Min mand er blevet velsignet med magiske fingre!

sponsor1hello touch

Mine første tanker var faktisk:

”Ja-ja, lad os nu se, hvad de i det hele taget duer til – at dømme ud fra udseendet, så kan de vist ikke det helt store osv.!” Men jeg endte med at udbryde: ”HOLD NU KÆFT, WOOW!!! – hvor er det vildt, det der!!!!” Synderen, eller som den nu engang er døbt, ”HELLO TOUCH”, er simpelthen for sindssyg, og det altså på flere områder.

Men først må jeg naturligvis lige fortælle, hvad fanden det egentlig er, vi snakker om her. Jeg er nemlig blevet beriget med en sjov, lille gadget – for det er, hvad det nu engang er – en gadget! Ikke et oplagt stykke sexlegetøj, til trods for brandet, der står bag designet, nemlig JimmyJane. De fleste nok kender som et superlækkert luksusbrand, men også ret dyrt sexlegetøj. ”HELLO TOUCH” er dog knap så dyr, og efter min mening alle pengene værd.

Men hvad kan den så??

HELLO TOUCH” består af en lille blød arm-manchet i tyndt strect-materiale, der fungerer som ”holder” for batteri-magasinet. Her sidder også to ”knapper”, til tænd og sluk.

Fra denne arm-manchet løber en tynd, flad ledning, som deler sig i to, for så at ende i hver sin lille, men meget flade vibrator – hver på størrelse med en enkrone, som inden brug ”spændes” fast på de to fingre, man har lyst til at benytte. Vibratorene spændes rundt om fingrene med elastik i silikone, som en del af det, begge vibratorer er ”pakket” ind i. På arm-manchetten kan man så trykke på enten start eller stop, ikke så meget at rafle om, så heller ingen settings at blive uvenner over eller lignende.

Inden jeg prøvede den, så jeg det lidt som en skrabet beslutning – altså at den ikke havde flere vibrations-muligheder. Jeg er jo snart blevet så vant til, at alle nye vibratorer har mindst 7-10 settings at vælge imellem. Men jeg blev altså klogere!

Og især Manden, er blevet svært begejstret over vores nye stykke legetøj – hold nu kæft!

Hele ideen i dette produkt, oplevet med mine øjne, er, at vibratorene er 100 % vandtætte og godkendt til indføring i ”prinsessen” sammen med den finger, den nu sidder på. Eller alternativt begge vibratorer, hvis Manden beslutter sig for den løsning. Det har jeg sgu ærligt talt hverken set eller prøvet før.

Jeg har igennem årene haft mange fingervibratorer i hænderne, blandt andet handsken  Fukuko,  samt den nok så berømte Tantra Beam, som jo skulle få selve fingeren til at ryste. Samt mange andre mindre gode produkter, tænkt til at give fingeren magiske evner – been there, done that.

hello touch 3

Men disse er intet i forhold til den tanke der åbenlyst ligger bag ”HELLO TOUCH. Og jeg er, som jeg nu engang er, og pakkerne med sexlegetøj er altid ventet med stor længsel, og jeg elsker at prøve nyt. Og selve testen af ”HELLO TOUCH” skulle altså foregå sammen med Manden, besluttede jeg mig denne gang for – og nøj, hvor var det altså godt, at jeg ikke gjorde det solo.

Magiske fingre og en lalleglad mand

Han fik sin/vores nye gadget placeret på to fingre den rigtige hånd,(den hånd, han normalt bruger, når vi leger), og han fik sig vidst lidt et chok over, hvor kraftige vibrationerne er i de små ”plader” er. Han valgte at sætte en på langemand og en på tommeltotten. Han havde formentlig en ide om, at han skulle ”skrue” lidt på mig først 🙂 As if!!!

Jeg kan kun sige dette:

Følelsen af hans pludselig så magiske fingre, kombineret med en tilpas vibrationsstyrke, og så udtrykket i hans fjæs, fordi han jo ret så åbenlyst gjorde det helt rigtigt (og så endda ved første forsøg), var vildt skønt.

Alle kvinder burde opleve deres mand SÅ glad engang imellem. Og det er ikke glad på den der ”jeg gav hende sgu en god orgasme i dag, GLAD-måde”, jeg mener.

Men også fordi, det var en komplet ny oplevelse for mig også.

Normalt kan jeg selv føre en dildo-vibrator eller et andet stykke legetøj til de helt rigtige punkter. Men de fleste mænd skal jo gætte sig til, hvor de lige nøjagtig skal ramme, og vi kvinder kan da heller ikke forvente ret meget andet, for hvordan skal han da kunne fornemme noget som helst, hvis han sidder med en 15-20 cm lang dims eller andet fyldigt legetøj?

Og Manden her i huset, må også lige tilføjes, bliver altså ret hurtigt træt af min kommanderen. ”Nej, nej, to millimeter til højre…. arhhh!!, en tand længere op. Eiiii, ikke så hårdt, altså!”

Og så ender det som regel med, at han smider dimsen under sengen og bruger fingrene i stedet, men de vibrerer jo ikke!! JO, nu gør de altså, og det er sgu nemt.

Her er nemlig ingen store stykker plastik mellem ham og mig, og han skal ikke gætte, hvor han skal ramme, for det kan han selv mærke, da vibratorerne er så små – og i øvrigt kan placeres på negle- siden af fingeren. Det gjorde vi. Styrken er stadig den samme i vibratorene.

Desuden er det tydeligt at konstatere, at Manden blive meget mere glad og opfindsom, når han har en meget bedre føling med de steder, han bevæger sine fingre rundt på og i mig.

Han lavede endda sin egen We-Vibe med tommeltotten og langemanden, og hvad We-Vibe ikke kan – DET KAN ALSTÅ NU MIN MAND 🙂

Nemlig lytte til mig, og samtidig bevæge sine fingrene i takt med, hvad jeg nu engang ønsker og giver udtryk for – der er vildt! dejligt.

For os begge!!!!

Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at dette er det kommende store hit til par her i 2013.

Og selv om det er mig, der får klart mest nydelse af vibrationerne, så er både selvtilliden og selvtilfredsheden hos Manden helt ubeskrivelig.

Her i huset er han nu endegyldigt ”THE MAN”

HELLO TOUCH kan købes her

——————————————————————————————————————————————————————–

One thought on “Min mand er blevet velsignet med magiske fingre!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud