Øget sexlyst her i foråret?

sponsor1salsa 1

Mere sexlyst?

Det mærker jeg desværre ikke så meget til… 🙁

Altså jooo, min egen er klart stigende, når varmen begynder at fylde i luften udendørs, og når den store dunjakke kan stoppes op på loftet igen.

Jeg behøver egentlig ikke solen hele tiden, bare det at mærke foråret i luften, den lune luft og duften af liv, fugten, der damper op af jorden og lader mine bare tæer stå fast i græsset, uden at jeg skal bruge neglebørste for at få rene futter igen.

Meeeen, hvor sjovt er det lige, når Manden ikke helt kan følge med??

Når foråret ikke bider sig fast i hans testosteron?? Når stressen fylder for meget?

Og han hellere vil sove, når dynen er pakket om hans sexede krop??

Hvad gør man så?

Jaaaa……!!! Så klarer man det selv 🙂 🙂

Og i mit tilfælde fryder jeg mig over at postbuddet bringer pakker indeholdende lækre gadgets, som jeg kan muntre mig med i mere stille perioder.

Salsa nu som Tango – se den her

Discontinued!

Jeg fik for nylig den dårlige besked, at We-Vibe stopper produktionen af deres absolut bedste produkt til dato, Salsa. Jeg har nævnt den før her i bloggen, og den slår alle andre mini/bullet vibratorer, jeg nogensinde har prøvet.

Hvordan de kloge hoveder helt derover i Canada – ikke at jeg ved, de er kloge, men det er de sikkert – har formået at få proppet så kraftig en motor ind i det lille bitte hylster, er mig en gåde.

Første gang, jeg stiftede bekendtskab med Salsa, var i forbindelse med en test af luksusprodukter.

Umiddelbart så jeg dog ikke på Salsa som en luksus-dims, men efter udpakning og afprøvning var jeg solgt! Og det var vel og mærke efter kun en gang i test-kammeret

Salsa er en lille, farvekridts-form og størrelsesagtigt vibrator, lidt a’la skolekridt måske, er min første tanke, hver gang jeg ser den. Men netop det at den har den form, gør den også nem at manøvrere.Man kan måske ligefrem skrive sig til orgasme… hmmm

Nu har jeg så fået den i rød også, satser også på at få fat i den sorte, inden det er for sent.

For som sagt er det nu ved at være sidste chance for at få den hjem i sikkerhed.

Jeg ringede endda til We-Vibe for at tale Salsa’s sag, men fik et stort ”NO” i øret.

Hmrrr!! – hvorfor? Spurgte jeg, og fik så en lang og kompliceret smøre om at nye ideer og andre tiltag skulle have plads i firmaet, ja ja, fair nok. Men lille Salsa kunne vel nok få lov at leve.

Næææ nej, og desværre har We-Vibe efter min mening, nok bare ikke gjort nok for at lade Salsa blive hørt(følt).

Lad Salsa danse

Ja, jeg ved godt, at den ikke ser ud af meget, men tro mig: Salsa er som en bullmastiff i en gravhundekrop! I ved den der lille pølsehund, der konsekvent står og hyler ved havelågen – jeg ved hvad jeg taler om, Lady(Fru Gravhund her i huset) hyler hysterisk, også selvom der ikke er nogen eller noget at hyle af!

Nå, tilbage til Salsa. Når man(jeg) tænder den på første trin, er der rimeligt meget power på, men alligevel bliver jeg igen og igen overrasket over, at den kan gå endnu to trin op i kraft og hastighed.

Næsten uudholdeligt, men også fantastisk 🙂  LaLaLaLaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…….

Det skal lige siges, at Salsa IKKE er til den følsomme type, men til en pige/kvinde, som kan li lidt god slagkraft, om man vil

Det er lidt svært at forklare, men den slår lige som lidt….

Den summer ikke, som mange vibratorer gør.

Men det er også det, jeg så godt kan li – og sætter pris på!

Tjek Salsa- nu Tango og de mere tekniske detaljer her

———————————————————————————

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud