Han Solo – når man(d) helst selv vil…!

sponsor1solo

Manden, altså mit kødelige eksemplar af slagsen, er uden tvivl, tro mig, ret så kræsen og har sine helt egne ideer, og når det kommer til erotiske gadgets, der er henvendt helt specifikt til mænd, så skal der generelt ret meget til for sådan for alvor at imponere ham – og sådan er det altså bare!
Men der findes altså positive undtagelser, og Hand Solo, denne ”hånd-vibrator” så Star Wars-agtigt nu engang er blevet døbt, er et rigtig godt eksempel på netop sådant et produkt.

Hand solo kan købes her

Med denne erotiske gadget har Manden nemlig 100 procent mulighed for selv at kontrollere og styre tempoet og grebet om tingene, om man så må sige – og det betyder altså rigtig meget for helhedsoplevelsen, som han snart rigtig mange gange har pointeret over for mig.
Til gengæld har han som regel dog heller ikke det fjerneste imod, hvis jeg har lyst til at give ham kærlig hånd med i projektet forløsning, når Han Solo findes frem fra skuffen. Så kan han nemlig meget bedre, som han med et smørret smil siger, læne sig tilbage i sengen og bare nyde – uden overhovedet at yde. Og så bliver det jo dårligt meget bedre – oplevet fra hans tilbagelænede position.
Med eller uden vibrationer
Hand Solo kan benyttes både med og uden vibrationer, men fungerer klart bedst, lige gyldigt hvad, hvis man inden brug husker at smøre produktet med en vandbaseret glidecreme. Rent praktisk fungerer den erotiske gadget på den måde, at han – eller hun – griber om penis med den erotiske gadget, der fungerer lidt som en handske – og så ellers stimulerer penis, som benyttede man egen hånd.
Her kommer lidt om Han Solo, som Manden umiddelbart oplever brugen af vibrator-produktet. ”Jeg vil vædde en halv kamel på, at langt de fleste mænd, der gælder også jeg selv, opnår den klart bedste stimulation, når vi ordner paragrafferne selv. For hvem ved bedre end netop en selv, om man er mand eller kvinde, ved hvordan trykket bedst lægges? Hvor på og rundt omkring penis, der lige nøjagtig helst skal masseres? Hvordan tempoet af stimulationen skal være??? – osv., osv.
Med Hand Solo har man fortsat 100 procent føling med, hvad man har gang i – endda med den pirrende overbygning, at man også kan få en god portion vibrationer ind over legen. Og dårlige bliver den erotiske gadget på ingen måde af, at produktets lille bullet-vibrator nemt pilles ud og benyttes af hende til fx stimulation af klitoris.”
Der i realiteten forvandler Hand Solo til et tre-i-et-produkt – nemlig leges med af både ham, hende og parret.
————-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud