Test af penisringe til glæde for begge

 


Af blogger JoanB og Manden

Her kommer min store test af en række gode og effektive penisringe, der alle er med vibrationer – til glæde og fornøjelse for hende. Find det næste stykke parlegetøj til glæde for det fælles sexliv herunder.

Penisringe er ikke ”blot” et super effektivt produkt henvendt manden, der har svært ved at få og/eller bibeholde en effektiv rejsning under sex. En effektiv penisring fungerer også som en vaskeægte mande-booster. Forstået på den måde, at ringen ikke kun gør penis en del tykkere og mere hård end ellers. Rent faktisk bliver der også lagt en lille smule til længden i forhold til, når han ikke benytter sin ring. Samtidig hjælper en god ring også til at holde rejsningen i længere tid end ellers. Der jo er hele tre positive ting på en gang! Sidst men ikke mindst, hvis manden har problemer med at opretholde erektionen i forbindelse med brug af kondom, så kan penisringen også afhjælpe på dette. Her går ringen nemlig rent fysisk ind og fjerner en del af det mentale fokus fra, at man bruger gummi.

Penisringe skal stramme ordentligt om roden

I denne omgang har jeg og Manden i hyggeligt fællesskab testet fem forskellige penisringe, der alle er med vibrationer til glæde og fornøjelse for både ham og hende. Forstået på den måde, at ringens vibrationer i forbindelse med samleje stimulerer kvindens klitoris – og hvad der glæder og fornøjer hende i sengen, glæder og fornøjer som regel også ham. I hvert fald hjemme hos os.

Alle fem penisringe er fundet i danske webshops med salg af sexlegetøj

tenga svrTenga SVR Bedste penisring EVER!!!! TEST VINDER!!!!!

Thu hej hvor det det går. Et halvt liv med sexlegetøj og endelig, ja, endelig har jeg fundet PenisRINGEN!!! Og igen som med så meget andet, er det noget simpelt og ikke dybt avanceret.

Tenga SVR er en helt sort og enkel penisring med et aflangt og ret fladt vibrerende vedhæng. SVR står for SMART VIBE RING, og det smarte ved denne ring er at den virker, jamen altså, jeg har jo aldrig oplevet noget lignede. Selve ringen gør det den skal ved ham, den strammer fint ved roden og holder blodet godt ude i penis.

Den vibrerende del er ret stor og jeg havde da også mine tvivl, for ofte og i de fleste tilfælde ender jeg lidt med en kvast klit, hvis han bare for frit slag. Men det er som om at den aflange og flade ”bullet” sørger for at han rammer hele tiden og ikke kun ved indtrængen, og uden af kvase noget. Samtidig er vibrationerne i SVR meget og jeg mener, meget kraftige. Vildt fedt. Der er godt nok flere hastigheder og mønstre at vælge imellem. Jeg valgte så bare den kraftigste fra starten af. Knappen du tænder/slukker med og skifter programmer med sidder jo på vibratoren og man (jeg) gider bare ikke ligge og fumle rundt når det er allerbedst. Det hele endte i en lækker aha oplevelse, en krammeorgasme intet mindre. Tror ikke jeg var til at få af igen.

Tenga leverer SVR i en meget smagfuld æske og kan efterfølgende opbevares i en igen enkel og fin plastik æske som medfølger. I øvrigt fungerer SVR også fint som klitorisvibrator, til de dage der ikke er en mand/en hjemme

Tenga SVR er fundet her

Producent: Tenga

Materiale: Silikone

Vibrationer: Dejlige kraftige vibrationer

Antal programmer: 2

Antal styrker: 5

Genopladelige: ja, Usb opladermedfølger

Vandsikker: ja, 100 %

Pris: Lidt dyrt, men fantastisk investering.

Fordele: Effektiv, lækkert, kvalitet, nem, også god solo.

Ulemper: Ingen

 ——————————————————————————————————————————–

wonder ringWonder ring (Mandens favorit)

Manden: Som med alle penisringe, med eller uden vibrationer, så skal Wondering helst påføres, når penis er pænt slap. Der altså godt kan være lidt af en prøvelse i sig selv. Specielt hvis, som jo ofte er tilfældet, man er helt oppe i det røde felt. Og til forskel fra testens andre fire ringe, så skal denne ring altså også hele vejen ned om kuglerne. Så både penis og klunker bliver klemt godt og grundigt inde i den yderst fleksible gummiring. Af samme årsag er hullet på Wondering også pænt stort – lige som hele legetøjet i det hele taget er lidt stor i det. Hvorfor jeg og Joan da også, i hvert fald til en begyndelse, var en smule usikre på, om ringen nu også lige var noget.

Nå, men på rette plads kom Wondering da. Til sidst! Men først efter en fælles kamp, hvor vi begge hev og trak lidt voldsomt i ringen, så det hele kunne komme helskindet med indenfor.

Og så var det ellers bare med at køre på. Som da også gik helt fint, for os begge.

Ringen gjorde mig stor og stolt, og vibratordelen, der stimulerer kvindens klitoris under samleje, ramte da også sådan rimelig plet. Men så alligevel ikke helt, der gjorde oplevelsen for Joan lidt mindre ophidsende. Men nu er det altså så sørens smart Wondering, at vibratordelen også kan drejes og placeres på en måde, at den fremfor at stimulere hende, i stedet vibratorstimulerer den mandlige ringbruger i mellemkødet. Og det var altså pænt hot. Heldigvis også for Joan, der tænder på, at noget tænder og ophidser mig. Så fra at være lidt lunken omkring Wondering, der ved første øjekast virkede lidt stor og klodset, så endte denne ring med at blive det produkt her i testen, jeg helt personligt fik mest glæde og fornøjelse ud af.

Wonder ring er fundet her

Producent: Love to Love

Materiale: Silikone

Vibrationer: Gode brummende og kraftige vibrationer

Antal programmer: 4

Antal styrker: 3

Genopladelige: ja, Usb opladermedfølger

Vandsikker: Fremgår ikke af info.

Pris: Super god pris

Fordele: Effektiv, fedt at den kan vendes, kvalitet,

Ulemper: Svær at få på plads.

 ————————————————————————————————————————-

power clitPower Rabbit Clit Cock Ring

Manden: Og så til testens billigste og klart mest simple produkt. Men dermed overhovedet ikke sagt, at du hurtigst muligt bør springe videre til næste ring. For den lille rabbit-ring, hvis to ”kaninører” støbt i gummi vibratorstimulerer kvinden under samleje, er nemlig slet ikke så ringe endda. Hverken oplevet med hans eller hendes krop – og da slet ikke prisen, et pænt stykke under 100 kroner, taget i betragtning. Og prisen skal selvfølgelig til enhver tid altid tages i betragtning. I betragtning skal helt klart også tages, at den sorte rabbit-ring ikke tager to seksunder at påføre. Selv den mest fumlefingrede mand eller kvinde kan gøre tricket på nul komma fem. Og når ”den frække kanin” først er blevet krænget ind om roden på penis, så strammer ringen også fint nok til, at man hurtigt vokser sig stor og stolt. Og da ringen helt klart hører blandt de mindre af slagsen, så mærker man den heller ikke specielt meget under brug. Som i min bog helt klart er et plus. Den pænt elastiske gummiring med tilhørende vibratorører fungerer også helt fint for Joan. Ørerne ramte, hvor de nu engang skulle rammen, men desværre er vibrationerne ikke de mest kraftige og fede af slagsen, synes hun. De kunne godt have været tanden mere heftige. Omvendt er det lidt svært at forlange topkvalitet til både ham og hende for under en sølle hundredkroneseddel. Derfor en flot tredjeplads, blev vi hurtigt enige om, til Power Rabbit Clit Cock.

Power rabbit clit ring er fundet her

Producent: Lovetoy

Materiale: Silikone

Vibrationer: Snurrende

Antal programmer: Ingen

Antal styrker: 1

Genopladelige: Nej, bruger 2 LR41

Vandsikker: ja.

Pris: Mega fantastisk god pris

Fordele: God begynder, nem, funktionel, super prisvenlig.

Ulemper: Lidt kedelig i længden.

———————————————————————————————————————————–

danteDante penisring

Manden: Rent fysisk er penisringen Dante super enkel og ret fin at benytte. Specielt hvis man undlader at benytte sig af produktets indbyggede vibrationer og underholdende mandelege-funktioner.

Man påfører sig nemlig bare den lille ring – og vupti, så vokser kalorius stille og roligt i takt med, at blodet rent fysisk holdes ude i penis.

Men at bruge gode, danske kroner på at investere i en Dante-ring uden også at benytte sig af ringens vibrator- og legefunktioner, er sgu lidt som at købe en flødeskumskage og skrabe flødeskummet af. Så det gør man(d) naturligvis ikke.

Det skæggeste og mest underholdende ved Dante-ringen er, at produktet giver en mulighed for at sexkonkurrere imod sig selv. Via en tilhørende app på smartphonen, Dante spiller sammen med, kan man hele tiden tjekke antallet af kalorier, man har forbrændt i forbindelse med lagenudfoldelserne. En anden feature er, at ringen også tæller ens stød – sammenlignet med den tid, man har været i sving på lagnerne. Og for det ikke er løgn, så kan ringen også fortælle om den position, man som mand nu engang har dyrket sex i. Og det hele vist med tal og grafer på smartphonen, der også løbende gemmer ens opnåede sexresultater. Alt sammen ret skægt og underholdende, men så heller ikke så meget mere – i hvert fald ikke for mig. Måske en lidt yngre ringbærer vil være tanden mere konkurrenceminded på den front.

Med hensyn til Joans fornøjelse i forbindelse med min brug af Dante, så havde hun intet at klage over. Men var til gengæld heller ikke noget af det mest vilde, hun nogensinde havde oplevet.

Et pænt stort minus i forbindelse med at styre og kontrollere Dantes vibrationer og mandelegemuligheder via smartphonen er, at man desværre ikke kan støde i bund da bluetooth signalet bliver forstyrret eller helt koblet fra når Dante bliver ”lukket” inde i ham og hende. Der i kampens hede sgu er lidt ufedt.

Dante er fundet her

Producent: Magic Motion

Materiale: Silikone

Vibrationer: meget snurrende vibrationer

Antal programmer: 4

Antal styrker: Trinløs fra meget mild til middel

Genopladelige: ja, Usb opladermedfølger

Vandsikker: Ja, 100 %

Pris: Ok

Fordele: Sjov gadget til ham, fin kvalitet, sjov app.

Ulemper: Dårlig forbindelse ved brug sammen med hende.

 —————————————————————————————————————————-

love lifeLovelife Share

Manden: Ingen test af sexlegetøjsprodukter uden en vinder – og i den anden ende af spektret, en kedelig sidsteplads, og denne mindre ærefulde plads på ranglisten tildeles i denne ombæring penisringen Lovelife Share fra producenten OhMiBod. Der er lige lovlig hård i kødet/silikonen til, at specielt Joan syntes om det. Det var lidt som en hammer, der ramte hende, da jeg ”hamrede igennem”, sagde hun. En smule ærgerligt taget i betragtning af, at produkter fra netop OhMiBod ellers normalt er Joans boldgade. Men ingen roser uden torne – heller ikke i OhMiBods sortiment.

Oplevet fra hans, altså min synsvinkel, så er Lovelife da ellers en fint god ring. Den sidder godt og fint, når den først sidder, og evner da også at holde kalorius stor og flot. Men da vi med garanti aldrig kommer til at bruge denne ring sammen mere, så ryger den hjerteformede ring altså pænt ned i glemmeskuffens mørke dyb.

Love Life er fundet her

Producent: Ohmibod

Materiale: Silikone

Vibrationer: Brummende

Antal programmer: 7

Antal styrker: 3

Genopladelige: ja, Usb opladermedfølger

Vandsikker: Stænktæt

Pris: Ok

Fordele: Gode vibrationer, skønt look.

Ulemper: Hård, klodset.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud