Magisk klitoris vibrator kugle

sponsor1

 

magisk kugle

Revel Body Sonic er en magisk klitoris vibrator kugle, inspireret af tandbørste teknologi – nærmere bestemt tandbørsten Philips Sonicare – og jeg er begejstret!

 

Amerikansk fødte Revel Body Sonic vibratoren, en magisk kugle, der netop er kommet til Danmark, sætter nye standarder inden for vibratorer. Der lover endda rigtig godt for fremtiden på området.

Magisk klitoris vibrator kugle begejstrer

En helt ny type af vibrator, udviklet og produceret I USA, er netop kommet til slag i Danmark – og jeg har været så heldig at få en af de allerførste af de magiske vibrator-kugler i hånden.

Og lad det være sagt med det samme:

Jeg er pænt begejstret – og det samme er Manden!

Her er nemlig tale om intet mindre end en positiv nyskabelse, der på flere væsentlige punkter, når det kommer til vibratorer, evner at hamle op med og måske endda overgå nogle af de bedste og meste populære konkurrenter i kategorien.RB Hånd 1  

Find Revel Body Sonic Her

Revel Body Sonic, den amerikansk fødte klitoris-vibrator er blevet døbt, byder på en variation af vibrationer, man skal lede meget længe efter – fra de helt langsomme og mere slående af slagsen i den ene ende af spektret, til de ekstremt hurtige og meget summende i den anden ende af spektret.

Lydløs – og tiltaler helt specielt Manden

Samtidig er vibratoren en af de mere lydløse af slagsen, og så er Revel Body Sonic, der helt specielt tiltaler Manden, næsten helt uden den kedelige bivirkning, at produktets vibrationer under brug forplanter sig videre ud i fingrene og underarmen under brug.

Der måske lyder som en mindre ting, men som altså ret hurtigt, kender de fleste nok til, være til stor irritation – specielt når man først er blevet opmærksom på det. 

Producenten reklamerer selv med følgende procenter:

 – 50 procent mere styrke

– 400 procent større vibrations-interval

– 90 procent mindre støj

– 80 procent færre vibrationer i hånden

 

Tandbørste-teknologi giver pote

 Manden bag det banebrydende, nye produkt, fik ideen til den magiske vibrator-kugle via en undersøgelse, der fortalte, at kun flere og flere kvinder benyttede el-tandbørsten Philips Sonicare til andet og mere ophidsende end lige at børste tænder med – for nu at udtrykke det lidt diplomatisk.

Dette skyldes ikke mindst tandbørstens magnetdrevne mini-motor – en teknologi, der altså nu er blevet overført til et stykke sexlegetøj, og md stor succes, må man nok sige.

Man på nettet da også tydeligt kan læse af anmeldelserne af Revel Body Sonic ude i den store verden, hvor produktet er blevet taget endda rigtig godt imod.

 magisk tip

Et stort plus er også, at vibratoren er fantastisk nem at benytte – produktets kontrolleres via tre små knapper: tænk/sluk, plus og minus. Lige som det er muligt at erhverve sig en række ekstra vibrator-tipper, så man alt afhængig af lyst og temperament har mulighed for at skifte tip.

Jeg og Manden har leget med og testet Revel Body Sonic – og er som sagt ret begejstret.

Nu er det bare spændende at se, om konkurrenterne rundt og i verden springer med på samme teknologi-vogn. Eller, som modtræk, fx forsøger at optimere de produkter, der allerede har på markedet.

Find Revel Body Sonic her

One thought on “Magisk klitoris vibrator kugle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud