hun i dag benytter et stykke sexlegetøj, og pænt hurtigt kan opnå endda flere orgasmer i træk, så må kvinden jo trods alt have lyst. En af Monopolets eksperter da også pointerede i indslaget. Og også dette nok så væsentlige faktum, synes jeg, bør Øivind hurtigst muligt agere på. Lyst giver nemlig som regel lyst til endnu mere. Imens overhovedet ingen lyst straks er en lidt mere svær størrelse at tackle.

Lad Womanizer genoplive sexlivetsatisfyer_pro_2_klitoris-vibrator_2

Så frem for at slukke hendes gnist helt, ved fx at tage et opgør over om det nu også er ok, at hun i hemmelighed benytter en Womanizer, så pust meget hellere til flammen, Øivind!!!! – og dette gælder også alle andre mænd og kvinder, der oplever noget lignende i parforholdet.

Tilbyd at benytte stimulatoren på hende, og så vil der være en meget stor chance for, at det kommer rigtig meget mere ud af legen. At det ene, som det som regel jo plejer, lynhurtigt fører til det andet, tredje og fjerde. Desuden er det sådan for langt de fleste kvinder – herunder igen også mig selv, at de er klar på meget mere i sengen, når de først har opnået en orgasme eller to.

I det hele taget er det sådan med både onani og sex, at lyst og action kun fremkalder endnu mere lyst og action. Og skulle det endelig vise sig, at Øivinds kone helst vil bruge produktet på sig selv, mens manden må ”nøjes” med at kigge på, så er der jo så mange andre måder han imens kan stimulere hende yderligere på.

Læs også en anmeldelse af Satisfyer Pro her

Sexlegetøj er krydderi, ikke en konkurrent

Jeg er, nok ikke så overraskende, en pænt stor fortaler for at benytte sexlegetøj. Både som single og når man er i parforhold. Dog ikke som konkurrent til ens partner af kød og blod og lidenskaber, men derimod som et godt krydderi, der kan åbne nye døre.

Nøjagtig som en dildo, vibrator eller en masturbator til ham kan hjælpe til at fyre lidt mere op under sexlysten. Ja, selv en god glidecreme eller en velegnet olie til intimmassage kan i mange tilfælde gøre underværkler, hvis det går mindre godt med det seksuelle på hjemmefronten. Sexlegetøj er IKKE en konkurrent i dobbeltsengen, men derimod en god og effektiv medspiller.     

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud