POV penisring cam – til video

 


af blogger Manden

Så er der kommet et nyt teknisk vidunder af et stykke sexlegetøj på markedet. Henvendt tekniknørden og det eksperimenterende par, der ønsker at komme helt tæt på begivenhederne under sex. The Cock Camera, produktet er blevet døbt, er en POV penisring, der består af en one size penisring i silikone påhæftet et lille GoPro-agtigt kamera, der kan tage billeder og skyde video – endda krydret med lyd og nigh vision.

Jeg har fundet THE COCK CAMERA lige her

POV penisring

Fagre nye verden, der konstant overrasker med nyt, spændende og indimellem også tankevækkende produkter, der som regel gør hverdagen nemmere og mere underholdende.

Sådan også inden for min lille niche, nemlig sexlegetøj til ham, hende og parret – og vanen tro blev flere af de helt nye produkter på markedet præsenteret og lanceret i forbindelse med fagmessen EroFame, der hvert år afholdes i oktober i Hannover.

Det nye og super moderne produkt er, skåret helt ind til benet, en penisring påhæftet et lille kamera – og som meget passende hedder The Cock Camera.

En GoPro-agtig størrelse til penis, der – i forbindelse med fx oralsex, hvor manden modtager, pludselig får en til at komme helt tæt på begivenhederne. Man så enten kan ”nøjes med” at nyde live via smartphonen eller tage fotos eller video af – Cock Cam penisring giver mulighed for hele viften.

Du kan læse mere om THE COCK CAMERA her

Kameraet skal ikke nødvendigvis sidde på penis

Som penisring, der rent fysisk holder blodet ude i penis – og som får penis til at bliver tykkere og mere spændstig end ellers, der fungerer Cock Cam (også) upåklageligt. Og som one size ring passer produktet langt de fleste mænd.

Cock Cam er naturligvis tænkt som og designet til at filme og tage fotos oplevet fra roden af ens erigerede penis. En perfekt måde fx at producere sine egne små POV (Point Of View) sexvideoer på – og hvor man som filmende mand endda har begge hænder fri til andet interessant imens.

Men da minikameraet nemt kan pilles af penisringen, og det fungerer via WiFi, så kan man også holde det i hånden under sex. Eller måske lade det ligge i enden af sengen, hvor udsigten er frækkest. Ja, Cock Cam er naturligvis udviklet til at sidde rundt om penis, men selve kameraet kan altså også benyttes separat – til meget, meget andet.

Kun fantasien sætter Cock Cam grænser

Hvis du som mand altid har drømt om at komme helt tæt på – og samtidig få en super hot optagelse af, at kæresten giver dig et blowjob, så er produktet her på mange måder genialt. Det samme gælder, hvis du ønsker at producere en lille fræk film, hvor det hele opleves i penis-højde.

Vender man det rundt, så kan hun via Cock Cam også få en god ide om, hvordan hun fx selv bruger mund – og hvordan det opleves helt tæt på, når hun fx bliver penetreret vaginalt og analt.

Og ønsker man som mand, helt solo, at opleve hvordan det tager sig ud, når man stimulerer sig selv analt, så kan man jo bare vælge at placerede Cock Cam rundt om sin dildo.

Kun fantasien og ens lyst til at prøve nye grænser af med foto og video sætter i princippet grænser for hvordan og hvorledes, dette produkt kommer i action.

Køb dit eget THE COCK CAMERA her

Kræver god tålmodighed at komme i sving

Helt konkret tog det mig et kvarters tid at finde ud af, at få det her Cock Cam til at fungere, som det nu skulle.  Der er lidt længere end min tålmodighed normalt ellers kan holde til.

Manden min er absolut ikke tekniknørd og frabeder sig generelt at bruge tid og kræfter på at sætte sig ind i de her mere tekniske ting. Han vil først have tingene i hånden, når de virker.

Helt konkret så handlede det om at få kameraet koblet til min iPhone 8. Det krævede at jeg gik på kameraets indbyggede Wifi – og det var altså en smule udfordrende. Der skulle både hentes en kode på produktets hjemmeside, og jeg skulle også have smartphonen til at finde den mv.

Men det lykkedes som bekendt. Jeg fik det hele koblet på – og fik lavet et nyt password, så alle og enhver ikke kan se, hvad vi har gang i med dette her kamera. Og når man ligesom først er komet i gang med Cock Cam, så er det egentlig ikke så sørens svært endda.

Foto, video, lyd og night vision

Jeg har valgt at sætte vores Cock Cam op sådan, at alle billeder og film, der bliver taget med kameraet, nu bliver lagt på smartphonen. Man kan dog også vælge at sætte et lille hukommelseskort i – og så placeres optagelserne i stedet på kortet. Hvis man fx ønsker at optage længere film mv.

Desuden er der mulighed for at ændre i kvaliteten af de optagelser, man nu filmer. Lige som der også er mulighed for at sætte Cock Cam på night vision, som er ret imponerende, synes jeg. Her er optagelserne naturligvis i sort/hvid, men her kan man virkelig se, hvad der foregår.

THE COCK CAMERA kan købes her

Cirka 90 minutter pr. opladning

Som sagt, så kan man med Cock Cam tage billeder og optage video i både lys og mørke – og så kan man søreme også vælge at optage med lyd på. Der godt nok ikke giver det mest fantastiske resultat, men det kan altså lade sig gøre.

En opladning af Cock Cam holder op til intet mindre end 90 minutter, hvilket burde være mere end rigeligt for langt de fleste par, er mit bedste bud.

Fakta om THE COCK CAMERA

Producent: THE COCK CAMERA

Materiale: Silikone

Stimulering:  Strammer om penis rod

Antal programmer: Ingen

Opladelig: Ja, via usb, medfølger

Vandsikker: Nej

Pris: Ok

Fordele: Sjov gadget, par venlig

Ulemper: Ingen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud