Realistisk dildo pulsator, der kan og vil selv

 


Helt ind til benet, så er Stronic Real fra Fun Factory en realistisk dildo tilsat en motor, der via pulserende bevægelse får sexlegetøjet til at støde frem og tilbage – som når man penetreres af en mand. Til forskel fra tidligere pulsatorer har Real-varianten en størrelse, der er mere overkommelig – og som bland andet er god til at stimulere A-punktet bagerst i skeden med. 

Min STRONIC REAL er fundet her

Fun Factory er som bekendt et af mine favoritbrands (og har været det i snart mange år) – og dette her produkt, Stronic Real, hører til i kategorien af den tyske producents såkaldte penetrerende pulsatorer. Vi taler om generation to af pulsatorer, der hvad størrelsen angår, er noget mere overkommelig end forgængerne. Den nye Real-model er derfor også noget mere egnet og designet til – hvis en sådan altså findes – den lidt mere gennemsnitlige kvinde.

Herunder jeg selv.

Realistisk dildo pulsator

Efterhånden har jeg prøvet og testet en række varianter af Fun Factorys Stronic pulsatorer – og denne her er fysisk meget realistisk, da den langt hen ad vejen er udformet som en penis. Dog uden blodårer. Men dog fortsat en såkaldt realistisk dildo, hvor man både kan se og mærke antydningen af glans osv.

Den første Stronic pulsator fra Fun Factory kom på markedet helt tilbage i 2011/2012, og den var relativt stor. Formentlig på grund af, er mit umiddelbare gæt, at man ikke kunne få motoren til at være i en mindre størrelse dildo. Men det er der altså, som sagt, blevet rettet op på nu, blandt andet ved at lancere Stronic Real, der er noget mere overkommelig, hvis man kan sige det sådan.

Du kan læse mere om  en realistisk dildo pulsator her

                                                  Stor som en gennemsnitlig diller

Er man nybegynder med hensyn til de her stødende pulsatorer, så er denne meget velegnet – både med hensyn til effektivitet og den i dag mere overkommelige størrelse. Umiddelbart svarer størrelsen af denne nok til størrelsen af en gennemsnits diller, er mit umiddelbare bud.

Stronic Real er relativ simpel at benytte – og er samtidig udstyret med den kendte, røde FUN-knap, man starter produktet med. Og så en lille advarsel: Stronic Real lægger ret voldsomt fra land, med pænt hardcore stødende bevægelser. Men ved hjælp af plus-knappen kan man hurtigt trykke sig videre til en række andre pulsator-programmer, hvor der er lidt for enhver smag at gå i krig med.  Personligt er jeg klart mest fan af de små stødende bevægelser, der giver mig en meget høj stimulering.

Stronic Real kan og vil selv

Lidt om Stronic teknologien: Det korte af det lange er, at de her pulsatorer kan støde frem og tilbage, så man får oplevelsen af at blive penetreret. Mekanikken inde i skaftet på produktet gør ganske enkelt, at sexlegetøjet bliver ”slynget” frem og tilbage – og på den måde gør tricket. Som de fleste kvinder kender det fra sex med en levende, varm mand.

En anden fed ting ved Stronic Real pulsatoren er (og her spiller størrelsen af produktet igen ind), at den ikke er tykkere, end den nu er. Det giver nemlig en mulighed for at skubbe den op til det meget omtalte A-punkt, der sidder helt oppe ved livmoderhalsmunden.  En del kvinder kan opnå endda meget stor nydelse, når dette punkt placeret længst bag i skeden stimuleres. Personligt kan jeg bedst lide at stimulansen på A-punktet foregår med høj hastighed krydret med vibrationer. Som altså kan lade sig gøre med netop denne her udgave.

Stronic Real koster

Prismæssigt er Stronic Real temmelig dyr. Så er det sagt – og prisen skal selvfølgelig altid med i overvejelsen, inden man køber eller ej. Så en sådan skal formentlig virkelig stå højt på ønskesedlen, hvis ønske her skal blive til virkelighed.

Du kan læse mere om STRONIC REAL her

Fakta om STRONIC REAL

Producent: Fun Factory

Materiale: Medicinsk silikone

Vibrationer: ingen

Pulseringsprogrammer: 10

Genopladelig: Ja, med USB/magnet

Vandsikker: Ja, 100 procent

Pris: En anelse dyr, men mega lækkert produkt til pengene.

Fordele: Meget realistiske bevægelser, aldeles god størrelse.

Længde/størrelse: 20 centimeter (inkl. håndtag)

Ulemper: Suger lidt fnug til sig.

Læs også min anmeldelse af Stronic Surf her på side 6

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud