Penisring med bullet vibrator – til stor fornøjelse

 


Rocks-off Union penisring med bullet vibrator, er til lige så stor glæde og fornøjelse for hende som for manden, der bærer den forstørrende silikone ring.

Rocks-Off Union er fundet her

Rocks-off er en af Englands førende producenter af sexlegetøj, og er helt særlig kendt for deres kraftige og effektive bullet vibratorer. Der optræder i mere eller mindre alle produkter, Rocks-off lægger navn til. Dette gælder også for deres Union penisring, der er med hele to bullet vibratorer – og som i min/vores verden mere er et parprodukt end et stykke sexlegetøj til udelukkende hans voksende fornøjelse. Hvorfor jeg da også har valgt at teste og anmelde denne ret fine og brugbare penisring som netop et stykke parlegetøj.

Onesize penisring med bullet vibrator

Rocks-off er kendt for at designe og producere vibratorer af en ekstra høj kvalitet – og kvaliteten af denne onesize penisring er da også helt i top. De to tilhørende bullet vibratorer er fysisk små men ret kraftige, og selve ringen, der (som med alle penisringe) placeres helt inde om roden på penis, er fremstillet i sort silikone. Der kan strækkes i sådan en grad, at produktet passer alle størrelser. Når dette så er sagt, så giver det ingen mening at købe netop denne type af penisring, hvis man kun påtænker at benytte ringen solo og/eller hun ikke er til vibrator-stimulation.

Union ringen indbyder til ekstra tæt sex

Er man, som mand/kvinde-par, til gengæld til sex, hvor man bogstaveligt talt kommer ekstra tæt på hinanden, så er Union penisring med bullet vibrator helt klart sagen. For det er først i det øjeblik, hvor manden har alle centimeter oppe i kvinden, at vibratoren for alvor klitoris stimulerer hende. Samt samtidig øger hendes chance for at opnå en eller flere orgasmer.

Da denne penisring med bullet vibrator er med syv forskellige typer af vibrationer, er der desuden rigtig gode muligheder for at variere og prøve sig frem. Samtidig er produktet 100 procent vandtæt, så man også kan benytte den vibrerende ring under bruseren og i badekaret.

Rocks-Off Union kan købes her

Penisringen er for ALLE mænd

Penisringen, om man vælger denne, en anden eller en helt tredje variant, er mindst lige så meget et stykke sexlegetøj som et såkaldt hjælpemiddel, mange i speciel ”gamle dage” omtalte penisringen som. En velfungerende penisring kan i mange tilfælde gøre tricket for manden, der har lidt svært ved at opnå erektion – og/eller som har problemer med at holde gejsten oppe i så lang tid ad gangen, man egentlig gerne ville. Men penisringen er altså også et produkt for manden, der ikke oplever denne type af problemer med potensen.

Større og mere spændstig penis end normalt

En ring som Union, der under samleje vibrator-stimulerer både ham og hende, fremkalder samtidig en ekstra kraftig erektion og spændstighed i penis, der bare ikke lader sig gøre uden ring. Der helt klart booster enhver mand…og samtidig glæder og fornøjer langt de fleste kvinder, der pludselig står over for en større og tanden mere erigeret udgave end normalt.

Så ja – penisringen, med eller uden vibrationer, er for alle mænd – og denne udgave, vil jeg vove at påstå, vil uden tvivl kunne skabe ekstra stor glæde i sengen hos langt de fleste par.

Skulle man endelig blive træt af vibrationerne, så kan man jo bare slukke for dem eller helt pille dem ud af produktet. Sværere er det så heller ikke.

Du kan købe Rocks-Off Union her

Fakta om Union penisring med to bullet vibratorer

Producent: Rocks-off

Materiale: Silikone

Vibrationer: Gode og kraftige 

Antal programmer: 7 variationer

Energikilde: Batterier (medfølger)

Vandsikker: Ja

Pris: Super fin

Fordele: Gør manden større og mere spændstig, hjælper på erektion og holdbarheden i sengen. Vibrator stimulerer både ham og hende under samleje.

Ulemper: Lidt stor

Hvem kan få glæde af Union penisring: De fleste par

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud