Lille og blomstrende glas buttplug


Glas buttplug: Anmeldelse af fin og smuk glas buttplug fra Icicles. Kan benyttes af både kvinden og manden til stimulation af anus i forbindelse med solo- og sexleg. Eventuelt krydret med kulde- og varme-lege. 

Glas buttplug fra ICICLES er fundet her

Jeg har været så heldig at få fat i denne her flotte og lækre glas buttplug. Fra det kendte mærke Icicles, der er specialister i sexlegetøj produceret i glas. Produktet er et helt lille kunstværk i sig selv. Uden på æsken fortælles det desuden, at sexlegetøjet er håndblæst og stammer fra den store amerikanske producent, Pipedream. Der står bag et meget bredt udvalg af alle typer af sexlegetøj. Og som altså også har denne her fine og smukke glas buttplug på repertoiret.

Glas buttplug – lille og æstetisk

Icicles butt pluggen, der er fremstillet i lyserødt glas, er lille og super nuttet. Og en af de store fordele ved, at det netop er fremstillet i glas er, at denne glass buttplug også kan benyttes til såkaldt kulde- og varme-lege. Hvor glaslegetøjet varmes op inden brug. Ved fx at holde det inde under den varme hane. Eller give det en kort tur i mikro-ovnen.

jeg må dog advare imod, at sexlegetøjet ikke bliver ALT for varmt. Der i så fald kan risikere at skade slimhinderne. Oplevelsen med sexlegetøjet skal jo helst være god og pirrende. Fremfor at man måske ligefrem skader sig selv eller sin partner.

Læs også anmeldelse af ICICLES NO G01 lige her

Er du mere til at krydre buttplug stimuleringen af anus ved først at køle produktet ned, så kan dette fx gøres under den iskolde hane. Lægge produktet i isvand eller eventuelt give det en kort tur i fryseren. Men også her skal du/I naturligvis passe godt på. Ingen har jo lyst til at få forfrysninger bagi.  Så alt med måde. Både for meget varme og kulde kan risikere at skade.

Glas buttplug kan afhjælpe på spændinger bagi

Hvis man nu er pænt stram bagi. Nogle spænder rigtig meget op, andre har noget nemmere ved at slappe af. Her kan det være en stor fordel at benytte enten en dildo eller en buttplug af netop glas. For når sexlegetøjet er så hårdt, som det nu er her, så kan det hverken knække eller bøjes under brug. Der også gør det noget nemmere at få sat pænt på rette plads.

Denne glas buttplug fra Icicles er, efter min mening, som en buttplug nu skal være. Den er udstyret med en fin spids, der ikke ”stikke”. Derimod er den fint afrundet.  Samtidig er produktet udstyret med en fin, tynd hals, der får pluggen til at sidde, som den nu skal. Helt i bunden er påsat en lille ”glasblomst”. Der sørger for, at sexlegetøjet ikke kommer længere end hertil. Der er super vigtigt, når produktet netop er til analt brug.

Gode glide cremer til leg med ICICLES NO 48

Desværre! Her er allerede optaget…..!

Denne type af sexlegetøj i glas er super velegnet til alle. Både kvinder og mænd, der fx ikke er til at benytte en dildo i numsen. Sideløbende med, at buttpluggen naturligvis stimulerer en analt. I indgangspartiet og oppe i anus. Så signalerer produktet også, at her er allerede optaget. Hvis man nu har brug for det.

Rigtig mange kvinder. Faktisk flere end man lige skulle tro, går rundt og føler og tænker, at de ikke er specielt pæne bag i. Man jo så passende kan råde bod på via brugen af en lille og dekorativ glasblomst som denne.

Du kan købe ICICLES NO 48 her

Buttplug brug kan være vejen til skede orgasmer

En tredje god og positiv ting ved sådan en glas buttplug, det er, at sexlegetøjet rent faktisk kan gøre det nemmere for kvinden at opnå en skede orgasme end ellers. Er min erfaring igennem nu 20 års tid. Hvor jeg løbende har talt med kvinder, der benytter forskellige typer af sexlegetøj. Herunder også til analt brug. Kombinationen af vaginal penetration og anal ditto optimerer nemlig muligheden for at opnå denne type af orgasme.

Husk altid godt med glidecreme og opvarmning

Med denne her form for sexleg, der indebærer anal penetration, bør man altid varme godt og grundigt op inden. Herudover bør man altid benytte godt med glidecreme, Der altid, når det kommer til anale lege, er et must. Og da produktet er af glas, så er der faktisk ingen restriktioner i forhold til typen af smøremiddel.

Alt i alt har jeg ellers kun positivt at sige om denne lille og fine og meget feminine glas buttplug, der lige så godt kan benyttes af mænd som af kvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud