Penis vibrator til sololeg og parhyggeManta er navnet på en helt ny og ret så banebrydende såkaldt penis vibrator fra tyske Fun Factory, der åbner helt nye døre for vibrator stimulation af mandens glans. Både jeg og Joan er begejstret!

Jeg har fundet min MANTA her

Indimellem så ved man altså bare, at man står med et nyt sexlegetøjshit i hånden. Sådan havde jeg og Joan det i hvert fald, da vi først gang blev præsenteret for Manta. Et stykke sexlegetøj, der minder en lille smule om en ny form for klitorisvibrator, Joan for noget tid siden testede og skrev ret rosende om – og som jeg nok skal komme tilbage til lidt senere her i indlægget.

Penis vibrator med potentiale

Men nu til Manta, der er udviklet og produceret af tyske Fun Factory. Der i sig selv borger for effektivitet og høj kvalitet, har vi her i huset for længst fundet ud af. Når man så oven i dette lægger designet (der her betyder ALT) af denne nye penis vibrator aka onaniprodukt til manden, så kunne produktet næsten kun være en succes, en sikker vinder – og ja, vi havde (heldigvis) ret.

For her går vibratoren, med sin kran-grab-formede top, der under stimulationen omslutter penishovedet, nemlig 110 procent efter at stimulere glans. Nøjagtig lige som klitorisvibratoren målrettet stimulerer klitoris – og det oplever jeg helt personlig som en kæmpe fordel. Specielt når det gælder om at komme hele vejen i mål, altså nå hele vejen frem til forløsning.

Smør inden du leger

Efter at have smurt Manta penis vibrator med en vandbaseret silikone (man altid bør gøre), så kan man benytte det meget målrettede stykke sexlegetøj til at stimulere, massere og masturbere penishovedet med. Og kan alt afhængig af smag og behag naturligvis gøres både med og uden vibrationerne slået til. Vibrationer, der er gode og kraftige og pænt varierede.

Fun Factory’s MANTA kan købes her

Desuden kan man også, som dog helt personligt siger mig mindre, ligeledes benytte Manta til at vibratorstimulere op og ned ad skaftet med. Men dette er naturligvis en smagssag.

Når det til gengæld kommer til at benytte produktet direkte på glans, så er jeg derimod på. Så er jeg 110 procent på. Og da vibrator-flapperne, der pakker penishovedet ind, er vildt bløde og fleksible, så kan man med penis vibratoren masturbere sig selv på mange finulige måder. Det handler i virkeligheden bare om at forsøge sig lidt frem.

Og har man en partner, som jeg heldigvis har, der aldrig er bange for at give en hjælpende hånd med projekt stimulation og forløsning, så tag da endelig imod en hjælpende hånd eller to. Det er nemlig også fedt, endda rigtig fedt, at kunne læne sig tilbage i sengen og bare tage imod.

Køb din egen MANTA her

Perfekt som oralsex krydderi

Udover at have testet og leget med Manta solo, der burde være enhver mands ret, så kan den nye penis vibrator fra Fun Factory også benyttes til at krydre og optimere de fælles sexlege med. Fx i forbindelse med, at man, som mand, modtager oralsex.

Kombinationen af, at hun benytter Manta på en – samtidig med, at hun giver en oralsex, der lader sig rigtig godt gøre, er simpelthen bare en super kombi. Synes både jeg og Joan – og hermed er ideen givet videre til andre par, der investerer i dette nye hit fra Fun Factory.

En anden Manta-variant, man som mand/kvinde par med stor fordel og fornøjelse sammen kan kaste sig over, handler om at benytte penis vibratoren i forbindelse med vaginal penetration af hende. Hvor produktet placeres helt op ad indgangen til vagina, hvorpå han så penetrere produktet og hende på samme tid – og hvor begge så samtidig får glæde af penis vibratorens vibrationer.

Indbyder til opfindsomhed

Manta penis vibrator kan sikkert også benyttes på mange andre spændende, pirrende og stimulerende måder af både ham og hende solo og af parret i fælleskab på. Det handler egentlig bare om at være lidt eksperimenterende og opfindsom. Produktet da klart også indbyder til, at man er.

Er Mantra af den ene, anden eller tredje årsag ikke lige dig/jer, så prøv i stedet at tjekke Volita – den splittede klitoris vibrator til hende  Der er lig med den klitorisvibrator, der kort blev nævnt oppe i indledningen – og som både jeg og Joan (også) er ret vilde med. Volita minder nemlig en smule om Manta, i både form og positiv finurlighed, lige som Volita er lidt af en åbenbaring for den sexlegetøjsglade kvinde.

Fakta om MANTA

Producent: Fun Factory

Materiale: Medicinsk silikone

Vibrationsstyrker: 6

Programmer: 6

Genopladelig: ja, via medfølgende usb

Vandsikker: Ja, 100 procent

Pris: Rimelig pris

Fordele: Parvenlig såvel som solo produkt til ham.

Længde/størrelse: 18 centimeter (inkl. håndtag) 4 cm indvendig/felxibel diameter

Ulemper: Suger lidt fnug til sig.

 

Læs også min test af penisringe med vibrator her på Ekstra Bladet 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud