Duo Vibrator, sexlegetøj til alle kvinder

 


Af blogger Joanb

vibrator sexlegetøj

Test af lille og dejlig duo vibrator fra Fifty Shades Freed serien af sexlegetøj. Alle kvinder kan ramme plet med Lavish Attention vibratoren – og den er næsten orgasme sikker.

Jeg har fundet min LAVISH ATTENTION her

Selv om det er ved at være et stykke tid siden, at den sidste Fifty shades film, Freed-filmen, havde premiere i biografen, så er vi slet, slet ikke færdige med at komme igennem bunken af produkter fra Fifty Shades serien af Freed sexlegetøj.

sexlegetøj vibratorOg denne gang har jeg taget mig kærligt af produktet Lavish Attention – en lidt anderledes men samtidig effektiv duo vibrator – og førstehåndsindtrykket rent designmæssigt var, at den i sin form minder lidt om en gammeldags øloplukker. Med lidt god vilje.

Sexlegetøj med orgasme potentiale

Med hensyn til funktionalitet og effektivitet, så er det rigeligt nemt for mig at orgasme med denne her – i hvert fald i forbindelse med, at klitoris og G-punktet bliver stimuleret på samme tid. Nøjagtig som det foregår med de mere traditionelle Rabbit vibratorer. Men næsten lige så nemt er det, når jeg vender den rundt, så den stimulerer mellekødet og G-punktet på samme tid – gerne krydret med at benytte en anden vibrator på klitoris. Men mere om de forskellige muligheder for at benytte vibratoren lidt senere her i anmeldelsen.

Kan benyttes af alle kvinder

Lavish Attention er et produkt, er min overbevisning, der passer til alle kvinder. Vibratoren har nemlig dette her ”G-punkts-greb”, man placerer inde i vagina, op imod G-punktet, og så stopper den lige som op imod ”en mur” med en række riller på. Dette her stykke mur/stopklods er placeret uden på skeden, og stimulerer klitoris og området omkring klitoris under brugen af produktet.

LAVISH ATTENTION kan købes her

Dsex legetøj vibratoresuden er det fedt, synes jeg, at man også kan vende denne dobbelt vibrator rundt, så dette her udvendige stop-stykke stimulerer ned imod måsen i stedet. Ikke analt, men i området mellem vagina og anus.  Spændende og lækkert kan det også være, hvis man frem for at stimulere G-punktet, så drejer produktet rundt og lader det vibrator-stimulere længere bagud i skeden.

Her kan man fx kombinere brugen af Lavish Attention med en anden god vibrator, mange af os kender fra Freed-serien. Et produkt, som skønne Mill har anmeldt, og som du kan læse meget mere om her

Super simpel at betjene

sexlegetøj vibratorNå, men tilbage til dette her Freed-produkt til os kvinder, det nu handler om i dag – og her kan jeg fortælle, at denne vibrator er super simpel at betjene. Det foregår helt enkelt via en knap-funktion – en meget stor og flad knap, der er placeret i bunden, og som man helt enkelt bare trykker på for at fyre op under vibratoren. Lavish Attention arbejder med blot en enkelt motor, der er placeret på den del af vibratoren, der stimulerer klitoris – og vibrationerne sendes så videre ud i ”snuden”, der stimulerer G-punktet indvendig i vagina.

Via betjenings-knappen har man så mulighed for at trykke sig igennem 10 forskellige vibrations programmer – fordelt på tre typer af hastigheder/styrker og syv forskelige mønstre, man kan vælge imellem.

Er du til lidt mere kink – så læs min anmeldelse af Brystklemmer fra fifty Shades serien 🙂

Lækker og luksuriøs indpakning

Lavish Attention er 100 procent vandsikker, og opladning sker via en medfølgende USB-charger. Når produktet skal lades op, så skruer man blot den flotte, rosa/guldfarvede bundknap af vibratoren, hvor stikket til opladeren er placeret.

Lavish Attention leveres i den klassiske Fifty Shades Freed luksuriøse, lilla indpakning – og så medfølger der en satinpose til opbevaring af vibratoren, hvis man ikke ønsker at beholde æsken.

sexlegetøj vibratorPrisen, dette gælder for hele Fifty Shades Freed-serien, er rigtig fin. Her får man nemlig et mega pænt og flot produkt til en endda meget fornuftig pris – og de her stykker sexlegetøj går altså ikke af mode lige foreløbig. Fifthy-bølgen har slet ikke rullet færdig endnu, er jeg sikker på.

Anmeldelse af super duper og smuk penisring fra Fifty Shades serien

Næste højdepunkt bliver formentlig, når Freed-filmen sikkert meget snart kan ses via Viaplay eller lign. Så får hele universet et ekstra skud med omtale og succes igen.

Ikke så kraftig dobbelt vibrator

Inden jeg slutter, så vil jeg lige sige, at denne her lækre stykke sexlegetøj helt særligt henvender sig til piger, der godt kunne tænke sig at opleve denne her både indvendige og udvendige stimulation på samme tid. Samt at produktet er super nemt både at benytte og betjene.

Lavish Attention, rent fysisk, er desuden et mindre produkt – målt op imod de indimellem ret store Rabbit vibratorer, der nu engang findes på markedet – og som måske godt kan skræmme en smule. Vibrationerne er heller ikke vildt voldsomme i denne dobbelt vibrator, som en del kvinder også oplever som en fordel. Så er du på udkig efter en lækker  dobbeltvibrator, der ikke må have alt for kraftige vibrationer, så anbefaler jeg klart denne. Alt i alt er Lavish Attention en super spændende og lidt anderledes vibrator og stykke sexlegetøj, der som udgangspunkt passer alle kvinder – og som jeg klart vil anbefale.

Fakta om Lavish Attention vibrator

Du kan finde LAVISH ATTENTION og flere fifty Shades produkter her

Mærke: Fifty Shades Freed                     

Længde: 18 centimeter

Diameter: 3 centimeter

Materiale: Medicinsk silikone/plast (ABS) ftalatfri

Betjening: Knapfunktion

Vibrationsmønstre: 7

Hastigheder/styrker: 3

Strømforsyning: Genopladelig, USB-kabel medfølger

Pris: Rigtig fornuftig

Fordele: Passer alle kvinder, flere brugsmuligheder, lækker og brugervenlig

Ulemper: Er ikke til dig, der er til meget kraftige vibrationer

Henvender sig til: Alle kvinder

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud