Lækkert dansk bdsm sexlegetøj til begynder parret

 


af blogger joanB

Obaie er navnet på en serie lækkert bdsm sexlegetøj bestående af mange forskellige og lækre produkter, der hører til genren – og til priser, hvor vi alle kan være med.

Du kan læse mere om OBAIE her

Nu har jeg kigget lidt nærmere på dansk sexlegetøjs serie bestående af bdsm udstyr – og den hedder Obaie. Stavet som man sådan lige umiddelbart udtaler det. En serie udviklet af danske Sinful, som kun udvikler og markedsfører flere og flere produkter selv.

Bdsm sexlegetøj til begynder parret

Det som Obaie serien udtrykker og indeholder, er et rigtig fint og meget varieret udvalg af bdsm produkter. Så er man et par og er fuldstændig grøn indenfor leg med s/m og bondage mv. – og måske er blevet inspireret af fx Fifty Shades bøgerne og filmene, så har man via de her stykker sexlegetøj mulighed for at få prøvet kringelkrogene af denne afkrog af sexuniverset godt og grundigt af.

Håndledsmanchetter

Et af de lidt mere almindelige produkter fra Obaie serien er fx håndledsmanchetter, der er, kan jeg godt love, fuldstændig umulige af komme ud af – med mindre man altså er sindssyg stærk. Men samtidig er manchetterne enormt behagelige at have på, da de er fremstillet i blødt materiale og åbnes og lukkes med velcro. Desuden er håndledsmanchetterne super nemme at komme i og ud af igen. Hvilket faktisk er pænt vigtigt, hvis man er helt ny i det her game. Hvor det under legen blandt andet kan handle om at binde og fiksere og frarøve partneren forskellige sanser.

Håndleds Manchetterne kan ses og købes her

Husk at aftale et stopord

Samtidig er det på forhånd ret vigtigt, at man inden sin leg aftaler et såkaldt stopord, der meget enkelt er lig med stop/nej/ikke mere. Lige som det er væsentlig at benytte sig af produkter, det ikke tager halve timer at komme fri af igen. Hvis den modtagende part fx går i panik eller lign.

Som allerede kort nævnt, så giver det en helt anden form for sexoplevelse for begge parter, når fx den modtagende part frarøves synssansen – og dette kan passende gøres via et imiteret læder blindfold fra lige netop Obaie. Et blødt og lækkert blindfold, der er så fint lavet, at det passer alle.

Dask ham lidt i måsen med flokkeren

En anden mulighed indenfor genren er også, at man undervejs i seancen kan daske eller slå lidt til hinanden, og her kunne flokkeren, som denne type af ”pisk” hedder”, meget passende komme i spil. Et Obaie propdukt, der ligeledes er fremstilles i imiteret læder – og med denne i hånden kan man rent faktisk godt bruge lidt kræfter, uden at det nødvendigvis kommer til at gøre hammer nas på partneren. Naturligvis lidt afhængig af, hvor man nu benytter flokkeren på ham eller hende.

Flokkeren kan dog også helt fint benyttes til mere blid og sensitiv pirring, hvor man med produktet fx lidt mere følsomme steder kilder hinanden lidt.

Brystklemmer, der gør nas

Hvis det i stedet skal nive eller decideret gøre en smule nas, så kan den modtagende part i legen eksempelvis blive iført brystklemmer. Personligt synes jeg, men det er jo bare mig, det er lidt for meget niv og av, men sådan er vi jo heldigvis så forskellige.

Du kan læse mere om Brystklemmerne her

Ud over de her lidt mere basisting, jeg her har nævnt, så kunne man jo også kaste sig ud i at benytte en såkaldt gag, en mundgag. Så man får frarøvet muligheden for at kunne udtrykke sig verbalt under sexlegen – og så ellers samtidig får munden fyldt godt ud. Mange nok vil blive en smule overrasket over at finde ud af, hvor frækt det faktisk kan være.

Spandex maske med hul til munden

Noget jeg selv synes er mega fedt, er denne her Obaie spandex maske med hul til munden, hvor særligt synet og hørelsen, når man har masken på, frarøves. Herhjemme kan vi godt lide at lege med, at netop syns- og høresansen fjernes på samme tid – så man rent ud sagt hverken kan se eller høre, men hvor så føle og lugtesansen i stedet skærpes helt vildt. For lige så snart en eller flere sanser blokeres, så skærper man helt automatisk de resterende. Man kan dog også vælge en spandex maske fra Obaie med hul til øjnene, så man under sexlegene stadig kan se.

Stilrene og billige produkter – og flere vil komme til

Alt i alt, så vil jeg om denne her Obaie sexlegetøj bdsm serie sige, at den er super fint lavet. Produkterne er meget stilrene, og der er ingen nøgne mennesker eller andet ”frækt” uden på emballagen – billedmæssigt er indpakningen altså helt uden kink.

Med hensyn til prisen, så er det relativt billigt at få opbygget en hel lille samling af Obaie produkter, hvor man så kan benytte sexlegetøjet på kryds og tværs af hinanden. Så en super fin serie, der hen ad vejen yderligere vil blive udbygget med nye produkter inden for genren, er jeg ret sikker på.

Se alle produkterne fra OBAIE her

Krydr eventuelt med laklagen

Et lille PS til sidst går på, at jeg helt klart vil anbefale, at man krydrer sine bdsm produkter med et Obaie kingsize sexlagen – et legelagen fremstillet i lak. Der er noget af det vildeste, hvis man ønsker at stimulere og øge følesansen over hele den nøgne krop.

Læg en madras på gulvet og læg så det her lagen ud over, og benyt så en god gang babyolie eller en lækker intimmassageolie, der er velegnet til formålet – det er simpelthen bare det mest fede og frække, man kan forestille sig. Husk dog først lige at lægge håndklæder rundt om madrassen, så man ikke falder direkte på måden, når man atter træder ud på gulvet.

God fornøjelse!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud