Fifty Shades bryst og klitoris klemme

 


Nøjagtig som med resten af Fifty shades Freed sexlegetøjs-serien, så er den kombinerede bryst og klitoris klemme super flot og eksklusiv. Der kun højner legen med produktet yderligere.

All Sensation klemme-smykket er fundet her

Tidligere, når jeg har anmeldt og skrevet om forskelige stykker sexlegetøj, der er kommet på markedet i forbindelse med en af de nu tre Fifty Shades film, man kan se, så er det meget svært at komme uden om, at det rent visuelle både tæller og tænder – i hvert fald for mig.

Sådan også med den nye kombinerede bryst og klitoris klemme, der lige så meget er et smykke, et intimsmykke, som det er et decideret stykke sexlegetøj.

Derfor vil jeg lægge ud med at sige, at man ikke nødvendigvis behøves at være til smerte i forbindelse med sex, for at man som par kan hygge sig med dette stykke sexlegetøj.

De små klemmer kan nemlig justeres, så de passer mere eller mindre alle kvinders lyster og behov – og kan sagtens sidde, hvor de nu engang skal klemmes på plads, uden at de nødvendigvis fremkalder decideret smerte. Som langt hen ad vejen, by the way, fx tiltaler mig.

Kombineret bryst og klitoris klemme

Den kombinerede Fifty Shades Freed bryst og klitoris klemme fungerer og benyttes på den måde, at alle tre klemmer, en til hver brystvorte og en til klitoris, kan komme i spil på samme tid.

Er man ikke til, nok ikke alle kvinder er, også at benytte sig klitoris klemmen, så kan det kombinerede stykke sexlegetøj og intimsmykke sagtens ”kun” benyttes som brystvorte klemmer.

All Sensation smykket kan købes her

Optimalt, naturligvis, er det dog, hvis man som par tænder på dominans-lege. Hvor hun er den modtagende part, mens han styrer og bestemmer slagets gang. Og dermed også har fingeren på pulsen med hensyn til, i hvor høj grad de tre klemmer skal stimulere hende under seancen.

Benytter man (hun) sig af alle tre klemmer på samme tid, der er forbundet af en gylden kæde, så bør man være opmærksom på, at friheden til at bevæge sig omkring i sengen – eller hvor man nu leger sammen, til en vis del er begrænset. Hvis man altså ønsker at klemmene skal blive siddende.

Men det giver helt sig selv, når man først kører derudaf.

Tænder både fysisk og mentalt

Helt personligt er jeg ikke til decideret smerte i forbindelse med sex – eller for den sags skyld i forbindelse med noget som helst andet. Jeg kan indimellem dog godt komme i et humør, hvor det tænder lidt ekstra, hvis det niver lidt – og her kan klemme-sættet sagtens komme i spil.

Desuden kan jeg forestille mig, at en del kvinder kunne få stor fornøjelse ud af at gå i byen med klemmerne placeret, hvis de nu skal sidde – og hvor det mentale spiller en mindst lige så stor rolle som det rent fysiske ved at bærer Fifty Shades Freed klemme-kæden.

Og hvor det mentale også tænder partneren – nøjagtig som man som par kan have stor fornøjelse ud af (i al hemmelighed) fx at benytte fjernbetjent sexlegetøj i det offentlige rum.

Sidst men ikke mindst, jeg allerede har været lidt inde på, så giver det kun ekstra plus på kontoen, at den kombinerede bryst og klitoris klemme er så gennemført smuk – og eksklusiv. Uden at man af den grund skal betale en halv bondegård for at erhverve sig det.

Så alt i alt et brugbart og lækkert intimsmykke til hende solo og/eller parleg – som ikke mindst parret, der er til dominans-lege, kan få ekstra stor fornøjelse ud af.

Køb dit eget klemme-smykke her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud