Designet til 2’eren, perfekt til 1’eren

sponsor1

zwei

Pyha – på den igen-igen!

Jeg får aldrig fred, og jeg eeeeelsker det!!!! Og efter intens Googling på min nye bedste ven, kan jeg vist godt kalde mig selv for en af Europas første anmeldere af Fun Factory’s  Stronic Zwei. Det skal lige siges, at pakken lige er kommet med postmanden i dag. Men som de fleste gange, når jeg modtager sexlegetøj med posten, så venter jeg ikke særlig lang tid på at teste og udforske et nyt produkt. For det meste kan jeg komme i stemning på kommando. Ret praktisk, når jeg som regel prøver nyt ugentligt.

Switch sexlegetøj

Stronic Zwei, som IKKE er en vibrator, men derimod en såkaldt pulsator, der støder (som en mand), er et af de mest oplagte eksempler på, hvad jeg omtaler som switch legetøj. Altså et produkt, der fra producentens side er tiltænkt det ene køn, i dette tilfælde manden, men hvor kvinden rent faktisk kan få lige så stor fornøjelse ud af produktet. Hvis da ikke større. For hvor han “kun” kan benytte Stronic Zwei i 2’eren, så kan vi kvinder benytte pulsatorén i både 1’eren og 2’eren.

Med det “lille” forbehold i mente, at vi altså her at gøre med et pænt velvoksent stykke sexlegetøj. Så man skal virkelig være til det anale, hvis man udelukkende har stimulation af 2’eren for øje. Under alle omstændigheder får størrelsen på Stronic Zwei får i hvert fald ikke mig til primært tænke anal. Men nu er jeg selvfølgelig heller ikke en mand. Men vi kvinder er jo ikke kendt for ikke at lade jer mænd have noget i fred, vel??

Stronic Zwei til ham og hende

4,3 centimeter i diameter og 22 centimeter i længden, inklusiv håndtaget, hvor man skifter imellem de 10 forskellige pulseringsniveauer, er ikke et specielt lille produkt. Man som potentiel køber naturligvis bør skrive sig bag øret. Er man som mand til gengæld til at modtage analt – og tænder på en størrelse som denne, så er formen og designet af produktet lige i øjet. Den buede spids er nemlig rigtig velegnet til stimulation af prostata. Og som et ægte stykke sexlegetøj til analt brug, så er Stronic Zwei også forsynet med en stopklods, en gummikrans, så pulsatoren kun kan komme hertil og ikke længere.

Til gengæld, er min påstand, så er “mandeproduktet” i virkeligheden måske endnu mere velegnet os kvinder, der både kan benytte pulsatoren til stimulation af anus og G-punktet indvendig i vagina. En bogstavelig talt stødende form for G-punkts stimulation, der fungerer som et godt alternativ til de mere almindelige G-punktsvibratorer.

Fakta om Stronic Zwei

 

Producent: Fun Factory

Materiale: Medicinsk silikone

Pulserings niveauer: 10

Længde: 22 centimeter

Diameter: 4,3 centimeter på bredeste sted

Genopladelige: Ja (USB-oplader medfølger).

Vandsikker: Ja

Pris: Lidt dyr

Fordele: Kan benyttes af både ham og hende

Ulemper: Lidt stor til anal stimulation

 

Se mere af hele Stronic serien her

One thought on “Designet til 2’eren, perfekt til 1’eren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud