Must Have Sexlegetøj fra Fun Factory

 


Test og anmeldelse at et nyt stykke must have sexlegetøj fra Fun Factory. Stronic G er en stødende G-punkt pulsator, der kører på en indvendig magnet-teknik i dildoen, der rammer plet.   

Jeg har fundet FUN FACTORY’S STRONIC G her

Så blev det tid til at få blogget om den nye pulsator fra tyske Fun Factory, der hedder Stronic G, og produktet er naturligvis en del af Stronic-serien.

En pulserende serie af sexlegetøj, hvor dildoen kører på en magnet-teknik indvendig i dildoen, der frembringer en meget realistisk, stødende effekt. Ala den man oplever, når man er sammen med en mand.

Must have sexlegetøj fra Fun Factory

I løbet af årene har jeg haft en del Stronic produkter mellem hænderne: Stronic Eins, Stronic Swei og Stronic Drei, som forgængerne hedder. Samt Stronic Fusion, den sidste i rækken, der kom på markedet for et par år siden.

Nu har tyske Fun Factory så lanceret Stronic G, en G-punkts dildo med vibrator til indføring – og det rigtig fede ved den er, at den fungerer lidt som en ”krog”.

Der måske lyder lidt voldsomt, for der er jo intet spidst ved produktet. Men når den kombinerede pulsator og dildo vibrator er kommet på rette plads oppe i vagina, så ”bider” den sig lige som fast, som en krog, på G-punktet. Der er ret så vigtigt, når det kommer til de her stødende Fun Factory produkter. For skal man ligge der og bruge kræfter på at holde fast på den, så mister man helt naturligt en del af ideen med de stødende stimuleringer.

Er du til Fun Factory, så tjek også dildo vibratoren Cayona

Stronic G’s stød fremkalder små vibrationer

Stronic G er rigtig kraftig i sin sine stød – og så frembringer de stimulerende stød samtidig lidt vibrationer, som kun yderligere krydrer oplevelsen med denne type af pulsator.

Man kan vælge imellem meget hurtige, stødende bevægelser, eller lidt mere langsomme af slagsen, hvor de opleves mere ”dybe” oppe på G-punktet.

Derfor er det ret oplagt at benytte Stronic G sammen med et andet helt nyt stykke sexlegetøj til os kvinder fra Fun Factory, nemlig Volta , jeg også lige har anmeldt – og som Manden og jeg er ret begejstret for.

I sådan en grad, at Volta nu er blevet min nye yndlings klitoris vibrator.

STRONIC G kan købes her

Perfekt størrelse Fun pulsator

Med hensyn til størrelsen af produktet, så er produktet, oplevet med min krop, helt perfekt.

Stronic G er meget standard, målt op imod gennemsnitstørrelsen af mandens pendant af kød og blod. G-punkt pulsatoren er hverken for tyk eller for tynd.

Når det kommer til længden af sexlegetøjet, så betyder det mindre, da pulsatoren er designet til netop at ramme og stimulere G-punktet. Den skal ikke specielt langt ind – og i virkeligheden skal den bare sættes på plads, så den igen og igen støder og stimulerer direkte på G-punktet.

Pæn og neutral Fun Factory indpakning

Som vi kender det fra Fun Factory, så kommer Stronic G i en pæn og neutral indpakning, hvor der medfølger en genopladelig magnetoplader.

Desuden er G-punkts pulsatoren, som alle andre produkter fra den tyske producent, udstyret med den sædvanlige, røde FUN-knap, man tænder og slukker for Stronic G med. Og så kan man ellers køre igennem en række forskellige hastigheder, styrker og programmer ved hjælp af plus- og minus-knappen. Man lynhurtigt får godt styr på.

Alt i alt er Stronic G en af de bedste G-punkt produkter, jeg nogensinde har haft til test og anmeldt – i hvert fald det sidste meget lange stykke tid.

Så helt klart et Must have sexlegetøj, jeg kun varmt kan anbefale.

Du kan købe din egen STRONIC G fra FUN FACTORY her

Fakta om STRONIC G

Producent: Fun Factory

Materiale: Medicinsk silikone

Vibrationer: ingen

Pulseringsprogrammer: 10

Genopladelig: Ja, med USB/magnet

Vandsikker: Ja, 100 procent

Pris: Lidt dyr, dog vildt produkt til pengene.

Fordele: Meget realistiske bevægelser, super form.

Længde/størrelse: 21 centimeter (inkl. håndtag)

Ulemper: Suger lidt fnug til sig.

Læs også min test af dildo pulsatoren Stronic Surf på side 6

Mød også Fun Factorys Miss Bi – en Rabbit Vibrator, der er super effektiv

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud