My favorites – hermed givet videre.

sponsor1Mie og joan

Nu har jeg op til flere gange lovet en kær bekendt, søde Mie, at blogge nogle af de lækre dimser, jeg har haft igennem mine dyner.

Mie, ejer af Tucan, en swinger-klub i Jylland, har altid så sød at lade mig bruge Tucan, når jeg tidligere skulle lave fotos til diverse artikler til danske medier om danskernes sexliv. Nå, og sidst vi sås, endte jeg ud i en længere, begejstret beskrivelse af de nyeste dimser, jeg har anmeldt, og lovede som altid at sende link. Hvilket jeg med garanti glemmer efterfølgende:(

Sorry Mie 🙁

Her følger et lille udvalg af nogle af de produkter, jeg lige for tiden er mest glad for – ja, lige for tiden, for det kan nemlig skifte ret så hurtigt, da jeg jo hele tiden bliver præsenteret for nye ting, deeeeejlig!!!!

 

Tango – en must have..

salsa

We-Vibe er nok mest kendt for sine par-produkter, men producenten kan altså også lave andet.

Den lillebitte (kun 8*1,6 cm) og hårde bullet, fremstillet i hvid(eller andre farver) blank plastik, virker umiddelbart en smule billig i det, tænkte jeg først – men nu op!

Det er den mest kraftige klitvibrator, i den størrelse, jeg nogensinde har haft. Og den første, jeg med garanti finder i min hemmelige box, kun valgt fra, hvis den er løbet tør for strøm.

Salsa, som vidunderet hedder, er altså bare ikke for den mere sensitive kvinde.

Denne klitvibrator giver nemlig ekstrem intense vibrationer i endda flere forskellige niveauer.

Desværre har jeg nu hørt en lille pipfugl pippe om, at den nu er taget ud af produktion, så jeg kan kun sige en ting:

Skynd dig!!!!!

Se Tango her

Liv – mindre end for lille, er faktisk bedre

liv

Liv er sådan en sjov lille størrelse.

Kender du det, at for lille er vildt frustrerende, men at tanden mindre end det, er vildt godt.

Jeg sammenligner det lidt med, at Manden partout liiige SKAL have en finger mere op, i stedet for at nøjes med en enkelt.

Det kan bare mærkes mere, eller på ene eller anden måde kilder det bare bedre.

Sådan er LIV, en lækker, petit dame, med en lækker figur og kulør, sådan ret indtagende og uimodståelig, og så med et hidsigt temperament, og i dette tilfælde vibrations-temperament.

Sådan en de fleste mænd kigger efter, så hvorfor skulle vi tøser ikke også gøre det samme??

At Liv er så lille, gør hende bare mere anvendelig, på flere fronter, og jeg tror, at langt de fleste ”tør” kaste sig i lag med hende.

Jeg ”tør” i hvert fald godt anbefale hende til den helt nye bruger.

Se Liv her

Smart Wand – gør mig lidt stolt 😉

SmartWand_M_ivory_pers

Hvis nu prisen overhovedet ingen rolle spiller, så vil jeg mene at Smart Wand bør stå fremme hos alle kvalitetsbevidste kvinder. Men da prisen for langt af de fleste af os spiller en endda stor rolle, ikke mindst i disse tider, så bør du måske netop få HAM til at begave dig med den.

Denne wand, som Manden i øvrigt synes minder om et futuristisk skohorn, ER luksus.

Og luksus koster jo som bekendt.

Jeg elsker, at Smart Wand ikke er med ledning, som wands ellers er kendt for, vibrationerne er ret kraftige alligevel, og den er super nem at finde rundt i.

Jeg har faktisk min stående fremme, fik engang sådan en fin lille klar stander, sådan en, Lelos produkter bliver udstillet på i butikkerne, og den ligger min Smart Wand i på kommoden i soveværelset.

Lidt stolt har man vel lov til at være.

Se Smart Wand her

Big Boss – I love you!!!

big boss

En lille guideline til alle kvinder, der overvejer at købe en dildo eller dildovibrator, går på, at du bør være hudløst ærlige omkring størrelsen – og den størrelse legetøj, der giver dig mest.

Hvis du er til en lille eller medium, så gå efter dette, og ønsker du dig en pænt stor eller ekstra stor, så find naturligvis frem til en sådan.

Jeg ved godt, at man ikke kan være lige så ærlig og kræsen, når det kommer til mandens bedste ven mellem benene, men når man nu engang skal smide penge efter et stykke legetøj, så gå efter det helt rigtige – selvfølgelig også hvad angår længde og tykkelse.

Bla-bla-bla – I know!, men det er altså en jungle derude i legetøjs land, og begrebet ”kvinde kend din prinsesse” kan altså spare dig for mange penge.

Lidt, men nok at sige om Big Boss, er: størrelse, størrelse, størrelse.

Behøver jeg at sige meget mere?

Jeg er faktisk slet ikke til ”stort er bedre”, men lige i tilfældet Big Boss, er det altså bare godt.

Det kan ikke forklares, det skal bare prøves – PUNKTUM.

Se Big Boss her

Zini Roae  – Smuk, smuk og atter smuk!

zini

Pisse irriterende stykke legetøj, som jeg er kommet til at elske helt vildt.

Det nytter ikke noget at man tror, at man bare kan fyre den af, når den kommer ind af døren med posten. Lang næse til mig, manual skal nemlig læses, produkt skal låses op, osv., osv.

Men form, funktionalitet og ydre (det betyder altså også noget) giver så meget igen, når man(lettere dum blondine som mig) har lært Zini Roae at kende.

Jeg elsker, den slanke linje, Roae har, og fornemmelsen af et meget dynamisk glid, som giver en lækker sanselig oplevelser. Roae henvender sig klart til en mere erfaren dimse-bruger, og naturligvis til en kvinde som sætter pris på et smukt stykke legetøj.

Se Zini Roae her

Knus og krams

Joan

 

p.s

God fornøjelse Mie 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud