Lille og blomstrende glas buttplug


Af JoanB

Anmeldelse af fin og smuk glas buttplug fra Icicles. Kan benyttes af både kvinden og manden til stimulation af anus i forbindelse med solo- og sexleg – eventuelt krydret med kulde/varme-lege. 

Jeg har fundet ICICLES NO 48 her

Så har jeg været så heldig at få fat i denne her flotte og lækre glas buttplug fra det kendte mærke Icicles. Der er et helt lille kunstværk i sig selv, når man først får sexlegetøjet pakket ud af æsken, der er lille og fin. Uden på æsken står der desuden, at produktet er håndblæst og stammer fra den store amerikanske producent, Pipedream, der står bag et meget bredt udvalg af alle typer af sexlegetøj – og som altså også har denne her fine og smukke glas buttplug på repertoiret.

Lille og super nuttet glas buttplug

Icicles buttpluggen, der er fremstillet i lyserødt glas, er både lille og super nuttet – og en af fordelene ved, at sexlegetøjet netop er fremstillet i glas er, at produktet så også kan benyttes til såkaldt kulde/varme-lege. Altså hvor glaslegetøjet varmes op inden brug ved fx at holde det inde under den varme hane eller give det en kort tur i mikroovnen.

Her må jeg dog lige advare imod, at sexlegetøjet ikke bliver alt for varmt, der i så fald kan risikere at skade slimhinderne. Oplevelsen skal jo helst være god og pirrede frem for at man ligefrem skader sig selv eller sin partner.

Læs også anmeldelse af ICICLES NO G01 lige her

Er man mere til at krydre buttplug stimuleringen af anus ved først at køle produktet ned, så kan dette fx gøres under den iskolde hane, lægge produktet i isvand eller eventuelt give det en kort tur i fryseren. Men også her skal du/I naturligvis passe på. Ingen har jo lyst til at få forfrysninger bagi.  Så alt med måde. Både for meget varme og kulde kan risikere at gøre skade.

Hvis du spænder meget bagi

Hvis man nu er pænt stram bagi – nogle spænder rigtig meget, andre har noget nemmere ved at slappe af, så kan det være en fordel at benytte en dildo eller en buttplug af netop glas. For Når produktet er så hårdt, som det nu er her, så kan det hverken knække eller bøjes under brug. Der gør det noget nemmere at få sexlegetøjet sat pænt på plads.

Denne glas buttplug fra Icicles er, efter min mening, som en buttplug nu engang skal være. Den er udstyret med en fin spids, der ikke ”stikker”, men derimod er fint afrundet – og så er produktet desuden udstyret med en fin tynd hals, der får pluggen til at sidde, som den nu skal. Helt i bunden er en lille ”glasblomst” der sørger for, at sexlegetøjet ikke kommer længere end hertil. Der er super vigtigt, når produktet er til analt brug.

Gode glide cremer til leg med ICICLES NO 48

Her er allerede optaget

Det som jeg rigtig godt kan lide ved de her små buttplugs, det er, at de er super velegnet til alle både kvinder og mænd, der fx ikke er til at benytte dildoer i numsen. I stedet kan man så benytte en glas buttplug som denne, der under solo- eller sexlegen både kan stimulere og samtidig også signalere, at her er allerede optaget – hvis man nu har brug for det. Og så er produktet jo også, jeg allerede indtil flere gange har påpeget, super pæn og dekorativ.

Rigtig mange kvinder, faktisk flere end man lige skulle tro, går rundt og føler og tænker, at de ikke er specielt pæne bag i – man jo så kan råde bod på dette via en lille og dekorativ glasblomst som denne her.

Du kan købe ICICLES NO 48 her

Kan måske hjælpe dig til skede orgasme

En helt tredje god og positiv ting ved sådan en glas buttplug – ud over at rigtig mange synes, det er dejligt og pirrende blot at have den siddende, det er, at buttpluggen rent faktisk kan gøre det langt nemmere for kvinden at opnå en skede orgasme end ellers. Er min erfaring igennem nu 20 års tid, hvor jeg løbende har talt med kvinder, der benytter forskellige typer af sexlegetøj – herunder også til analt brug. Kombinationen af den vaginale penetrering og brugen af en buttplug optimerer nemlig muligheden for at opnå nemlig denne type af orgasme.

Husk altid godt med opvarmning

Med netop denne her form for leg, der helt naturligt indebærer anal penetrering, så bør man altid varme godt op inden. Med noget god forspil, så man er godt afslappet i hele den region. Herudover bør man altid tænke i masser af glidecreme – og fordi det netop handler om glas, så er der faktisk ingen restriktioner i forhold til typen af smøremiddel.

Alt i alt har jeg ellers kun positivt at sige om denne lille og fine og meget feminine glas buttplug, der i princippet henvender sig til alle både kvinder og mænd.

joanb

Er gift på 15. år med Manden, hun har tre skønne unger på henholdsvis sammen med (to piger og en dreng i midten). Bor og arbejder (meget praktisk, specielt når man elsker at være hjemme hos familien) på 10. år på landet, på sjælland, kun 500 meter fra Fakta og en smuttur fra København, hvis trangen til lidt storbyoplevelser skulle komme over familien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud